• Charlie
  Ziggo unieke TV zenders en programmas 0 reacties

  Verreweg de beste internet en tv provider van Nederland. Niet voor niets heeft het merendeel van het land dit aangesloten. Met eigen programma's als Ziggo Sport waar je echt van alles kan zien zoals premier league, primera division en italiaans voetbal, NBA, Golf, een eigen voetbal praatprogramma genaamd Rondo, Formule 1, Formule 1 café waar ze over de wedstrijden van F1 praten, Peptalk de praatprogramma over allerlei sporten in het algemeen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Veel gedaan door Jack van Gelder (wat ik een nadeel vind) maar Gullit, Marco van Basten, Robert doornbos en Tom Coronel (F1) zijn wel leuk om aan te horen, die presentator van Formule 1 cafe, Rob Kamphues, is ook leuk trouwens!

  Ik schrijf dit omdat de mensen die geen Ziggo hebben aangesloten dit misschien niet weten want die zenders en programma's krijg je pas wanneer je Ziggo TV hebt.
  Moet wel eerlijk zeggen dat als het je puur om de kosten gaat, dat er uiteraard goedkopere opties zijn zoals Budget alles in 1. Als je voor kwaliteit gaat is Ziggo de beste, simpel zat.

  Charlie 14 november 2020

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.