Energie

Eneco

3 reviews
67% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Met meer dan 1.3 miljoen klanten is Eneco een van de grootste energieleveranciers van nederland. Eneco biedt naast de gunstige prijs ook de mogelijkheid om slim om te gaan met energie. Denk hieraan aan de Toon thermostaat, de slimme energiemeter en inzicht in het verbruik binnen de Mijn Eneco omgeving. Eneco is een zeer aantrekkelijke keuze voor de consument door de combinatie van milieuvriendelijkheid van zowel het stroom als het gas.

Energiedirect.nl is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Reviews (3)

 • Levi
  Energie leverancier Eneco 0 reacties

  Wij hebben als energie leverancier of energie maatschappij gekozen voor Eneco. Dit was een weloverwogen keus en ik heb vooraf veel verschillende leveranciers met elkaar vergeleken. Dit kwam voor kan als de beste en meest voordelige keus uit deze vergelijking, vandaar de keus. En op wat onduidelijkheden in het begin na, deze zijn met behulp van wat begeleiding vanuit de helpdesk van Eneco opgelost, hebben we nog geen enkel minpunt ondervonden aan deze energie leverancier.

  Levi 11 november 2020

 • Daan
  Eneco milieuvriendelijk 0 reacties

  Ten eerste wil ik graag voorop stellen dat ik het heel erg goed vindt dat Eneco zowel met het stroom als met het gas de keus voor de milieuvriendelijke variant heeft gemaakt.
  Dat is helaas een stuk minder vanzelfsprekend dan je zou denken, veel mensen en bedrijven/maatschappijen kiezen nog voor de goedkopere en dus slechtere variant.

  Dan heb ik hier ook al deels kenbaar gemaakt wat me dan wel weer stoort. Niet perse alleen bij Eneco maar over het algemeen als iets milieuvriendelijk is. Waarom moet dat toch altijd zoveel duurder zijn.

  Mensen die meer dan genoeg te besteden hebben kijken niet om van een honderdje meer of minder per maand, maar als je budget minder is dan kies je toch snel voor de goedkopere optie en dat terwijl je misschien wel liever duurzaam zou willen zijn.

  Ik vind het verschil in prijzen hier tussen echt te groot en ik hoop dat ze hier op korte termijn wat aan gaan doen.

  Daan 6 november 2020

 • Pieter
  Eneco energie goed 0 reacties

  Eneco is voor ons een erg goede energie leverancier. We zijn om meerdere reden erg blij met Eneco, bijvoorbeeld om:

  - Ze zijn lekker goedkoop
  - De service is erg goed
  - Je krijgt een duidelijk overzicht van de kosten
  - We hebben er nog geen enkele keer gedoe mee gehad.

  Geen klachten dus en we zijn erg tevreden klanten hier.

  Pieter 18 oktober 2020