Energie

Vattenfall

3 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief

Vattenfall is de energieleverancier van Nederland met enkele miljoenen klanten. Je ziet Vattenfall vaak op grote radio en tv campagnes en is hierom prominent aanwezig.

Ontevreden over Vattenfall?

Probeer eens de beste keuze Energiedirect.nl.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews (3)

 • Fynn
  Contract bij Vattenfall 0 reacties

  Wij zijn al lang geïntrigeerd door het idee van zonnepanelen op het huis en nu hebben we eindelijk besloten om deze sprong te wagen en er voor te gaan.
  We hebben ons goed laten informeren door mensen die in deze branche werken en zo zijn we uitgekomen op Vattenfall.
  Zij leveren goede zonnepanelen en hebben ons keurig voorgelicht in de drie mogelijkheden die zij hebben, waardoor we nu volledig achter onze keus staan.

  Als mooie bijverdienste hebben we ook nog als welkomstcadeau €350,- gekregen waar wij zelf een mooi cadeau voor kunnen uitzoeken.
  Dit heb ik persoonlijk ook liever dan dat je van hen iets krijgt wat zij hebben uitgezocht, dat zijn toch vaak van die dingen waar je zelf niet snel voor zou kiezen.
  Nu kunnen we dus voor een behoorlijk bedrag zelf kijken waar we nog behoefte aan hebben, niet het belangrijkste aan dit contract maar wel absoluut een leuk extraatje.

  Fynn 5 januari 2021

 • Niek
  Vattenfall klacht 0 reacties

  Wij zijn stom genoeg in de mooie aanbieding van Vattenfall getrapt. Het was zo'n aanbieding waarvan je denkt dit is te mooi om waar te zijn, dus laten we gelijk overstappen voordat we dit niet meer kunnen of vergeten. We zouden 350 euro cadeau (korting) krijgen. Op geen enkele afschrift hebben wij vervolgens dit bedrag mogen ontvangen of in mindering gekregen op de totaalrekening. Met de klantenservice van deze aanbieder bellen is in dit geval missie kansloos, want zij leggen de schuld gewoon bij ons neer. Wij zouden iets niet goed hebben aangekruist bij het afsluiten hiervan, wat ik me niet kan voorstellen.

  Nog een groot nadeel hier aan is dat ze niet per e-mail te bereiken zijn. Je kunt met ze bellen, of anders met ze appen en dat is het. Het grappige is dat ik op het internet veel meer slechte verhalen over Vattenfall lees, dus ik kan ergens ook wat schuld bij mijzelf neerleggen. Als ik voor af wat meer onderzoek had gedaan, dan was ik waarschijnlijk niet overgestapt en had me dat deze ellende kunnen besparen. Zodra mijn contract (1 jaar) er hier op zit stap ik met zekerheid over naar een andere leverancier, laat dat wel duidelijk zijn.

  Niek 12 december 2020

 • Guido
  Vattenfall Nintendo Switch 2 reacties

  Vattenfall duurzame energieleverancier voor een goede prijs met super welkomstcadeaus!
  Dat zou echt een goede slogan zijn voor deze energie leverancier als je het mij vraagt. Je betaalt hier heel weinig voor relatief erg veel en duurzaam energie. Het is een hele handige website, die je heel goed op weg helpt bij een onderwerp waar de meeste mensen, net als ik, totaal geen verstand van hebben. Wij hebben erg veel aan de eenvoudige stappen op de website gehad.

  En als klap op de vuurpijl krijg je er nu ook nog eens een NIntendo Switch bij, voor de mensen met jonge kinderen is dit geweldig. Maar ook voor volwassenen die wel van een spelletje houden is dit erg leuk. Wij hadden het in principe voor de kinderen, maar mijn vrouw en ik spelen toch zelf toch ook regelmatig een spelletje mee en ik moet zeggen dat dat echt erg leuk is. Dus een hele goede en slimme zet van Vattenfall om zoiets erbij te geven.

  Guido 26 november 2020