• agnes
  Wat een service van KPN 0 reacties

  Wat een service van KPN. verhuizing doorgeven op tijd naar een andere woonplaats, degene die we aan de telefoon hadden zei, mevrouw u kan uw eigen thuisnummer meenemen, wat wij wel raar vonden. Weer een keer gebeld met een andere medewerker, die zei een week voor de verhuizing krijgt u uw telefoonnummer. Na een week gebeld, nee mevrouw met 5 werkdagen krijgt u uw telefoonnummer. Dus 5 dagen voor de verhuizing had ik weer een andere medewerker aan de lijn, nee mevrouw er komt een monteur langs om alles aan te sluiten en dan krijgt u gelijk uw nieuwe telefoonnummer. Gisteren de monteur geweest, kon niets aansluiten omdat de poort die wij nodig hadden om de aansluiting te krijgen defect was. Een andere poort was er niet meer over. Nog nooit meegemaakt zei de monteur. Het zou 3 a 4 uur duren, Wij vroegen aan de monteur heeft u nu ons telefoonnummer, hij begon te lachen. Wij hebben nooit telefoonnummers zei hij. Hij zou een spoedopdracht maken en zorgen dat we die dag in de ochtend gebeld zouden worden voor het nummer. Niet gebeld natuurlijk. Wij nu zelf maar na 3 dagen gebeld en wat denk je, er moet een nieuwe speciale monteur komen die wel weet hoe alles aangesloten moet worden. Donderdag komt hij pas. Wij nemen daar geen genoegen mee en nu zijn ze een noodpakket aan het aanvragen, wat we weer ergens op moeten gaan halen. Ook weer na gekeken waarom we nog geen telefoonnummer hebben, wat denk je, is niet aangevraagd. We zijn om te spetteren. Nooit geen problemen gehad met KPN maar je moet schijnbaar niet gaan verhuizen want dan gaat alles fout.
  Je bent aan de goden overgeleverd. 🀒πŸ₯ΆπŸ˜ˆ
  Inmiddels hangen we nu 1 uur en 4 minuten aan de telefoon. Wat fijn toch dat we een mobiel hebben.
  KPN heeft alleen maar een telefoonnummer van de klantenservice zei de medewerkster, dus een manager of directie die hebben geen telefoon om een klacht neer te leggen. Bullshit. Het ergste vind ik nog dat een medewerker alles over zich heen moet krijgen en dat je je klacht nergens anders neer kan leggen.
  Lieve familie en vrienden, de adreswijzigingen liggen al 3 weken geschreven maar we wachten dus nog steeds om het telefoonnummer erbij te schrijven.

  agnes 26 december 2020

  Ontevreden over KPN?

  Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.