Tele2 Thuis

Tele2 Thuis

4 reviews
J

teleurstellend bedrijf

Wat een teleurstellend bedrijf zijn jullie met een slechte dienstverlening! Wat wil het geval, wij hebben ons laten verleiden tot een contract voor internet, televisie en telefoon alles over glasvezel... na twee bezoeken op 3 en 4 december 2020 is de eerste keer al geconstateerd dat wij niet op glasvezel zijn aangesloten en daardoor de werkzaamheden niet voltooid kan worden... nu zitten we dus nog van de concurrent gelukkig nog met een internetverbinding en hebben weliswaar een digitenne van Tele2 gehad. doordat wij in een zeer goed geisoleerde woning zitten moeten wij deze antenne aan de buiten kant van ons huis laten bengelen om überhaupt tv te kunnen kijken... als er een auto geparkeerd staat is alles verstoord geen tv dus. Afgelopen zondag, maandag en vanochtend gebeld met Tele2 en zij hebben een z.g. Ticket na een een onderaannemer gestuurd voor om de glasvezel aansluiting te verzorgen maar de service medewerker kon geen uitsluitsel geven hoe en wanneer...en kon ook niet het telefoonnummer van dit bedrijf doorgeven. Wij zijn erklaar mee...

John 23 dec 2020
Reageer
L

Tele2 werkt goed

Wij zijn goed te spreken over het Tele2 thuis poker, alles werkt goed en het was binnen een mum van tijd allemaal aangesloten etcetera. Voor mij als niet technicus zijn dit soort dingen altijd best ingewikkeld en in dit geval was dat helemaal niet zo, het viel me allemaal reuze mee. De reden waarom ik dan toch maar drie sterren geef en niet meer, is dat ik wel had verwacht dat we voor het geld dat we hiervoor moeten betalen wel wat meer extraatjes zouden krijgen. Ik vind de diensten die ze bieden goed, maar wel beperkt voor zo’n hoog bedrag.

Lucas 14 dec 2020
Reageer
T

Tele2 internet

Wij hebben internet en tv van Tele2 en over de tv kan ik niet zo heel veel zeggen, want dat is eigenlijk niet veel anders dan wat we gewend waren van de vorige provider.
Maar het internet daarentegen kan ik wel wat over zeggen, want dat werkt nu ineens altijd heel erg goed en ook heel erg snel.
Precies wat we nodig hadden en hier ben ik heel erg blij mee, eerder was het mij nooit echt opgevallen dat ons internet zo traag was.
Totdat we nu nieuw internet hebben die wel ineens heel erg snel is.

Theo 23 nov 2020
Reageer
V

Tele2 Thuis traag

Ik vind Tele2 Thuis een beetje tegen vallen want ze geven aan dat het goed, snel en betrouwbaar internet is.
Hier ben ik het niet mee eens, wij hebben internet van Tele2 Thuis en ik heb regelmatig dat vooral de snelheid van mijn internet te wensen over laat en dat vind ik altijd heel erg vervelend.
Mij is vertelt dat het soms ook aan de websitebezoek kan liggen, maar dat alle websites waar ik dan op zit ineens traag zijn dat kan ik mij niet voorstellen.
Dus ik ben nog geen groot fan hiervan.

Victor 24 okt 2020
Reageer
Over Tele2 Thuis

Tele2 Thuis levert een betrouwbare internetverbinding via ADSL. De internetkracht is zo sterk dat je voldoende snelheid hebt om Netflix films te bekijken, YouTube streams te volgen en Spotify te beluisteren. Ook met meerdere mensen tegelijk. Tele2 Thuis biedt verschillende tv pakketten aan die je zelf naar wens kan samenstellen. Wil je weinig zenders voor een klein prijsje of veel zenders voor een iets hogere prijs? Alles is mogelijk. Hetzelfde geldt voor bellen, je kan alles zo samenstellen zoals jij zelf wilt!

Tele2 Thuis is nu T-Mobile Thuis.

Beste internet en tv providers

Beste keuze

T-Mobile Thuis

2.

Online.nl

3.

Budget Alles-in-1

4.

Ziggo