• Dean
  Beoordeling over Delta Energie 0 reacties

  Ik zat bij een energiemaatschappij, deze is helaas failliet gegaan (waardoor wij ook onze bonussen en voorschoten en dergelijke kwijt waren, maar daar kunnen zij ook vrij weinig aan doen helaas). We werden automatisch doorgestuurd naar een andere maatschappij, maar dit voelde totaal niet goed. We hadden een contract waar we totaal geen vrijheid hadden om zelf bepaalde keuzes te maken en je werd er, wanneer je had getekend, aan vastgepind. Daarbij was dit contract ook nog eens veel te duur.

  Nu zitten we bij Delta Energie en dit bevalt super! We hebben een goede deal kunnen sluiten voor een termijn van 3 jaar lang, met een goede korting hierbij. De service van Delta Energie was heel erg goed, net als het tarief dat ze hier vragen. Het zal niet de goedkoopste van allemaal zijn, maar dat hoeft ook niet. We zaten bij een hele goedkope en die is failliet gegaan, dus dit heeft ook niet goed uitgepakt voor ons toen. Ik had nu als voorwaarde dat ik een goede en bekende leverancier wilde hebben, waarbij de kans op faillisement een stuk kleiner is.

  En sindsdien krijgen we van Delta energie iedere maand een mooi overzicht van ons energieverbruik en hoe we scoren ten opzichte van andere jaren en/of maanden. Dit vind ik erg nuttig want het maakt je op deze manier heel bewust van je gebruik en zo probeer je iedere keer toch weer extra kosten te sparen. En daarbij wordt je je soms van dingen bewust die je voorheen helemaal niet opvielen. Bij ons was dit de verwarming, die laten we altijd aan, nu zetten we hem standaard uit in de nacht en dat scheelt nu al handen vol geld per keer.

  Dean 3 december 2020

  Ontevreden over Delta Energie?

  Probeer eens de beste keuze Energiedirect.nl.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.