• Lisa
  7GB internet voor 15 euro 3 reacties

  Twee weken geleden heb ik een telefoonabonnement geregeld op de website van Budgetthuis.nl Budget Mobiel. Een vriendin van me zei dat ze ook was overgestapt naar hetzelfde telefoonabonnement en dat ze veel minder kwijt is dan wat ze eerder altijd was. Je kan bij Budget Mobiel niet over je tegoed heen want daar moet je zelf extra tegoeden voor inkopen, zoals eerder met prepaid zeg maar. Vorige week mijn nieuwe simkaart ontvangen en in mijn nieuwe iPhone 11 gedaan die ik ook nieuw heb besteld! Ik kreeg trouwens ook Happy Plugs in een pakketje erbij!
  Alles werkte meteen heel goed en het signaal in huis was 4 van de 5 streepjes. Ik zal aan het eind van de maand de factuur nog wel even checken want had begrepen dat er de eerste keer aansluitkosten gerekend kunnen worden dus ben benieuwd, tot dusver zeer tevreden!

  Lisa 4 november 2020

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Richard

   Het Budget Mobiel basis pakket is ook een betere keuze (15 euro) dan het onbeperkt pakket (20 euro) naar mijn mening. Je komt vrijwel niet door de 7GB aan data heen. Zeker niet met alle Wifi connecties overal.

   Richard 4 november 2020

  • Dennis

   Ik heb gekozen voor het onbeperkt pakket omdat ik vaak met het openbaar vervoer reis en dan films kijk. Als je echt veel films kijkt en niet vaak een Wifi verbinding hebt, dan is het onbeperkt pakket zeker een uitkomst. 7Gb is namelijk niet heel veel als je films streamt. Van internet snelheidsproblemen heb ik zeker geen last zoals ik wel eens las in overige reviews.

   Dennis 16 november 2020

  • Saar

   Budget Mobiel werkt prima op mijn nieuwe iPhone 12 mini! Je moet toch ergens op besparen he als je zo'n dure telefoon hebt gekocht hahah. Onze familie is ook overgestapt naar Budget Mobiel voor het 15 euro pakket p.p.

   Saar 17 december 2020