• Jeroen
  Online.nl meerdere e mail adressen 1 reactie

  Dat je bij online.nl meerder e-mailadressen krijgt is voor een gezin als dat van ons heel erg handig. Wij gebruiken voor verschillende dingen een zakelijke mail (alle abonnementen en dergelijke) maar voor onszelf gebruiken we ook een 'gewone' mail en dat is heel handig dat je dit gescheiden kunt houden wat mogelijk is door die drie e-mailadressen.

  Zo weten we zeker dat alles altijd op de goede mail binnen komt en we geen belangrijke informatie kunnen missen. Daarbij kun je de andere mail dan gewoon voor de leuk gebruiken en tot nu toe werkt dit voor ons heel goed. Verder vind ik dit een provider als ieder ander, dus niet bijzonder. Ook geen klachten dus, maar de e-mailadressen vind ik hier een groot pluspunt aan.

  Jeroen 14 november 2020

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Carlos

   Bij vrijwel alle internetbedrijven kan je onbeperkte mailadressen aanmaken op gebruik van het bedrijf. Denk dan aan @ziggo.nl, @kpn.nl, @telfort.nl enzovoort. Ik raadt dit persoonlijk af omdat je hier niet aan vast wilt zitten. Als je na een tijdje toch een betere deal kan krijgen bij een andere aanbieder en je stapt over, dan is dit e-mailadres niet meer te gebruiken. Gebruik hierom @gmail.com, @hotmail.com, deze zijn geheel gratis te gebruiken zonder dat je ergens aan vast zit.

   Carlos 15 december 2020