Internet Tv

Oxxio Alles-in-1

2 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief

Naast dat Oxxio een prima energieleverancier is, heeft Oxxio nu ook een alles-in-1 (internet, tv en bellen) pakket samengesteld. Met superscherpe prijzen en gebruikmakend van het betrouwbare KPN-netwerk kan je genieten van veel tv zenders en een goede internetsnelheid door je hele huis.

Indien je Oxxio energie + Oxxio alles-in-1 hebt, krijg je enkele mooie voordelen:

 1. Elke maand € 2,50 korting
 2. Gratis opnemen pakket
 3. Gratis Fox Sports Eredivisie
T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Reviews (2)

 • Daan
  Oxxio duur 0 reacties

  Ik vind Oxxio in vergelijking met andere aanbieders toch wel behoorlijk duur en al helemaal als je kijkt wat je ervoor krijgt. Qua hoogte van de prijs doet deze bijvoorbeeld niet onder voor Ziggo of KPN of iets in die trant en dat bedoel ik helaas niet in de positieve zin van het woord. Maar qua opties kan Oxxio hier niet aan tippen, dus dan vind ik dat ze of te veel geld vragen of te weinig mogelijkheden bieden. Of beide natuurlijk.

  Daan 11 november 2020

 • Max
  Oxxio gratis Fox 0 reacties

  Als je bij Oxxio het alles in 1 pakket kiest dan heb je niet alleen korting, je hebt ook gratis Fox bij je pakket in zitten. Dit was voor mij dat laatste beetje wat ik nodig had om me over de streep te trekken en me over te halen om over te stappen maar Oxxio. En wat ben ik blij met deze keus, want natuurlijk is het mooi dat we iedere maand een korting hebben wat uiteindelijk €30,- per jaar scheelt. Maar dat ik zoveel gebruik maal van de Fox zender dat ik vooraf nooit verwacht. Dit ont dus erg goed uit kan ik wel stellen.

  Max 22 oktober 2020