• Guido
  Vattenfall Nintendo Switch 2 reacties

  Vattenfall duurzame energieleverancier voor een goede prijs met super welkomstcadeaus!
  Dat zou echt een goede slogan zijn voor deze energie leverancier als je het mij vraagt. Je betaalt hier heel weinig voor relatief erg veel en duurzaam energie. Het is een hele handige website, die je heel goed op weg helpt bij een onderwerp waar de meeste mensen, net als ik, totaal geen verstand van hebben. Wij hebben erg veel aan de eenvoudige stappen op de website gehad.

  En als klap op de vuurpijl krijg je er nu ook nog eens een NIntendo Switch bij, voor de mensen met jonge kinderen is dit geweldig. Maar ook voor volwassenen die wel van een spelletje houden is dit erg leuk. Wij hadden het in principe voor de kinderen, maar mijn vrouw en ik spelen toch zelf toch ook regelmatig een spelletje mee en ik moet zeggen dat dat echt erg leuk is. Dus een hele goede en slimme zet van Vattenfall om zoiets erbij te geven.

  Guido 26 november 2020

  Energiedirect.nl is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Sisi

   Dat is een lange slogan haha.

   Ps. ik heb mijn Nintendo Switch vandaag binnen gekregen, erg blij mee! Vooral mijn zoontje van 10 verheugd zich hier al een tijdje op. Tv kijken is voor ons niet meer mogelijk nu de Nintendo altijd aan staat... Erg leuke actie van Vattenfall! Ook toevallig dat we vanaf vorige maand konden overstappen dus kwam goed uit!

   Sisi 9 december 2020

  • Mario

   Zojuist overgestapt naar Vattenfall en we krijgen binnenkort de Nintendo Switch toegestuurd! Erg leuke aanbieding. Ik dacht dat het alleen tijdens Black Friday was maar het is blijkbaar nu met kerst nog steeds.

   Mario 23 december 2020