Telecom

Budget Mobiel

23 reviews
65% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
13% negatief
Negatief

Budget Mobiel is het aanstormende talent in de telecomindustrie. Na overname van Robin Mobile is het in begin 2020 gestart met 2 sim-only pakketten op het goedwerkende KPN-netwerk. Je kan kiezen tussen een 7GB internetdata pakket of een Onbeperkt internetdata pakket. Bij beide pakketten kan je daarnaast onbeperkt bellen en sms-en! De kosten hiervan bedragen 15 euro en 20 euro voor het onbeperkt pakket per maand. Bij overstappen naar Budget Mobiel is er een gratis nummerbehoud optie beschikbaar en je kan het abonnement maandelijks opzeggen.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze Simyo.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 23 )

 • Maureen
  Beoordeling over Budget Mobiel 0 reacties

  Ik zocht een goedkopere provider voor mijn telefoon en kwam al snel op Budget Mobiel uit (zie ook de naam hiervan, logisch). Bijna meteen de keus gemaakt om over te stappen en toen ik die keus eenmaal gemaakt had, was de werkelijke daad ook vrij eenvoudig. Binnen nog time was alles voor elkaar en hoefde ik me hier verder niet meer druk om te maken. Het heeft me nu al veel geld bespaard en ik ben er verder ook erg tevreden over.

  Maureen 8 oktober 2020

 • Jan
  Budget Mobiel sim-only abonnement 0 reacties

  Hallo ik ben Jan uit Gasselte en heb sinds drie weken een Sim-only abonnement afgesloten bij Budget Mobiel. Mijn vrouw had eerder altijd Robin Mobile en zei dat het haar altijd goed was bevallen en aangezien Budget Mobiel dat bedrijf heeft overgenomen dacht ik dat het wel een goede keuze zal zijn, zeker omdat de prijzen eigenlijk wel heel eerlijk zijn. Bij Vodafone Red had ik een abonnement van 30+ euro en bij Budget Mobiel is het 15 euro voor 7GB internet. Dat had ik bij Vodafone ook maar betaalde dus het dubbele. Je kan heel snel overstappen door naar Budget Mobiel website te gaan en het pakket te kiezen dat je wilt, daarna even je gegevens invullen en binnen een week ben je aangesloten en heb je de nieuwe sim-kaart op de mat liggen. Wat mij het meeste aansprak was het feit dat het een maandelijks opzegbaar abonnement is, dus wanneer het niet bevalt kan je het zo afsluiten en op zoek naar een andere telefoonprovider.

  Groetjes Jan, als je nog vragen hebt mag je best hierop reageren.

  Jan 5 oktober 2020

 • Richard
  Naar Budget Mobiel overgestapt 1 reactie

  Sinds kort een abonnement genomen bij Budget Mobiel, wat voorheen Robin Mobile was. Ik had eerder Robin Mobile en dat functioneerde prima, toen overgestapt naar Vodafone omdat we Ziggo thuis hebben aangesloten en we hierdoor korting kregen. Zojuist weer overgestapt naar Budget internet en televisie voor thuis en zo kom ik dan uit bij Budget Mobiel. De prijzen zijn al prima, 15 euro per maand voor 7GB aan internetdata en onbeperkt bellen en SMS-en + ik krijg 5 euro korting omdat ik ook tv en internet in huis heb van Budget! Omdat ik een nieuwe klant ben kreeg ik ook nog oordopjes maar hier doe ik niks mee, dus als iemand nog interesse heeft? ;)
  Ik heb overal 4G internetbereik en overal werkt het internet en bellen zeer goed. En ik kon gelukkig mijn nummer houden want dat was wel een vereiste omdat iedereen uit mijn kenniskring mijn nummer kent.

  Richard 30 september 2020