Telecom

Budget Mobiel

26 reviews
66% positief
Positief
19% neutraal
Neutraal
15% negatief
Negatief

Budget Mobiel is het aanstormende talent in de telecomindustrie. Na overname van Robin Mobile is het in begin 2020 gestart met 2 sim-only pakketten op het goedwerkende KPN-netwerk. Je kan kiezen tussen een 7GB internetdata pakket of een Onbeperkt internetdata pakket. Bij beide pakketten kan je daarnaast onbeperkt bellen en sms-en! De kosten hiervan bedragen 15 euro en 20 euro voor het onbeperkt pakket per maand. Bij overstappen naar Budget Mobiel is er een gratis nummerbehoud optie beschikbaar en je kan het abonnement maandelijks opzeggen.

Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Reviews (26)

 • Mark
  Eindelijk overal internet met Budget Mobiel 1 reactie

  Ik had echt nog zo'n oudbollige telefoon met een abonnement van 60 jaar geleden en dit kon ik merken ook want mijn internet was altijd en overal waardeloos.
  Een nieuwe telefoon met abonnement nemen vond ik alleen veel te duur, dit heb ik er niet voor over.
  Toen zag ik de aanbieding van Budget Mobiel voorbij komen, hier ben je voor 15 euro klaar voor een volledig abonnement en je krijgt daarbij ook nog eens een JBL speakertje cadeau en de eerste drie maanden gratis.
  Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ik toch ben over gestapt en ik moet zeggen dat ik nu ook echt niet meer terug zou willen naar hoe de situatie voorheen was.
  Ik weet nu hoe het is om altijd goed werkend internet op mijn telefoon te hebben en als je hier aan gewend raakt, kun je daarna ook echt niet meer zonder.

  Mark 23 juni 2021

 • Maurice Been
  5.0 Mbit meer dan genoeg internetsnelheid 0 reacties

  Ik vind het een uitkomst, laat ik daar gewoon duidelijk over zijn. Voor 20 euro per maand kan je onbeperkt internetten, daar gaat het om! Ik betaalde bij Vodafone nog meer dan dat en ik kreeg een handje vol GB internet toegekend per maand. Ik ging er dus heel veel op vooruit en voor iedereen die roept dat het internet traag is, dat is niet waar. Het is wel een feit dat Budget Mobiel de internetsnelheid knijpt maar hier heb je bij normaal gebruik zeker geen last van. Waarom? 5.0 Mbit is nog steeds heel snel voor een mobiel toestel. Ik weet nog dat je eerder bij Vodafone ook gekort werd wanneer je internetbundel op was, dan had je 24 Kbps als ik het me goed herinner.. Zelfs dan kon je nog Whatsappen, dit zegt genoeg. Gewoon een hele goede bundel voor mensen die veel internetten op hun telefoon. Daarnaast kan je ook voor het 15 euro pakket kiezen als je aan 7GB per maand genoeg hebt (de meeste mensen).

  Maurice Been 14 mei 2021

 • Nang
  slecht internet van budget mobiel 1 reactie

  Ik heb spijt van dat ik ben weg gaan van Vodafone ,budget mobiel is erg slecht verbinding ik kan geen app openen of nieuws lezen, hele dag geen internet het is helemaal geen onbeperkt heel jammer staan 4G maar geen internet
  ik moet zeggen mensen beter betaal meer wel goed dan goedkoop maar ze doen niet al beloofd, jammer jammer maar goed we ga toch weg hier

  Nang 14 mei 2021

 • Erik V.
  Budget Mobiel internet traag 0 reacties

  Ik snap enerzijds wel dat er veel mensen zijn die blij zijn dat budget mobiel bestaat. Veel data voor een relatief goede prijs. Voor mij is het echter bar en boos. Internetsnelheid valt zeer tegen, YouTube filmpjes blijven maar bufferen. De tot 5 Mbit downloadsnelheid beperking merk ik veel te goed. WhatsApp werkt wel prima, wat mensen toch vooral doen op de telefoon maar als je ook maar iets meer wilt dan is het gewoon te traag naar mijn mening.

  Erik V. 14 april 2021

 • Kees
  2-jarig abonnement met JBL Clip speakers 0 reacties

  Reeds overgestapt naar een Sim Only Budget Mobiel abonnement voor 2 jaar, kosten € 15,00 per maand waarbij je 7GB internetdata hebt per maand. Doordat ik koos voor het 2-jarige abonnement, kreeg ik de eerste 3 maanden € 5,00 korting en een gratis JBL Clip 4 (deze kost € 59,95 in de winkel). Nu enkele weken verder kan ik jullie melden dat het prima functioneert, ik overal internet heb en tevens overal kan bellen. Ik heb nog nooit geen signaal gehad.

  Ps. als je geen JBL speaker wilt hebben kan je beter het maandelijks opzegbare abonnement nemen. Simpelweg omdat je dan altijd kunt overstappen als je dat wilt.

  Groetjes Kees

  Kees 14 april 2021

 • Bergsema
  Review geplaatst via budget mobiel 4G 0 reacties

  Ik lees hier veel positieve reviews waardoor ik ook ben overgestapt naar budget mobiel voor 15 euro per maand 7GB internet is voor mij heel fijn. Ik gebruik dagelijks veel Whatsapp, Facebook, Instagram, etc. Je kent het wel het gebruikelijke. Alles werkt gewoon heel goed en snel op het 4g netwerk. Wij wonen naast een zendmast van kpn waardoor er altijd 5 streepjes bereik is. Dit zal de internetsnelheid uiteraard ook ten goede komen. Ik wilde eerst overstappen naar een andere telefoonprovider totdat ik zag dat budget mobiel een kpn signaal heeft.

  Ps. Ik schrijf deze review via mijn budget mobiel signaal. Als je deze review leest dan weet je dat het internet werkt. 😆

  Bergsema 30 maart 2021

 • Joeri
  Budget Mobiel 2-jarig abonnement 1 reactie

  Tot mijn verbazing krijg je plots extra voordeel als je een 2-jarig abonnemnt neemt. Dit is nieuw want eerst had Budget Mobiel alleen een maandelijks opzegbaar pakket. Toch gekozen voor het 2 jarig abonnement omdat je de eerste 3 maanden € 5,00 korting en gratis Happy Plugs t.w.v. € 99,00 krijgt. Reden dat ik dit aandurf is omdat ik voorheen bij een andere telecomprovider zat die gebruik maakte van het KPN netwerk, net als Budget Mobiel. Had overal goed bereik en dat is nu dus gelukkig weer zo. Gebruik het sinds kort maar het werkt prima en kan het iedereen aanbevelen.

  Joeri 5 maart 2021

 • Richard
  Budget Mobiel zeer goede ervaring 0 reacties

  Budget Mobiel is een hele fijne en goede telecomprovider als je het mij vraagt. Waarom? Je hebt 2 relatief grote pakketten waar je uit kan kiezen voor een vaste prijs van 15 en 20 euro. Hiervoor krijg je 7GB of je kan zelfs helemaal onbeperkt internetten. Zal trouwens wel goed zijn als er ook nog een 3 of 4GB pakket komt voor de kleine gebruiker. Mijn vrouw heeft bijvoorbeeld 2GB bij Vodafone en die komt er nooit overheen, deze gaat daarom niet met mij mee naar Budget Mobiel ondanks dat we Budget Energie hebben voor de combikorting. Dit is echt het enige puntje van verbetering want alles werkt heel goed. Moet ook wel want het gaat op het 4G netwerk van KPN die goed bereik heeft en betrouwbaar is. Overstappen ging voor mij persoonlijk in 10 minuutjes, formuliertje invullen, wachten op de simkaart die enkele dagen later kwam. Ze hadden me dezelfde dag aangesloten, top service.

  Richard 16 januari 2021

 • Karel en anke
  service moet beter 0 reacties

  Beste Budget Mobiel, wij zijn zeer ontevreden en boos over de volgende gang van zaken. Gister hebben wij tevergeefs op levering van telefoon met simkaart gewacht. Vandaag bericht gekregen dat de koerier wel een poging gedaan heeft om af te leveren maar dat zou niet gelukt zijn. Heel bijzonder daar wij de hele dag hebben gewacht. Nu krijgen wij bericht dat daardoor de bestelling geannuleerd is en wij opnieuw moeten bestellen, levertijd 5 weken!! Het vooruitbetaalde krijgen wij pas over 2 weken terug!!! Dit is ronduit belachelijk temeer omdat jullie het oude abonnement bij de vorige provider ook al hebben stopgezet ben erg boos zoals je kan begrijpen. Dus geld pas over 2 weken terug maar wel nu weer opnieuw moeten bestellen en 5 weken telefonisch niet bereikbaar, dit is echt niet goed! Graag spoedig een betere oplossing dan de servicedesk heeft gegeven!

  Karel en anke 23 december 2020

 • Sven
  Budget mobiel 7GB internet en onbeperkt vergelijk 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik en mijn vriendin zijn 3 maanden geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Reden hiervoor is besparen op onze vaste lasten. Mijn vriendin koos voor het 7GB internetdata pakket, wat er dus op neer komt dat je maandelijks 7GB aan internet hebt als bundel, dit kost € 15,00 per maand. Voor de normale gebruiker kom je hier niet doorheen waardoor dit hoogstwaarschijnlijk het meest gekozen pakket zal zijn.

  Ikzelf heb gekozen voor het onbeperkte internetdata pakket voor € 20,00 per maand. Dit als reden dat ik de hele dag van huis ben en deze telefoon ook gebruik voor werk etc. Ik werk in de video entertainment dus dan verbruik je heel veel data.
  Dat Budget Mobiel precies deze pakketten heeft kwam voor ons wel ideaal uit. Vanaf 1 januari gaan we tevens kijken of we van energieleverancier kunnen overstappen naar Budget Energie, dan krijg je namelijk combikorting. Zeker de moeite waard om eens te bekijken voor mensen die dit niet weten.

  Het is overigens niet alleen maar hosanna. Je merkt wel dat Budget Mobiel nog niet zo lang bestaat. Zo is de klantenservice nalatig en zijn ze moeilijk te bereiken. Je snapt dat mensen wat te zeuren moeten hebben dus bij deze. Het is wel zo dat als je weet hoe je een simkaart in je telefoon moet doen, dan komt het allemaal wel goed. 👍

  Sven 16 december 2020

 • Tim van Veen
  Budget Mobiel goed voor dagelijks gebruik 1 reactie

  Ik vind het best grappig om te lezen dat er mensen zijn dit positief zijn over Budget Mobiel en dat er ook een aantal zijn waarbij Budget Mobiel niets goed kan doen. Mijn mening is dat beide meningen eigenlijk wel volstaan. Het is Budget, dus je hoeft er geen top internetsnelheden van te verwachten, dit geeft Budget Mobiel ook aan op de homepage dat er een maximum internetsnelheid bepaald is. Dit om zo de kosten flink te drukken en ze 7GB aan internet kunnen aanbieden voor € 15,00 per maand. Voor mensen die niet veel gebruik maken van internet op een mobiele telefoon via de provider (dus niet via Wi-Fi), is Budget Mobiel een uitstekende keuze. Daarentegen staat ook vast dat als je veel filmpjes kijkt in de trein bijvoorbeeld, veel Facebook gebruikt of online spelletjes speelt, dat je beter een duurdere telecomaanbieder kunt kiezen.
  Ik heb jaren gebruik gemaakt van T-Mobile, daarna nog een tijdje Vodafone en sinds 3 maanden heb ik Budget Mobiel aangesloten. Zoals gezegd, internetsnelheid minder maar kosten een stuk voordeliger!

  Tim van Veen 11 december 2020

 • J. Plaisier
  Slechter kan haast niet 1 reactie

  Heb een contract afgesloten naar aanleiding van een telefonische benadering.
  Deden voorkomen alsof ik KPN aan de lijn had.
  Wanneer dat echt zo was dan deed ik geen contractbreuk met KPN.
  Bij binnenkomst van papieren bleek het geen KPN te zijn waardoor ik boete bij KPN moet betalen.
  Gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd.
  4 x een mail gestuurd 1 x schriftelijk en alle keren om een bevestiging gevraagd. Telkens geen reactie.
  Klacht ingediend en daar wordt ook niet op gereageerd.
  Telefonisch niet zijn ze niet bereikbaar terwijl ze dat wél verkopen. Wel op hun manier...
  Belachelijker kan niet...

  J. Plaisier 8 december 2020

 • Jantien
  Telefoon van budget mobiel 0 reacties

  Ik ben iemand van de oude stempel, ik gebruik mijn mobiel amper.
  Dus Budget mobiel en wat je hier bij krijgt is meer dan genoeg voor mij, ik heb overal het laagste en goedkoopste van en dan nog maak ik dit lang niet op.
  Wat ik vooral heel mooi vind van budget mobiel is dat zij alles voor mij geregeld hebben en mijn toestel gebruiksklaar hebben gemaakt, dit had ik zelf niet gekund.

  Jantien 29 november 2020

 • Sandra
  Budget mobiel nu nog goedkoper 1 reactie

  Mijn man zit al een aaanzienlijke tijd bij budget mobiel en dit gaat erg goed zoals u begrijpt want ik ben hier nu ook bij gegaan.
  Wilde dit al een tijdje doen, maar mijn man gaf de tip nog even te wachten tot de black week en ja hoor, alles is hier nu inderdaad nog weer extra goedkoop als voorheen.
  Je hebt hier al niets te klagen over de prijzen, maar nu krijg je haast geld in je schoot geworpen.

  Sandra 27 november 2020

 • Christopher
  Bellen met Budget mobiel 0 reacties

  Ik heb veel familie in het buitenland wonen en bij veel providers zit je dan met het probleem dat je bundel zo op is en dat de kosten dan gigantisch oplopen binnen een hele korte tijd.
  Ik ben dan ook ontzettend blij dat dit bij Budget mobiel niet zo is, want dan hoef ik daar in ieder geval niet op te letten en kan ik gewoon zo lang en wanneer dan ook ik maar wil met mijn familie bellen.
  En dan heb ik zelfs maar voor de Budget mobiel basis gekozen, dit is de goedkope variant en kost maar 15 euro per maand.
  Je kunt dan gewoon onbeperkt sms'en en bellen en hebt iets van 7GB data geloof ik in Nederland en de EU.
  Dan kun je ook nog een wat duurdere variant kiezen voor 20 euro per maand, maar ik heb ruim voldoende aan de eerste optie dus dit was voor mij niet nodig.

  Christopher 26 november 2020

 • Britt
  Budget mobiel beste keus 0 reacties

  Dat ik nu bij Budget mobiel zit is een van de beste keuzes die ik gemaakt heb de laatste periode.
  Ik was al langere tijd op zoek naar een nieiwe aanbieder omdat ik bij mijn vorige aanbieder niet meer tevreden was en zo ben ik op budget mobiel gestuit.
  Hier had ik meteen een goed gevoel bij en dat goede gevoel is er nu nog steeds dus ik heb er nog geen moment spijt van gehad gelukkig.

  Britt 11 november 2020

 • Lisa
  7GB internet voor 15 euro 3 reacties

  Twee weken geleden heb ik een telefoonabonnement geregeld op de website van Budgetthuis.nl Budget Mobiel. Een vriendin van me zei dat ze ook was overgestapt naar hetzelfde telefoonabonnement en dat ze veel minder kwijt is dan wat ze eerder altijd was. Je kan bij Budget Mobiel niet over je tegoed heen want daar moet je zelf extra tegoeden voor inkopen, zoals eerder met prepaid zeg maar. Vorige week mijn nieuwe simkaart ontvangen en in mijn nieuwe iPhone 11 gedaan die ik ook nieuw heb besteld! Ik kreeg trouwens ook Happy Plugs in een pakketje erbij!
  Alles werkte meteen heel goed en het signaal in huis was 4 van de 5 streepjes. Ik zal aan het eind van de maand de factuur nog wel even checken want had begrepen dat er de eerste keer aansluitkosten gerekend kunnen worden dus ben benieuwd, tot dusver zeer tevreden!

  Lisa 4 november 2020

 • Anneloes
  Klantenservice Budget mobiel 0 reacties

  Mijn ervaring met Budget mobiel en met name de klantenservice is niet bepaald goed. Ik ben in principe blij met het pakket dat ik heb aangeschaft dat ik voor 15 euro tot 7GB kan internetten en onbeperkt kan bellen en smsjes sturen. Nu komt het probleem: er was iets fout gegaan met de simkaart die ik had ontvangen, het nummer wat ik had bij mijn vorige provider was namelijk niet goed overgezet waardoor het simkaartje geen signaal kon ontvangen. Heb meerdere malen gemaild maar je krijgt pas enkele uren na je mail een reactie. Daarbij helpen ze je amper, verwijzen ze je veelal door en proberen ze het een beetje op jou af te schuiven, alsof het mijn fout is geweest... Na een week te hebben gemaild kwamen ze uiteindelijk tot de conclusie dat het hun fout is geweest en hebben ze me eindelijk een nieuwe simkaart opgestuurd die wel goed werkte. Ik las het al vaker op andere reviewsites: Budget mobiel verkoopt een prima product maar je moet hopen dat je niet met de klantenservice in aanraking komt.

  Anneloes 26 oktober 2020

 • Max
  Budget mobiel slechte info 0 reacties

  Budget mobiel is een lekker goedkoop abonnement dag klopt maa rust is ook wel duidelijk merkbaar dat ze dat doen door flink te bezuinigen op bepaalde punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen bij de klantenservice met kennis van zaken of überhaupt het verstrekken van duidelijke informatie naar de klanten. Dit is echt een verbeterpunt voor budget mobiel als je naar mijn mening zou vragen. Dus de prijs is goed, het werkt ook prima, maar zodra je met een vraag oid komt te zitten dan wordt het lastiger.

  Max 23 oktober 2020

 • Sofie
  Budget mobiel klacht 0 reacties

  Ik ben een tijdje geleden overgestapt naar Budget Mobiel en in het begin was alles leuk en aardig en werkte alles naar behoren. Maar na een tijde kreeg ik te maken met wat mankementen waar ik absoluut niet blij mee was en waar ik in mijn frustratie vrij snel een gepikeerde klacht over heb ingediend.

  De volgende dag zag ik dat Budget Mobiel op mijn klacht had gereageerd en dat ze probeerden contact met mij te zoeken om een oplossing te vinden. Hier heb ik gehoor aan gegeven en uiteindelijk zijn we er prima uitgekomen en hebben ze me goed geholpen.

  Dus niet fijn dat ik te maken had met die mankementen maar wel weer fijn dat dit zo goed wordt opgelost.

  Sofie 18 oktober 2020