• Timothy
  Mediabox Next 10x beter dan Horizonbox XL 2 reacties

  Ziggo is goed zodra je de mediabox Next in huis hebt gehaald. Zonder deze mediabox heb je een irritatie ten top. Waarom? De zogenaamde Horizonbox XL, die ze ook al hadden bij andere televisie aanbieders hadden waar Ziggo in het verleden is gefuseerd, is zo traag dat je het apparaat wel door het raam uit huis wilt gooien. Telkens loopt die vast, moet je zelfs de stekker uit het stopcontact halen om hem te resetten en dan na enkele uren is het weer heisa. Iets terugkijken valt haast niet te doen.
  GELUKKIG heeft Ziggo sinds een half jaartje ongeveer de Mediabox Next in het leven geroepen en dit apparaat is top. Wat je ook moet verwachten voor de prijzen wat Ziggo vraagt voor de dienst. Deze werkt in tegenstelling tot zijn voorganger gewoon top. Dus, als je Ziggo hebt of wilt aansluiten, vraag hier de Mediabox Next bij aan. Dan kan je met een gerust hart tv kijken. Volgens mij vraagt Ziggo hier € 0,50 cent extra voor per maand maar geloof me, dit is het 100% waard.

  Timothy 5 december 2020

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Menny

   De Mediabox Next is echt veel beter dan de oude tv boxen van Ziggo / UPC! Eindelijk zonder haperingen programma's opnemen en terugspoelen. Keep up the good work Ziggo.

   Menny 17 februari 2021

  • Harry B.

   Ziggo heeft hier echt goed aan gedaan om deze mediabox in te voeren. Kwamen zoveel klachten over mediabox haperingen die je alleen kon verhelpen door de mediabox opnieuw op te starten. Waanzinnig natuurlijk. De Mediabox Next doet alles wat je van een nieuw hardproduct mag verwachten.

   Harry B. 5 maart 2021