• Nick
  mijn ervaring met NLE energie 0 reacties

  NLE energie is zeker niet de goedkoopste energie aanbieder op de markt van dit moment, maar zij hebben wel veel andere voordelen.

  Zij regelen alles voor je als je wilt overstappen en hebben hier een stappenplan voor uitgewerkt wat er als volgt uitziet:
  - Je laat NLE weten dat je wilt overstappen naar deze aanbieder door middel van een aanmelding.
  - Daarna heb je ook nog 14 dagen bedenktijd, dus als je iets te overhaast hebt gehandeld hoef je niet in paniek te raken.
  - Vervolgens gaat NLE de overstap regelen en zorgen er ook nog voor dat je tijdens dit overstappen niet zonder energie komt te zitten (dat dit wel gebeurt komt vaker voor dan je zou denken).
  - Een week voordat de eerste incasso van je rekening wordt afgeschreven krijg je hier bericht van, daarna is het iedere maand omstreeks een vast moment en sta je nooit voor verrassingen.
  - Indien je in het bezit bent van een slimme meter, zoals dat heet, hoef je helemaal niets te doen aan het eind van het jaar want dan kan NLE de meterstand zelf aflezen. Wanneer je geen slimme meter hebt, moet je aan het eind van ieder kalenderjaar de meterstand van dat moment doorgeven. Hier hoef je zelf niet aan te denken, want NLE stuurt je hier een herinnering over.
  - De startdatum bij NLE staat op de inschrijving en NLE zorgt er dan ook voor dat je andere contract op die datum stopt, waardoor je dus niet zonder energie komt te zitten en ook niet dubbel op hoeft te betalen.

  Ik ben zelf redelijk bekend met dit wereldje en kan beamen dat dit echt goed geregeld is. Dus de prijs is misschien niet het laagst, maar de service van NLE is wel erg goed.

  Nick 14 januari 2021

  Energiedirect.nl is van alle energieleveranciers de beste keuze.