50+ mobiel

50+ mobiel

2 reviews
K

Goedkoper dan je zou denken

Een prima provider waarbij je zal denken dat het wat meer kost als anderen, met name omdat ze een service hebben waarbij de klantenservice goed bereikbaar is. Het tegendeel is dus waar, voor een paar euro heb je toch een redelijk pakket met goede internetdata. Ik ben dan ook overgestapt en heb daar tot op heden geen enkele spijt van gehad.
Groetjes Karl

Karl 21 jan 2023
Reageer
H

Abonnement voor mijn ouders geregeld goede prijs

Hele goede en vriendelijke telecomprovider die alles behalve duur is! Sterker nog, ik denk dat het een van de goedkopere opties is en je krijgt er nog goede hulp bij ook. Heb mijn ouders geholpen om hier een abonnement te nemen, had er namelijk goede verhalen over gehoord en mijn ouders kunnen niet zo best omgaan met een mobiele telefoon. Vandaar dat 50+ voor hen een goede optie is, ik kan immers niet altijd helpen haha. Ze hebben beide voor 7 euro per maand 1GB aan internet en ze kunnen 150 minuten bellen, meer dan genoeg en voor die prijs is het super geregeld! Als ik 50+ mobiel was, had ik het 50+ gehalte helemaal weg gehaald, voor die prijs kan je een veel grotere markt aanspreken!

Hans 7 feb 2022
Reageer
Over 50+ mobiel

50+ mobiel is perfect passend voor 50-plussers en onderscheidt zich met onbeperkte hulp, handige filmpjes en geen overwachte kosten buiten je bundel. Er is een 24-uur technische hulp beschikbaar voor al jouw vragen. Een overstap is gemakkelijk en wordt geregeld door deze telecomprovider, hierbij is gratis nummerbehoud mogelijk. Niet tevreden, geld terug.

Beste telecomproviders

Beste keuze

Budget Mobiel

2.

50+ mobiel

3.

Simyo

4.

Vodafone