• Fam haalboom
  Ziggo hartelijk bedanken 0 reacties

  Ziggo,
  Al eerder aangegeven dat in ons nieuwe appartement zeer slechte Wifi is. Ondanks dat er een monteur van jullie langs is geweest. Nu wonen wij hier sinds eind juli van dit jaar en waren in onze oude woning zeer tevreden over Ziggo. Nu is het minder, ivm de Wifi.
  Na telefonische contact te hebben gehad met de afdeling opzeggingen vindt Ziggo het prima dat wij per 1 december het gehele pakket opzeggen. Dit omdat, KPN in ons nieuwe complex van 80 appartementen, met een leuke aanbieding komt. Glasvezel..!!! Internet en tv. De eerste 6 mnd 35 euro. Plus, en dit is voor ons zeer belangrijk, Superwifi punten cadeau. Geweldige actie vinden wij en met ons meerdere bewoners is dit een goede actie!
  Wel vinden wij het bijzonder jammer, dat Ziggo ons als jaren trouwe klant, ons zomaar over laat stappen naar KPN. Zie de bijlage die wij allen van KPN hebben mogen ontvangen. Natuurlijk willen wij Ziggo hartelijk bedanken voor de altijd goed service die we wel altijd hebben mogen krijgen. Ook willen wij u bedanken voor het pracht en zuiver beeld van de tv die wij altijd hebben gehad.
  Met vriendelijke groet,
  Fam.Haalboom. 3704HX, Zeist

  Fam haalboom 25 oktober 2020

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.