• Karim
  geen reden om over te stappen 2 reacties

  In tegenstelling tot andere mensen hier, ben ik wel tevreden over Essent.

  Vind de verbruiksmanager erg handig op de website van Essent..Je kan hierdoor goed zien wat je verbruikt hebt, en of je je termijnbedrag misschien aan moet passen om verassingen te voorkomen op de jaarrekening
  Deze jaarrekening laat wel lang op zich wachten dit jaar.. zal deze eerst op 17 januari krijgen.. die is inmiddels 28 januari.. nog even wachten dus.

  Verder moet mij echt van het hart dat de nieuwe website van essent erg traag werkt.. moet soms wel 2 minuten wachten alvorens een pagina geladen is.. en de app is wat karig.. weinig opties.

  Zolang dit het enige is wat ik aan klachten heb over essent zal ik niet overstappen.

  Karim 19 januari 2021

  Energiedirect.nl is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Ton

   Zal toch eens kijken voor de grap hoeveel je kwijt bent bij andere energieleveranciers. Energie is energie.... Als je elders minder betaald dan kan dat zeker uit. Overstappen loont wel degelijk als je elk jaar even je gegevens bij een vergelijker invult. Zelfs op Vergelijkwijzer kan je energieleveranciers vergelijken op prijs.

   Ton 19 januari 2021

  • Ben

   Overstappen kan zeker lonen als je er wat tijd in steekt om je oude gegevens erbij te pakken en wat vergelijkers af te struinen, net zoals Ton zegt. Ik doe het ieder jaar en het scheelt me zoveel dat ik daar jaarlijks een keer lekker van op vakantie kan gaan.

   Ben 15 februari 2021