• Sven
  Budget mobiel 7GB internet en onbeperkt vergelijk 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik en mijn vriendin zijn 3 maanden geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Reden hiervoor is besparen op onze vaste lasten. Mijn vriendin koos voor het 7GB internetdata pakket, wat er dus op neer komt dat je maandelijks 7GB aan internet hebt als bundel, dit kost € 15,00 per maand. Voor de normale gebruiker kom je hier niet doorheen waardoor dit hoogstwaarschijnlijk het meest gekozen pakket zal zijn.

  Ikzelf heb gekozen voor het onbeperkte internetdata pakket voor € 20,00 per maand. Dit als reden dat ik de hele dag van huis ben en deze telefoon ook gebruik voor werk etc. Ik werk in de video entertainment dus dan verbruik je heel veel data.
  Dat Budget Mobiel precies deze pakketten heeft kwam voor ons wel ideaal uit. Vanaf 1 januari gaan we tevens kijken of we van energieleverancier kunnen overstappen naar Budget Energie, dan krijg je namelijk combikorting. Zeker de moeite waard om eens te bekijken voor mensen die dit niet weten.

  Het is overigens niet alleen maar hosanna. Je merkt wel dat Budget Mobiel nog niet zo lang bestaat. Zo is de klantenservice nalatig en zijn ze moeilijk te bereiken. Je snapt dat mensen wat te zeuren moeten hebben dus bij deze. Het is wel zo dat als je weet hoe je een simkaart in je telefoon moet doen, dan komt het allemaal wel goed. 👍

  Sven 16 december 2020

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.