• Ferdinand
  Budget Mobiel max 5.0 Mbps downloadsnelheid 0 reacties

  Het komt er eigenlijk op neer dat wanneer je een Budget Mobiel Sim Only abonnement aanvraagt, dat je bij ieder pakket een download snelheidsbeperking krijgt toegelegd. Dit om de kosten te drukken en zo redelijk goedkope pakketten aan te kunnen bieden. Ik heb gekozen voor het Budget Mobiel Basis pakket, waarbij je 7GB aan internetdata krijgt per maand. Als je alleen een beetje Whatsappt, klein beetje Facebook en Instagram bekijkt is dat meer dan voldoende, zeker omdat een normaal huishouden thuis Wifi heeft en je dan dus geen internetdata van je mobiele telecomprovider gebruikt.

  De vraag is, heb je genoeg aan 5.0 Mbps downloadsnelheid en 1.0 Mbps uploadsnelheid? Kort antwoord: ja.
  Waarom? Veel telecomproviders vertragen je internetdata enorm wanneer je over de bundel heen gaat, bij Vodafone gaat het bijvoorbeeld naar 64 Kbps uploadsnelheid en 32 Kbps uploadsnelheid. Hiermee kan je wel gewoon appen en surfen, video's kijken en online gamen zal lastig worden. Met 5 Mbps, wat 78x sneller is dan bovengestelde, kan je vrijwel alles doen zonder dat je er ook maar iets van merkt.

  Hopelijk hebben jullie wat aan deze informatie. Ik snap dat wanneer je op de homepagina ziet staan dat je internet downloadsnelheid wordt beperkt, dat je toch gaat twijfelen. Nergens voor nodig dus! Naar mijn mening is Budget Mobiel een prima telecomprovider met een goede prijs.

  Ferdinand 15 oktober 2020

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.