Telecom

Ritel

2 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief

Ritel is een van de goedkopere telecomspecialisten van Nederland. De allernieuwste mobiele telefoons zijn hier beschikbaar en je hebt de keuze uit allerlei abonnementen van top providers om de juiste prijs voor jou te bepalen.

Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Reviews (2)

 • Angelo
  Beoordeling over Ritel.nl 0 reacties

  Ik kan niemand adviseren om iets te kopen bij Ritel want ik heb hier een héle slechte ervaring mee.
  Ik had hier namelijk iets gekocht en thuis bleek dit niet in orde te zijn.
  Waar het op neer komt bij Ritel is dat je dan eigenlijk gewoon dikke vette pech gehad.
  In de eerste instantie ben ik meerdere keren van het kastje naar de muur gestuurd en toen ik uiteindelijk reactie van een medewerker kreeg was dit een sneer dat het tegen betaling wel verholpen zou kunnen worden mocht ik dit willen.
  Maar aangezien ik hier zelf helemaal niets aan kon doen, snap ik niet waarom ik er dan wel voor moet betalen om het op te lossen.
  Vervolgens mijn frustraties geuit bij de klantenservice van Ritel, dus een klacht ingediend over de desbetreffende situatie en het proberen uit te leggen, ook daar werd ik volkomen genegeerd en helemaal niet geholpen.
  Uiteindelijk was ik mijn geld kwijt en heb ik er nooit weer wat van gehoord. Dus ik zou mensen aanraden ergens anders naartoe te gaan en zo een hoop ellende voorkomen.

  Angelo 28 november 2020

 • Luuk
  Mijn ervaring met Ritel 0 reacties

  Ik heb wel een goede ervaring met Ritel. Ik zocht hier een nieuw mobiel telefoon abonnement en kreeg als het goed is een laptop cadeau. Helaas kon ik de actie niet terug vinden op hun website dus heb ik contact op genomen met de klanten service hiervan en dit werd gelijk opgelost. Ze gaven me gelijk en deden totaal niet moeilijk over mijn vraag, het werd gewoon geregeld. Heel nice dat dit zo gemakkelijk kon. Ik kreeg de link van deze meneer en daarna was alles binnen tien minuten gepiept. Dus de mensen die bij Ritel werken zijn goed op de hoogte van alle lopende acties en kunnen hier ook bij helpen, dit vind ik altijd erg belangrijk. Soms heb je ook medewerkers die zelf soms nog minder weten dan dat jij er van af weet, heel irritant is dat dus ik ben blij dat alles hier zo goed gaat. De levering die erop volgende was ook erg snel en alles was in nieuwe en mooie staat zonder krasje of wat dan ook!

  Luuk 18 oktober 2020