Telecom

Budget Mobiel

26 reviews
66% positief
Positief
19% neutraal
Neutraal
15% negatief
Negatief

Budget Mobiel is het aanstormende talent in de telecomindustrie. Na overname van Robin Mobile is het in begin 2020 gestart met 2 sim-only pakketten op het goedwerkende KPN-netwerk. Je kan kiezen tussen een 7GB internetdata pakket of een Onbeperkt internetdata pakket. Bij beide pakketten kan je daarnaast onbeperkt bellen en sms-en! De kosten hiervan bedragen 15 euro en 20 euro voor het onbeperkt pakket per maand. Bij overstappen naar Budget Mobiel is er een gratis nummerbehoud optie beschikbaar en je kan het abonnement maandelijks opzeggen.

Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Reviews (26)

 • Ferdinand
  Budget Mobiel max 5.0 Mbps downloadsnelheid 0 reacties

  Het komt er eigenlijk op neer dat wanneer je een Budget Mobiel Sim Only abonnement aanvraagt, dat je bij ieder pakket een download snelheidsbeperking krijgt toegelegd. Dit om de kosten te drukken en zo redelijk goedkope pakketten aan te kunnen bieden. Ik heb gekozen voor het Budget Mobiel Basis pakket, waarbij je 7GB aan internetdata krijgt per maand. Als je alleen een beetje Whatsappt, klein beetje Facebook en Instagram bekijkt is dat meer dan voldoende, zeker omdat een normaal huishouden thuis Wifi heeft en je dan dus geen internetdata van je mobiele telecomprovider gebruikt.

  De vraag is, heb je genoeg aan 5.0 Mbps downloadsnelheid en 1.0 Mbps uploadsnelheid? Kort antwoord: ja.
  Waarom? Veel telecomproviders vertragen je internetdata enorm wanneer je over de bundel heen gaat, bij Vodafone gaat het bijvoorbeeld naar 64 Kbps uploadsnelheid en 32 Kbps uploadsnelheid. Hiermee kan je wel gewoon appen en surfen, video's kijken en online gamen zal lastig worden. Met 5 Mbps, wat 78x sneller is dan bovengestelde, kan je vrijwel alles doen zonder dat je er ook maar iets van merkt.

  Hopelijk hebben jullie wat aan deze informatie. Ik snap dat wanneer je op de homepagina ziet staan dat je internet downloadsnelheid wordt beperkt, dat je toch gaat twijfelen. Nergens voor nodig dus! Naar mijn mening is Budget Mobiel een prima telecomprovider met een goede prijs.

  Ferdinand 15 oktober 2020

 • Roelof
  Budget Mobiel prijs kwaliteit 0 reacties

  Hoi mensen,

  Ik maak nu ongeveer 2 maanden gebruik van Budget Mobiel, reden van de overstap van Vofafone naar Budget mobiel is dat ik graag wil gaan besparen op mijn vaste lasten. Helaas mijn baan verloren dus dan moet je toch op een creatieve manier je lasten proberen te verlegen. Bij Vodafone betaalde ik 30 euro voor 7GB aan internetdata per maand en onbeperkt bellen en sms'en. Bij Budget Mobiel betaal ik daar 15 euro voor en moet eerlijk zeggen dat ik geen verschil merk tussen een groot merk als Vodafone en Budget Mobiel. Ondanks dat Budget Mobiel werkt op het KPN netwerk (geen vodafone masten), is het heel goed en heb eigenlijk altijd 4 of 5 streepjes bereik. Het enige wat Budget mobiel nog kan verbeteren is het feit dat de klantenservice best wel faalt in het helpen van mensen. Ik kon eerst namelijk geen bereik krijgen met het netwerk, gaf aan dat er geen signaal was. Kwam uiteindelijk doordat ze me nog niet hadden geactiveerd o.i.d. De klantenservice moest me 3 keer doorverbinden, moeilijk moeilijk. Uiteindelijk wel gelukt uiteraard. Kreeg er gratis oordopjes bij dus dat maakt het wel weer goed denk ik dan maar.

  Roelof 14 oktober 2020

 • Daniel
  Budget Mobiel provider 0 reacties

  Een beetje en vreemde / nieuwe eend in de bijt, maar wat voor eentje! Ik vind echt alles goed hier, het werkt zo goed en ik vind het super dat het allemaal zo goedkoop is.

  Bij ons thuis zijn we inmiddels allemaal overgestapt naar Budget Mobiel, omdat het zo goed en goedkoop is hier.

  Daniel 9 oktober 2020

 • Maureen
  Beoordeling over Budget Mobiel 0 reacties

  Ik zocht een goedkopere provider voor mijn telefoon en kwam al snel op Budget Mobiel uit (zie ook de naam hiervan, logisch). Bijna meteen de keus gemaakt om over te stappen en toen ik die keus eenmaal gemaakt had, was de werkelijke daad ook vrij eenvoudig. Binnen nog time was alles voor elkaar en hoefde ik me hier verder niet meer druk om te maken. Het heeft me nu al veel geld bespaard en ik ben er verder ook erg tevreden over.

  Maureen 8 oktober 2020

 • Jan
  Budget Mobiel sim-only abonnement 0 reacties

  Hallo ik ben Jan uit Gasselte en heb sinds drie weken een Sim-only abonnement afgesloten bij Budget Mobiel. Mijn vrouw had eerder altijd Robin Mobile en zei dat het haar altijd goed was bevallen en aangezien Budget Mobiel dat bedrijf heeft overgenomen dacht ik dat het wel een goede keuze zal zijn, zeker omdat de prijzen eigenlijk wel heel eerlijk zijn. Bij Vodafone Red had ik een abonnement van 30+ euro en bij Budget Mobiel is het 15 euro voor 7GB internet. Dat had ik bij Vodafone ook maar betaalde dus het dubbele. Je kan heel snel overstappen door naar Budget Mobiel website te gaan en het pakket te kiezen dat je wilt, daarna even je gegevens invullen en binnen een week ben je aangesloten en heb je de nieuwe sim-kaart op de mat liggen. Wat mij het meeste aansprak was het feit dat het een maandelijks opzegbaar abonnement is, dus wanneer het niet bevalt kan je het zo afsluiten en op zoek naar een andere telefoonprovider.

  Groetjes Jan, als je nog vragen hebt mag je best hierop reageren.

  Jan 5 oktober 2020

 • Richard
  Naar Budget Mobiel overgestapt 1 reactie

  Sinds kort een abonnement genomen bij Budget Mobiel, wat voorheen Robin Mobile was. Ik had eerder Robin Mobile en dat functioneerde prima, toen overgestapt naar Vodafone omdat we Ziggo thuis hebben aangesloten en we hierdoor korting kregen. Zojuist weer overgestapt naar Budget internet en televisie voor thuis en zo kom ik dan uit bij Budget Mobiel. De prijzen zijn al prima, 15 euro per maand voor 7GB aan internetdata en onbeperkt bellen en SMS-en + ik krijg 5 euro korting omdat ik ook tv en internet in huis heb van Budget! Omdat ik een nieuwe klant ben kreeg ik ook nog oordopjes maar hier doe ik niks mee, dus als iemand nog interesse heeft? ;)
  Ik heb overal 4G internetbereik en overal werkt het internet en bellen zeer goed. En ik kon gelukkig mijn nummer houden want dat was wel een vereiste omdat iedereen uit mijn kenniskring mijn nummer kent.

  Richard 30 september 2020