Energie

Energiedirect.nl

3 reviews
67% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Energiedirect.nl is de grootste online energieleverancier van nederland. Ze zijn trots op het feit dat ze anders zijn dan de concurrentie. Het is een veilige en betrouwbare energieleverancier waarbij overstappen naar hen geen enkel probleem oplevert, dit gaat zeer soepel en snel. Energiedirect.nl regelt het opzeggen van je huidige energieleverancier en regelt de overstap verder helemaal zelf.

Ontevreden over Energiedirect.nl?

Probeer eens de beste keuze Pure energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 3 )

 • Erwin
  beoordeling over energiedirect 0 reacties

  Wij zijn pas geleden verhuisd en dat was voor ons ook direct het perfecte moment om te gaan kijken naar alle verschillende abonnementen die we hebben lopen die we hebben, zoals internet/tv, telefoon en zo ook onze energie. We kwamen er achter dat de energie leverancier waar we bij zaten veel duurder was dan veel andere leveranciers en daarom zijn we ook overgestapt. Onze keus is toen gevallen op energiedirect, omdat dit het beste paste bij wat wij zochten en ook kwam dit uit de test die we gedaan hebben. Het oversluiten vond ik een beetje tegenvallen, uiteindelijk is het wel gelukt maar het ging niet allemaal van harte.

  Erwin 23 november 2020

 • Joris
  Energiedirect cashback 0 reacties

  Energiedirect werkt niet zoals veel anderen met een grote korting op je startbedrag. Maar zij werken met een cashback systeem, zelf vind ik dit heel prettig. Op deze manier betaal je gewoon wat je gewend was, dus daar word je dan niet anders van. En aan het eind krijg je een bedrag teruggestort op je rekening. Het komt natuurlijk allemaal op hetzelfde neer, maar dit voelt dan toch echt als een cadeautje. Zelf gaat mijn voorkeur hier sterk naar uit. Daarbij werkt energiedirect natuurlijk altijd met bijzonder aantrekkelijke en lage prijzen, wat het voor mij al een winnaar op de markt maakt. Wij zijn hier erg tevreden als klant, dat is zeker.

  Joris 17 november 2020

 • Harm
  Energiedirect.nl nieuw 1-jarig abonnement 0 reacties

  Hoi met Harm,

  Zal even bij het begin beginnen. 3 jaar geleden heb ik een huis gekocht nadat ik jaren had gehuurd. Tijdens die huurperiode altijd Essent als energieleverancier gehad, hier ging iets mis met de verhuizing waardoor ik plots geen energieleverancier meer had. Zelfs Enexis had me een brief gestuurd dat ze me gingen afsluiten als ik geen energieleverancier meer nam. Uiteraard meteen opgebeld dat het een misverstand was en een contract afgesloten bij Energiedirect.nl. Ging allemaal prima, nu zijn we 3 jaar verder en heb er nooit meer naar omgekeken totdat ik een Facebook post voorbij zag komen van Vergelijkwijzer dat het loont om over te stappen. Dus via de vergelijker mijn prijzen vergeleken met wat ik zou betalen als ik zou overstappen, perplex stond Energiedirect.nl bovenaan. Hoefde dus niet over te stappen maar doordat ik een nieuw 1-jarig abonnement aan ga (met veel betere prijzen) bespaar ik ongeveer 400 euro dit jaar! Bedankt Vergelijkwijzer voor de reminder. Zoals ik al zei had ik er al 3 jaar niet naar omgekeken en je gaat er eigenlijk vanuit dat je altijd wel de laagste prijs hebt.

  Harm 23 oktober 2020