• Yvonne
  Simyo 9 euro voor 2GB internet en 400 belminuten 1 reactie

  Simyo is absoluut 1 van de betere telecomproviders van dit moment. Waarom? De prijs is zeer goed, je hebt altijd goede verbinding door het KPN netwerk en je krijgt allerlei kortingen en extra internet wanneer je KPN of Telfort als televisieprovider hebt aangesloten thuis.

  Om het even op een rijtje te zetten.
  Ik koos voor een Sim Only abonnement voor 1 jaar. Ik koos 2GB internet en 400 belminuten/smsjes. Dit koste me per maand € 9,-!
  Naar mijn weten is er geen goedkopere telecomprovider, je moet alleen het geluk hebben dat je KPN of Telfort thuis hebt aangesloten. Hiervoor overstappen is het misschien wel waard maar is wel weer een heel gedoe. En je moet al een goedwerkende telefoon hebben of hiervoor het geld hebben om een te kopen. Simyo verkoopt namelijk alleen prepaid simkaarten en Sim Only abonnementen.

  Hopelijk hebben jullie iets aan mijn review gehad. Fijne kerstdagen gewenst!

  Yvonne

  Yvonne 18 december 2020

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Dirk Heening

   Voor mensen die weinig gebruik maken van hun telefoons of heel veel thuis zijn en daar toch wel met Wifi van het internet gebruik maken, is jouw abonnement top. Tot op heden nooit van Simyo gehoord maar zal het zeker eens overwegen wanneer ik weer mag overstappen. Mijn telefoon gaat vaak zo lang mee dat ik geen abonnement meer neem met telefoon maar gewoon alleen een sim-only abonnement.

   Dirk Heening 12 mei 2021