• Ruud
  Ziggo box valt soms weg 1 reactie

  Wat ik heel erg irritant vind is dat wanneer ik iets kijk, vooral wanneer ik het terugkijk, dat de box van Ziggo soms ineens wegvalt en ik weer van voor af aan moet beginnen. Waarbij ik dan vervolgens niet altijd door kan spoelen, geen idee waarom niet, maar in zo'n geval ben je dus gewoon de sjaak. Als je al 1,5 uur van iets hebt gekeken en je wilt nog het eind zien, dan begin je in dit geval niet weer van voor af aan.

  Maar dit is een uitzondering hoor, want voor het grootste deel van de tijd werkt het wel gewoon goed hoor en ben ik heel erg blij met Ziggo en alle extra's die zij bieden. Ik ben gewoon van mening dat wanneer je zoveel geld betaalt voor een abonnement bij een internet/tv aanbieder, dat dit soort dingen niet voor mogen vallen.

  Ruud 11 december 2020

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Simon

   Vraag de Mediabox Next aan van Ziggo en je hebt geen problemen meer. Terug kijken werkt dan weer soepel. Ik had hetzelfde namelijk met de Mediabox XL, alleen maar trammelant omdat die hardware simpelweg te traag was. Je kan via de Ziggo chat een Mediabox Next aanvragen of anders via je menu als je bent ingelogd.

   Simon 11 december 2020