• Clarissa
  Hollandsnieuwe 8.50 euro voor 3000MB internet 0 reacties

  Zeer prima telecomprovider die haar afspraken goed nakomt en waar de prijzen goed zijn. Het mooie is dat wanneer je Ziggo klant bent je 1000 MB/MIN/SMS extra krijgt + een gratis Ziggo tv-pakket. Een dag nadat ik mijn Sim Only abonnement bij Hollandsnieuwe had aangevraagd kreeg ik de Ziggo mail al in mijn mailbox dat ik een extra tv pakket kon kiezen. Mijn man koos voor Ziggo Sport (paar extra zenders) dus die is nu een gelukkig man.

  Door die 1000MB extra kon ik een goedkoper 4G pakket kiezen. Zoveel gebruik ik de telefoon nou ook weer niet buitenshuis dus koos voor 3000 MB/MIN/SMS pakket. Voor € 8,50 per maand ben ik klaar. Simkaartje in mijn huidige iPhone gedaan en ik kan er weer 2 jaartjes tegenaan. Hollandsnieuwe had mijn oude nummer overgezet, erg blij mee!

  Klein nadeeltje is dat het abonnement niet maandelijks opzegbaar is. Voor mij werkt het goed maar kan me voorstellen dat als je niet tevreden bent, dat je het snel wilt opzeggen. Daarentegen heb je wel 14 dagen bedenktijd.
  En je bent eigenlijk verplicht Ziggo als als televisie aansluiting in huis te hebben om gebruik te kunnen maken van die gratis extra's. Voor mij persoonlijk is Hollandsnieuwe helemaal top, geef het dan ook 5 sterretjes.

  Clarissa 1 januari 2021

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.