• jan
  schaam je t-mobile 1 reactie

  Ik heb al een jaar een probleem met T-Mobile (nul bereik op mijn prive nummer waardoor ik niet kan bellen, gebeld worden en internetten (buiten wifi bereik). Waardoor ik ondertussen paar duizend euro aan schade/ gemiste inkomsten heb opgelopen. Ook afdeling legal neemt dit blijkbaar niet serieus want wordt maar niet terug gebeld om tot een oplossing te komen. Het ligt inmiddels bij mijn Das rechtbijstand, Vara/BNN Kassa, Vara/BNN #boos, Tros Radar & Meldpunt! van Omroep Max. Er wordt beloofd dat Legal, de hoogste afdeling contact op neemt maar er gebeurt niks...
  Kan dit alleen oplossen tijdens openingstijden T-Mobile winkel, en mis hierdoor zakelijke inkomsten, betaal al een jaar voor een abonnement waar ik niks mee kan, ben dus afhankelijk van Ziggo ivm wifi bellen, en het probleem duurt maar voort. Er zijn inmiddels 4 cases aangemaakt maar verder dan dat komen we niet… Klantenservice noemen ze dat bij T-Mobile, schandalig…. De Lidl heeft nog een betere service. Nu mag ik vrij weg gaan omdat T-Mobile het probleem ook niet meer begrijpt. Telefoon al paar keer totaal van binnen vervangen, sim kaarten gewisseld, netwerk check uitgevoerd, en ook in ander high end toestellen van bijvoorbeeld Apple heeft mijn prive nummer NUL bereik. Geen telefonie mogelijk, geen internet data. En dan ben je trouw klant van T-Mobile met 2 nummers. Heb al telefonie via T-Mobile sinds ik ooit als kind een oude nokia met Prepaid kaart had. Nooit problemen tot ik in januari 2021 een nieuw toestel nam, de Samsung a50 met dual sim. Sinds dien problemen en nog steeds niet opgelost. Mag een nieuw toestel de Samsung a51 (huidig toestel de a50 is eigendom en heb ik direct volledig afbetaald), dus dat is een wassen neus oplossing, want ik blijf met mijn zakelijke gemiste inkomsten zitten, ook heb ik Ziggo nodig ivm uberhaupt iets qua internet te kunnen op hun Wifi. Dagen aan het bellen en dan wordt je onbeschoft te woord gestaan of men gooit de hoorn er gewoon op…. Ook legal belt dus niet terug. Dit is een korte samenvatting van wat al een jaar speelt en nog steeds niet opgelost is…. Ben zzp glazenwasser en kan moeilijk snachts ramen gaan wassen omdat ik druk was iets op te lossen bij openingstijden T-Mobile winkel.. Mis daardoor klanten dus inkomen. Schaam je T-Mobile!!

  jan 12 januari 2021

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Richard

   Dat je vrij weg mag gaan bij T-Mobile is wel een goede service in mijn ogen. Als beide partijen het niet meer zien zitten. Je kan nu gratis overstappen naar een telecomprovider waar het beter bij is geregeld.

   Richard 12 januari 2021