• Mark
  Eindelijk overal internet met Budget Mobiel 1 reactie

  Ik had echt nog zo'n oudbollige telefoon met een abonnement van 60 jaar geleden en dit kon ik merken ook want mijn internet was altijd en overal waardeloos.
  Een nieuwe telefoon met abonnement nemen vond ik alleen veel te duur, dit heb ik er niet voor over.
  Toen zag ik de aanbieding van Budget Mobiel voorbij komen, hier ben je voor 15 euro klaar voor een volledig abonnement en je krijgt daarbij ook nog eens een JBL speakertje cadeau en de eerste drie maanden gratis.
  Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ik toch ben over gestapt en ik moet zeggen dat ik nu ook echt niet meer terug zou willen naar hoe de situatie voorheen was.
  Ik weet nu hoe het is om altijd goed werkend internet op mijn telefoon te hebben en als je hier aan gewend raakt, kun je daarna ook echt niet meer zonder.

  Mark 23 juni 2021

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • D. de Jong

   Wij hebben hier ook een abonnement afgesloten en we hebben laatst die JBL clip mogen ontvangen, wat een top ding is dat. Mijn kinderen zijn er helemaal weg van en hebben soms heftige discussies over wie hem mag gebruiken. Het abonnement van mijn mobiel werkt ook heel goed, ik had precies hetzelfde probleem als jij. Slecht internet overal en altijd, heel vervelend. Maar sinds ik hier zit heb ik daar nog geen enkele keer last van gehad.

   D. de Jong 23 juni 2021