• Cornelis
  Vodafone beste provider 1 reactie

  Vodafone is vaak duur, dat is iets wat je niet kunt ontkennen. Als je een abonnement wilt inclusief telefoon erbij dan ben je hiervoor gewoon veel geld kwijt klaar. Maar dat is een eigen keus, je kunt ook voor een Sim only deal gaan en dan ben je voor nog geen toen euro per maand klaar. En ook in zo’n geval heb je altijd de beste bereik en het beste internet waar vodafone zo bekend om staat. Dus dat is echt wel iets om je in te verdiepen en te overwegen. Ik heb gewoon zelf een tweedehands mobiel gekocht die nog in perfecte staat verkeerd en dan zo’n abonnementjes erbij en klaar is Kees. Optimaal gebruik voor een minimale prijs!

  Cornelis 14 december 2020

  Simpel is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Wim ter Beek

   Vodafone is inderdaad iets duurder dan kleinere telecomproviders maar daar krijg je ook een heleboel voor terug! Denk dan aan een uitstekende klantenservice die je gelijk helpt als er iets mis is, ze hebben winkels waar je kunt binnen stappen met een probleem. Ze hebben daarnaast de signalen in eigen beheer! Dan betaal je misschien iets meer maar het is het 100% waard.
   Voor de oplettende kijkers, als je Ziggo thuis hebt aangesloten voor je televisie, krijg je korting op je Vodafone abonnement en extra internetdata iedere maand! Dan vallen de kosten wel mee.

   Wim ter Beek 15 december 2020