• Richard
  Naar Budget Mobiel overgestapt 1 reactie

  Sinds kort een abonnement genomen bij Budget Mobiel, wat voorheen Robin Mobile was. Ik had eerder Robin Mobile en dat functioneerde prima, toen overgestapt naar Vodafone omdat we Ziggo thuis hebben aangesloten en we hierdoor korting kregen. Zojuist weer overgestapt naar Budget internet en televisie voor thuis en zo kom ik dan uit bij Budget Mobiel. De prijzen zijn al prima, 15 euro per maand voor 7GB aan internetdata en onbeperkt bellen en SMS-en + ik krijg 5 euro korting omdat ik ook tv en internet in huis heb van Budget! Omdat ik een nieuwe klant ben kreeg ik ook nog oordopjes maar hier doe ik niks mee, dus als iemand nog interesse heeft? ;)
  Ik heb overal 4G internetbereik en overal werkt het internet en bellen zeer goed. En ik kon gelukkig mijn nummer houden want dat was wel een vereiste omdat iedereen uit mijn kenniskring mijn nummer kent.

  Richard 30 september 2020

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Jan

   Ondanks dat ik het eens ben met het feit dat de prijzen prima zijn, de klantenservice moet nog veel leren! Zelfs met het feit dat Budget Thuis nog niet lang geleden Budget Mobiel uit de hoge hoed heeft getoverd, is de klantenservice zeeeeeeeer matig. Ze kunnen je amper helpen, je staat minuten tot wel uren lang in de wacht aan de telefoon en er is geen chat beschikbaar op de website.

   Jan 2 oktober 2020