• Frits
  Lebara Sim Only 7.50 euro 2 reacties

  Ik vond altijd dat Lebara een slechte naam had maar toen ik de website zag en wat ze aanboden ben ik toch overstag gegaan om een Sim Only abonnement te bestellen. Mede door de goede prijzen en het feit dat Lebara gebruik maakt van het 4G KPN netwerk. Blijkbaar doet Lebara alleen aan Sim Only abonnementen en Prepaid. Dus geen abonnementen met toestel, komt mij goed uit want ik heb nog een goedwerkende telefoon. Overigens gaan telefoons steeds langer mee dus dat doet Lebara slim.

  Even wat geprobeerd en het blijkt dus dat je voor € 7,50 euro al een Sim Only abonnement kunt nemen. Dan heb je 2GB aan internetdata + 150 belminuten/sms'en. Eis is wel dat je dan een 24 maanden abonnement moet nemen, dit heb ik dan ook maar gedaan samen met mijn vrouw.
  Begin januari worden we aangesloten dus ben erg benieuwd, zal me vast niet tegenvallen omdat het KPN netwerk gewoon goed is en ik enkele reviews heb gelezen op Reviews.nl en Trustpilot die vrijwel allemaal prima zijn.

  Frits 26 december 2020

  Ontevreden over Lebara?

  Probeer eens de beste keuze Simpel.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Pol

   Ik heb precies hetzelfde Sim Only Abonnement als jij afgenomen, alleen heb ik gekozen voor het 5GB internet databundel pakket. Dan betaal je € 10,00 per maand. Alsnog een koopje! Ik heb die extra GB's wel nodig, wil niet aan het eind van de maand te kort komen.

   Pol 26 december 2020

  • Harry

   Is wel echt een goede koop als je wilt besparen op je telefoonrekening. Ik ben ook overgestapt, iets meer GB genomen maar alsnog onder de 10 euro gebleven per maand.

   Harry 28 december 2020