• Nika
  T-Mobile thuis ervaring 1 reactie

  Wij zijn zeer tevreden met de overstap naar T-Mobile thuis. Ik heb er zelf niet heel veel verstand van dus heb mijn man de beste keuze laten opzoeken en dat bleek dus T-Mobile te zijn. Mede doordat we tevens gebruik maken van T-Mobile op onze mobiele telefoons, hierdoor kregen we bovenop de welkomstkortingen ook nog eens 5 euro per maand vaste korting + € 2,50 euro korting en 2.5GB internet op onze mobiele abonnementen. Binnen enkele dagen nadat we onze gegevens hadden ingevuld op de website, kregen we een pakket toegestuurd met een tv kastje en internet router. Dit was in een half uurtje allemaal geactiveerd en het werkte gelijk. Mijn man was sceptisch om over te stappen omdat je best wel veel gedoe hebt. Je moet je oude router en tv kastje terugsturen naar je vorige provider (was KPN voor ons), dan krijg je nieuwe toegestuurd. Moet je maar afwachten of de overstap goed geregeld wordt en ga zo maar door.

  We betalen nu bij T-Mobile met een internet Fast abonnement (100 Mbit/s) € 45,00 per maand. Dit is ongeveer 30% goedkoper dan onze vorige provider dus ja, dan moet je dit eigenlijk wel even regelen. Trouwens we hebben een beter Wi-Fi bereik door het huis dan dat we voorheen hadden dus de router heeft een sterk signaal.

  Hopelijk hebben jullie iets aan mijn review gehad. Lijkt me leuk om wat reacties te lezen wat jullie vinden van T-Mobile en of jullie nog tips hebben.

  Nika 1 november 2020

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Freek

   100% eens met deze review. Wij zijn zelf ook overgestapt van KPN naar T-Mobile thuis en dit scheelt je zo een paar tientjes op maandbasis. Dat terwijl je praktisch hetzelfde krijgt bij eigenlijk iedere internet en tv provider. Kan je het beste voor de goedkoopste kiezen. Ik treurde ook wel toen Telfort stopte met het aanbieden van internet en tv diensten, die waren ook zeer goedkoop en waren gewoon solide in wat ze aanboden. Nu heeft T-Mobile thuis dat een beetje overgenomen samen met Oxxio Alles-in-1 en Online.nl, dit zijn ook goede maar goedkopere opties.

   Freek 23 december 2020