• Froukje
  Lebara slecht bereik 1 reactie

  Ik heb Lebara op mijn telefoon met een prepaid kaartje. Bijna overal waar ik kom is het bereik 1 of 2 streepjes, zeker in huis en in andere gebouwen. Wanneer ik bel kraakt het ook af en toe. Heel irritant. Ben daarom ook blij dat ik een Prepaid kaartje heb en geen abonnement heb aangesloten bij deze mobiele provider. Enerzijds jammer want nu moet ik een nieuwe provider zoeken, iemand enig idee wat een goede optie kan zijn? Ik maak niet heel veel gebruik van mijn telefoon en wil dit ook graag zo houden. Hierom graag een prepaid optie als die er nog zijn. Hoor tegenwoordig alleen maar sim only en telefoon abonnementen.

  Froukje 18 december 2020

  Ontevreden over Lebara?

  Probeer eens de beste keuze Simpel.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Jim

   Dat is wel gek Froukje want in principe maakt Lebara gebruik van het KPN netwerk. Deze zou in vrijwel alle stukken van het land wel een goed signaal moeten afgeven.
   Gebruik je een oude telefoon? Het kan maar zo zijn dat er iets met je telefoon signaal ontvanger is namelijk.

   Ik heb het idee dat prepaid kaartjes er een beetje uit gaan inderdaad, wellicht Simyo even proberen, is een goedkope optie die prepaid kaartjes verkoopt. Deze maakt tevens gebruik van het KPN netwerk dus er is een kans dat je hier ook geen goed signaal voor krijgt. Ik raadt je aan om even langs een telefoon zaak te gaan, deze kunnen vast binnen enkele seconden zien wat er mis is.

   Jim 18 december 2020