Budget Mobiel

Budget Mobiel

38 reviews
D

Geen omkijken meer naar aantal GB internet

Het is zeker wel de moeite waard om over te stappen naar Budget Mobiel als je veel internet gebruikt op je telefoon. Met name het onbeperkt pakket is ideaal omdat je dan geen omkijken meer hebt. Dit is voor mij de reden geweest om over te stappen want bij grotere telecomproviders betaal je minimaal 20 euro voor veel GB's aan data terwijl dat dus nog niet eens onbeperkt is. Ben ook tevreden over de app waar je precies ziet hoeveel je verbruikt, niet dat het nu nog veel uit maakt maar is toch wel handig. Geld wordt automatisch van mijn rekening geschreven maandelijks dus prima, helemaal geen omkijken meer.

Dre 18 mrt 2022
Reageer
S

Werkt goed onbeperkt internet en bellen

Kan eigenlijk alleen maar positief zijn over budget mobiel want ben overgestapt in januari dus heb het nu een maandje en het werkt heel goed. Meteen toen ik de simkaart in de telefoon stopte, werkte alles dus het internet en kon ook gelijk bellen. Wilde graag onbeperkt internet dus dat je geen omkijken hebt naar wat je verbruikt en dat kon budget mobiel me bieden voor 20 euro per maand. Het is veel geld maar als je bekijkt dat je bij de A-merken nog veel meer kwijt bent en je daar nog niet eens onbeperkt hebt dan, is het de overstap wel waard geweest.

Sander 14 feb 2022
Reageer
G

Met name onbeperkt pakket is top

Hele goede en met name goedkope telecomprovider waarbij je onbeperkt kan internetten voor 20 euro. Het pakket van 7GB zal ik niet zo snel nemen want dan zijn er goedkopere opties als Simyo of Lebara. Voor mensen die heel veel internetten op de telefoon en niet veel thuis zijn (anders kan je wel op je Wifi verbinding), is het 20 euro onbeperkt pakket de beste keuze 100%. Geen enkele andere telecomprovider heeft volgens mij een onbeperkt pakket. Heb het nu ongeveer 2 maanden aangesloten en heb er totaal geen spijt van! Sowieso het feit dat je niet meer om hoeft te kijken hoeveel GB je hebt verbruikt vind ik ideaal!

Gerard 30 jan 2022
Reageer
E

Slecht bedrijf

Kijk uit waarom ik betaal alles automatisch bij hun nu gebeurt het een keer dat ze geen 15 euro af kunnen schrijven gelijk mail met de dreiging betaal vandaag nog of u word afgesloten geen vraag met waarom het niet lukt en of er een regelingen getroffen kan worden om het later te betalen nee gewoon je betaal vandaag of je word afgesloten ja lukt nu eve niet nou zelfde dag gelijk afgesloten en dan nog bericht sturen betaal u niet dan word het verhoogt naar 30 euro wat een kloten bedrijf om zo maar te zegen niet eens een bericht voor een regelingen en dit is de eerste keer dus pas op lukt u niet om te betalen op die dag word je gelijk afgesloten je kan beter een bedrijf zoeken waar je nog een regeling mee kan maken of die wat vriendelijke over komen als het 1 keer niet lukt als ze het af willen schijven van je bank dus pas op betaal je niet op tijd word je gelijk afgesloten daarom dit bedrijf is gewoon kut om zo maar te zeggen

Elbertsen 22 jan 2022
Reageer
I

Maandelijks opzegbaar abonnement genomen

Wij waren wel sceptisch in eerste instantie dus hebben een maandelijks opzegbaar abonnement genomen. Zeker omdat mijn man en ik gezamenlijk gingen overstappen en dus meteen twee abonnementen gingen aanschaffen, hebben we voor zekerheid gekozen. We weten sowieso niet wat we met oordopjes zouden moeten dus de keuze was wel gemakkelijk. Mijn man heeft het er al maanden over dat hij wel graag meer internet op de telefoon wil. Nu gaat hij van 3GB bij Vodafone naar 7GB bij Budget Mobiel. Prijzen zijn ongeveer gelijk, dit is dus waarom we wat sceptisch waren. We hebben het nu een paar week aangesloten en eigenlijk hebben we helemaal geen klachten gehad. Onze simkaarten kwamen tegelijk per post, deden deze in onze mobiele telefoons en het werkte gelijk.

Irene en Harm 10 jan 2022
Reageer
J

Dieven

Zeer slechts bedrijf. Rekent zomaar kleine extra bedragen die niet worden gespecificeerd. Zelfs niet na meerdere verzoeken daartoe. Ik krijg per mail slechts 1 maal 1 antwoord van hun incasso afdeling: Dat ik zelf uit mag gaan zoeken middels hun (robot) helpdesk. Verder word in het buitenland binnen de EU de toegang tot het internet volledig geblokkeerd en kun je pas extra internet via het internet aankopen als je data bundel op is... Dat betekend dus in praktijk dat je enkel middels WiFi extra internet kan kopen. Zeer lastig. Zeker omdat 'onbeperkt' volgens hun 'fair use policy' slechts 15Gb per maand bedraagt. Lekker wegblijven van dit criminele bedrijf.

J.A. van Rijn 10 dec 2021
Reageer
R

goed product goede downloadsnelheid

Ik vind dat Budget Mobiel een goed product op de markt heeft gebracht. Klanten kunnen tegen een relatief lage vergoeding (15 euro per maand) heel veel internetdata gebruiken (7GB). De internetsnelheid (downloadsnelheid) is goed want ik kan filmpjes streamen zonder enige hinder. Facebook berichten bekijken en Whatsapp berichtjes sturen gaat ook moeiteloos. Zelfs videobellen gaat zonder haperingen dus ben zelf wel tevreden en vind dat Budget Mobiel een goed product voorgeschoteld aan haar klanten. Las ergens iets over een snelheidsbeperking maar daar heb ondervind ik in ieder geval helemaal geen hinder van. Bereik is ook overal gewoon goed dus alleen maar positief eigenlijk. Moet wel zeggen dat ik nog geen contact heb moeten hebben met de klantenservice. Heb wel begrepen dat qua klantenservice ze nog een hoop kunnen leren. Echter als alles goed werkt heb je de klantenservice niet nodig gelukkig.

Rene 9 dec 2021
Reageer
W

Snel nog Budget Mobiel black friday deal te pakken

Wij hebben nog snel een abonnement genomen bij budget mobiel. Vandaag is de laatste dag van black friday en vanzelfsprekend wil ik wel graag een cadeau van 150 euro + 15 euro korting op het abonnement + geen aansluitkosten betalen. Moet je wel een 2-jarig abonnement voor nemen maar dat was ik sowieso al van plan door de extra voordelen. Mijn man heeft al enkele maanden budget mobiel aangesloten en die is er tevreden mee dus had geen twijfel over de duur van het contract. Heb gekozen voor het 15 euro per maand pakket omdat je dan 7GB internet krijgt, wat voor mij meer dan genoeg is aangezien ik veel thuis ben en dan gewoon Wi-Fi verbinding heb op de telefoon. Overigens is 7GB wel heel veel volgens mijn vriend dus het is niet zo dat je dat zomaar op maakt.

Overigens ben ik benieuwd hoe lang de term 'black friday' nog gebruikt mag worden lmao. Strange world! Ben wel blij met mijn nieuwe abonnement!

Wendy 28 nov 2021
Reageer
p

Razendsnel met afsluiten traag met heraansluiten

Incasso bleek mislukt kreeg in ochtend een sms dat er voor 22 uur in de avond betaald moest worden anders werd ik afgesloten. Volgende ochtend betaald via betaallink in email maar 's avonds 21:15 uur nog steeds niet aangesloten.

Snel met afsluiten dus maar niet snel met heraansluiten. Duidelijk gericht op omzet niet op service. Stap daarom zeker niet met internet over. Robin mobile was veel beter.

patricia 22 nov 2021
Reageer
j

maak goedkoop gebruik van kpn netwerk

waar velen zich bezig houden met dat je perse een a merk aangesloten wilt hebben als telefoonprovider ben ik meer naar de prijs aan het kijken. budget mobiel is met 7gb aan internetdata (15 euro) of zelfs een onbeperkt internetdata (20 euro) een van de goedkopere sim only aanbieders van Nederland. als je dan kijkt dat je gewoon het signaal van kpn binnen haalt, snap ik eigenlijk niet waarom je een vodafone of kpn zou nemen voor het dubbele van de prijs. budget mobiel, en zo zijn er meer trouwens, huren een deel van het kpn netwerk zodat je gewoon goed signaal overal hebt. dit is gewoon een feit. lebara is trouwens ook heel voordelig en maakt ook gebruik van het kpn netwerk. ik heb voor budget mobiel gekozen omdat zij een onbeperkt internetdata bundel heb. ik gebruik het nogal veel in het openbaar vervoer en zelfs in huis ook want heb niet overal in huis goede wifi verbinding. 4g van budget mobiel is snel genoeg dus dat kan prima.

jan van veen 19 nov 2021
Reageer
M

Budget mobiel abonnement met Happy Plugs Air 1 ANC

Ik heb me twee weken geleden aangemeld voor 1 jaar bij Budgetmobiel.nl. Ik moet eenmalig 15 euro aansluitkosten betalen omdat ze de simkaart moeten opsturen via PostNL en waarschijnlijk iets voor me moeten aansluiten. Voor 15 euro vast bedrag krijg ik 7 Gigabyte internet en kan ik onbeperkt bellen en sms'jes versturen. Ook kon ik een cadeau van 150 euro uitzoeken, dit stelt weinig voor want je kan Happy Plugs Air 1 ANC kiezen of anders een OPPO product. Dat is het. Uiteraard gekozen voor de Happy Plugs omdat deze qua waarde het duurst zijn. Heb het nu 4 dagen werkend op mijn telefoon en alles werkt naar behoren.

Monsieur Rob 1 nov 2021
Reageer
M

Eindelijk overal internet met Budget Mobiel

Ik had echt nog zo'n oudbollige telefoon met een abonnement van 60 jaar geleden en dit kon ik merken ook want mijn internet was altijd en overal waardeloos.
Een nieuwe telefoon met abonnement nemen vond ik alleen veel te duur, dit heb ik er niet voor over.
Toen zag ik de aanbieding van Budget Mobiel voorbij komen, hier ben je voor 15 euro klaar voor een volledig abonnement en je krijgt daarbij ook nog eens een JBL speakertje cadeau en de eerste drie maanden gratis.
Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ik toch ben over gestapt en ik moet zeggen dat ik nu ook echt niet meer terug zou willen naar hoe de situatie voorheen was.
Ik weet nu hoe het is om altijd goed werkend internet op mijn telefoon te hebben en als je hier aan gewend raakt, kun je daarna ook echt niet meer zonder.

Mark 23 jun 2021
D

Wij hebben hier ook een abonnement afgesloten en we hebben laatst die JBL clip mogen ontvangen, wat een top ding is dat. Mijn kinderen zijn er helemaal weg van en hebben soms heftige discussies over wie hem mag gebruiken. Het abonnement van mijn mobiel werkt ook heel goed, ik had precies hetzelfde probleem als jij. Slecht internet overal en altijd, heel vervelend. Maar sinds ik hier zit heb ik daar nog geen enkele keer last van gehad.

D. de Jong 23 jun 2021
M

5.0 Mbit meer dan genoeg internetsnelheid

Ik vind het een uitkomst, laat ik daar gewoon duidelijk over zijn. Voor 20 euro per maand kan je onbeperkt internetten, daar gaat het om! Ik betaalde bij Vodafone nog meer dan dat en ik kreeg een handje vol GB internet toegekend per maand. Ik ging er dus heel veel op vooruit en voor iedereen die roept dat het internet traag is, dat is niet waar. Het is wel een feit dat Budget Mobiel de internetsnelheid knijpt maar hier heb je bij normaal gebruik zeker geen last van. Waarom? 5.0 Mbit is nog steeds heel snel voor een mobiel toestel. Ik weet nog dat je eerder bij Vodafone ook gekort werd wanneer je internetbundel op was, dan had je 24 Kbps als ik het me goed herinner.. Zelfs dan kon je nog Whatsappen, dit zegt genoeg. Gewoon een hele goede bundel voor mensen die veel internetten op hun telefoon. Daarnaast kan je ook voor het 15 euro pakket kiezen als je aan 7GB per maand genoeg hebt (de meeste mensen).

Maurice Been 14 mei 2021
Reageer
N

slecht internet van budget mobiel

Ik heb spijt van dat ik ben weg gaan van Vodafone ,budget mobiel is erg slecht verbinding ik kan geen app openen of nieuws lezen, hele dag geen internet het is helemaal geen onbeperkt heel jammer staan 4G maar geen internet
ik moet zeggen mensen beter betaal meer wel goed dan goedkoop maar ze doen niet al beloofd, jammer jammer maar goed we ga toch weg hier

Nang 14 mei 2021
R

Heb je wel overal voldoende bereik dan als ik vragen mag? Hier is het internet prima, al moet ik wel zeggen dat ik soms ook gebruik maak van ons Wi-Fi netwerk thuis. Wanneer ik 4G gebruik in de trein en gewoon buiten werkt bij mij alles prima zoals je zou verwachten.

Richard 14 mei 2021
E

Budget Mobiel internet traag

Ik snap enerzijds wel dat er veel mensen zijn die blij zijn dat budget mobiel bestaat. Veel data voor een relatief goede prijs. Voor mij is het echter bar en boos. Internetsnelheid valt zeer tegen, YouTube filmpjes blijven maar bufferen. De tot 5 Mbit downloadsnelheid beperking merk ik veel te goed. WhatsApp werkt wel prima, wat mensen toch vooral doen op de telefoon maar als je ook maar iets meer wilt dan is het gewoon te traag naar mijn mening.

Erik V. 14 apr 2021
Reageer
K

2-jarig abonnement met JBL Clip speakers

Reeds overgestapt naar een Sim Only Budget Mobiel abonnement voor 2 jaar, kosten € 15,00 per maand waarbij je 7GB internetdata hebt per maand. Doordat ik koos voor het 2-jarige abonnement, kreeg ik de eerste 3 maanden € 5,00 korting en een gratis JBL Clip 4 (deze kost € 59,95 in de winkel). Nu enkele weken verder kan ik jullie melden dat het prima functioneert, ik overal internet heb en tevens overal kan bellen. Ik heb nog nooit geen signaal gehad.

Ps. als je geen JBL speaker wilt hebben kan je beter het maandelijks opzegbare abonnement nemen. Simpelweg omdat je dan altijd kunt overstappen als je dat wilt.

Groetjes Kees

Kees 14 apr 2021
Reageer
H

Robin mobile is niet meer

Ik vind het heel spijtig dat Robin mobile er niet meer is. Ze zijn overgenomen door Budget mobiel en sinds die overname ben ik eigenlijk wel tevreden over wat Budget Mobiel levert. Er gingen ook een aantal dingen verkeerd waardoor ik verkeerde facturen kreeg toegestuurd en ga zo maar door, snap dat het lastig is om ineens zoveel klanten van een andere provider erbij te krijgen. Nu zijn we een paar weken verder en kan ik wel zeggen dat Budget Mobiel een top telefoonprovider met een hele goede service is.

Henk Maas 30 mrt 2021
Reageer
B

Review geplaatst via budget mobiel 4G

Ik lees hier veel positieve reviews waardoor ik ook ben overgestapt naar budget mobiel voor 15 euro per maand 7GB internet is voor mij heel fijn. Ik gebruik dagelijks veel Whatsapp, Facebook, Instagram, etc. Je kent het wel het gebruikelijke. Alles werkt gewoon heel goed en snel op het 4g netwerk. Wij wonen naast een zendmast van kpn waardoor er altijd 5 streepjes bereik is. Dit zal de internetsnelheid uiteraard ook ten goede komen. Ik wilde eerst overstappen naar een andere telefoonprovider totdat ik zag dat budget mobiel een kpn signaal heeft.

Ps. Ik schrijf deze review via mijn budget mobiel signaal. Als je deze review leest dan weet je dat het internet werkt. 😆

Bergsema 30 mrt 2021
Reageer
J

Budget Mobiel 2-jarig abonnement

Tot mijn verbazing krijg je plots extra voordeel als je een 2-jarig abonnemnt neemt. Dit is nieuw want eerst had Budget Mobiel alleen een maandelijks opzegbaar pakket. Toch gekozen voor het 2 jarig abonnement omdat je de eerste 3 maanden € 5,00 korting en gratis Happy Plugs t.w.v. € 99,00 krijgt. Reden dat ik dit aandurf is omdat ik voorheen bij een andere telecomprovider zat die gebruik maakte van het KPN netwerk, net als Budget Mobiel. Had overal goed bereik en dat is nu dus gelukkig weer zo. Gebruik het sinds kort maar het werkt prima en kan het iedereen aanbevelen.

Joeri 5 mrt 2021
L

Klopt inderdaad, was mij ook opgevallen. Vond het juist fijn dat alle pakketten van budget mobiel maandelijks opzegbaar waren. Nu krijg je alleen de kortingen en leuke producten bij een 2 jarig abonnement bijvoorbeeld. Wel zonde maar desondanks zullen ze alsnog wel veel klanten werven door het prima 15 en 20 euro pakket.

Leuke man 29 mrt 2021
R

Budget Mobiel zeer goede ervaring

Budget Mobiel is een hele fijne en goede telecomprovider als je het mij vraagt. Waarom? Je hebt 2 relatief grote pakketten waar je uit kan kiezen voor een vaste prijs van 15 en 20 euro. Hiervoor krijg je 7GB of je kan zelfs helemaal onbeperkt internetten. Zal trouwens wel goed zijn als er ook nog een 3 of 4GB pakket komt voor de kleine gebruiker. Mijn vrouw heeft bijvoorbeeld 2GB bij Vodafone en die komt er nooit overheen, deze gaat daarom niet met mij mee naar Budget Mobiel ondanks dat we Budget Energie hebben voor de combikorting. Dit is echt het enige puntje van verbetering want alles werkt heel goed. Moet ook wel want het gaat op het 4G netwerk van KPN die goed bereik heeft en betrouwbaar is. Overstappen ging voor mij persoonlijk in 10 minuutjes, formuliertje invullen, wachten op de simkaart die enkele dagen later kwam. Ze hadden me dezelfde dag aangesloten, top service.

Richard 16 jan 2021
Reageer
K

service moet beter

Beste Budget Mobiel, wij zijn zeer ontevreden en boos over de volgende gang van zaken. Gister hebben wij tevergeefs op levering van telefoon met simkaart gewacht. Vandaag bericht gekregen dat de koerier wel een poging gedaan heeft om af te leveren maar dat zou niet gelukt zijn. Heel bijzonder daar wij de hele dag hebben gewacht. Nu krijgen wij bericht dat daardoor de bestelling geannuleerd is en wij opnieuw moeten bestellen, levertijd 5 weken!! Het vooruitbetaalde krijgen wij pas over 2 weken terug!!! Dit is ronduit belachelijk temeer omdat jullie het oude abonnement bij de vorige provider ook al hebben stopgezet ben erg boos zoals je kan begrijpen. Dus geld pas over 2 weken terug maar wel nu weer opnieuw moeten bestellen en 5 weken telefonisch niet bereikbaar, dit is echt niet goed! Graag spoedig een betere oplossing dan de servicedesk heeft gegeven!

Karel en anke 23 dec 2020
Reageer
S

Budget mobiel 7GB internet en onbeperkt vergelijk

Hallo allen,

Ik en mijn vriendin zijn 3 maanden geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Reden hiervoor is besparen op onze vaste lasten. Mijn vriendin koos voor het 7GB internetdata pakket, wat er dus op neer komt dat je maandelijks 7GB aan internet hebt als bundel, dit kost € 15,00 per maand. Voor de normale gebruiker kom je hier niet doorheen waardoor dit hoogstwaarschijnlijk het meest gekozen pakket zal zijn.

Ikzelf heb gekozen voor het onbeperkte internetdata pakket voor € 20,00 per maand. Dit als reden dat ik de hele dag van huis ben en deze telefoon ook gebruik voor werk etc. Ik werk in de video entertainment dus dan verbruik je heel veel data.
Dat Budget Mobiel precies deze pakketten heeft kwam voor ons wel ideaal uit. Vanaf 1 januari gaan we tevens kijken of we van energieleverancier kunnen overstappen naar Budget Energie, dan krijg je namelijk combikorting. Zeker de moeite waard om eens te bekijken voor mensen die dit niet weten.

Het is overigens niet alleen maar hosanna. Je merkt wel dat Budget Mobiel nog niet zo lang bestaat. Zo is de klantenservice nalatig en zijn ze moeilijk te bereiken. Je snapt dat mensen wat te zeuren moeten hebben dus bij deze. Het is wel zo dat als je weet hoe je een simkaart in je telefoon moet doen, dan komt het allemaal wel goed. 👍

Sven 16 dec 2020
Reageer
T

Budget Mobiel goed voor dagelijks gebruik

Ik vind het best grappig om te lezen dat er mensen zijn dit positief zijn over Budget Mobiel en dat er ook een aantal zijn waarbij Budget Mobiel niets goed kan doen. Mijn mening is dat beide meningen eigenlijk wel volstaan. Het is Budget, dus je hoeft er geen top internetsnelheden van te verwachten, dit geeft Budget Mobiel ook aan op de homepage dat er een maximum internetsnelheid bepaald is. Dit om zo de kosten flink te drukken en ze 7GB aan internet kunnen aanbieden voor € 15,00 per maand. Voor mensen die niet veel gebruik maken van internet op een mobiele telefoon via de provider (dus niet via Wi-Fi), is Budget Mobiel een uitstekende keuze. Daarentegen staat ook vast dat als je veel filmpjes kijkt in de trein bijvoorbeeld, veel Facebook gebruikt of online spelletjes speelt, dat je beter een duurdere telecomaanbieder kunt kiezen.
Ik heb jaren gebruik gemaakt van T-Mobile, daarna nog een tijdje Vodafone en sinds 3 maanden heb ik Budget Mobiel aangesloten. Zoals gezegd, internetsnelheid minder maar kosten een stuk voordeliger!

Tim van Veen 11 dec 2020
H

Simpel gezegd: als je veel internetdata wilt voor een goedkope prijs, dan is Budget Mobiel de telecomprovider voor jou. Echter, als je veel gebruik maakt van internet als zijnde filmpjes kijken en streamen, dan kan je beter wat meer geld uitgeven aan een andere provider. Er zit namelijk een 5.0 mbps beperking op je internetsnelheid. Wat in theorie niet uit maakt maar bij veelvuldig gebruik als Netflix en Youtube zullen de filmpjes telkens moeten bufferen voordat je verder kunt kijken, wat het kijken er niet fijner op maakt.
Eerlijk is eerlijk, ik gebruik het dit hele jaar al en moet bekennen dat het bij mij allemaal goed functioneert zonder haperingen. Ben een man van 53 die geen amper tot geen filmpjes kijkt maar als ik dat dan eens doe heb ik vaak ook wel een Wifi verbinding tot mijn beschikking.

Ben het dus 100% eens met bovenstaande review!

Hans 14 dec 2020
J

Slechter kan haast niet

Heb een contract afgesloten naar aanleiding van een telefonische benadering.
Deden voorkomen alsof ik KPN aan de lijn had.
Wanneer dat echt zo was dan deed ik geen contractbreuk met KPN.
Bij binnenkomst van papieren bleek het geen KPN te zijn waardoor ik boete bij KPN moet betalen.
Gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd.
4 x een mail gestuurd 1 x schriftelijk en alle keren om een bevestiging gevraagd. Telkens geen reactie.
Klacht ingediend en daar wordt ook niet op gereageerd.
Telefonisch niet zijn ze niet bereikbaar terwijl ze dat wél verkopen. Wel op hun manier...
Belachelijker kan niet...

J. Plaisier 8 dec 2020
H

Klantenservice is wel een probleem bij Budget Mobiel inderdaad. Dat lees ik in veel reviews en heb zelf ook meegemaakt dat de chat op de website niet werkt en je dagen moet wachten op een reactie per e-mail. Telefonisch zijn ze niet eens te bereiken. Je kan Budget Mobiel zien als een goedkope telecomprovider met een matige klantenservice, waar ze duidelijk op bezuinigen.
Ik maak nu ongeveer 1 jaar gebruik van de services van Budget Mobiel. Qua product is het prima en werkt het zoals het hoort te werken. Voor deze prijs krijg je meer dan je vooraf verwacht is mijn mening dus zeer positief behalve de klantenservice. Een telefonische benadering voor notabene een telecomprovider is gewenst.

Hans 14 dec 2020
J

Telefoon van budget mobiel

Ik ben iemand van de oude stempel, ik gebruik mijn mobiel amper.
Dus Budget mobiel en wat je hier bij krijgt is meer dan genoeg voor mij, ik heb overal het laagste en goedkoopste van en dan nog maak ik dit lang niet op.
Wat ik vooral heel mooi vind van budget mobiel is dat zij alles voor mij geregeld hebben en mijn toestel gebruiksklaar hebben gemaakt, dit had ik zelf niet gekund.

Jantien 29 nov 2020
Reageer
Over Budget Mobiel

Budget Mobiel is het aanstormende talent in de telecomindustrie. Na overname van Robin Mobile is het in begin 2020 gestart met 2 sim-only pakketten op het goedwerkende KPN-netwerk. Je kan kiezen tussen een 7GB internetdata pakket of een Onbeperkt internetdata pakket. Bij beide pakketten kan je daarnaast onbeperkt bellen en sms-en! De kosten hiervan bedragen 15 euro en 20 euro voor het onbeperkt pakket per maand. Bij overstappen naar Budget Mobiel is er een gratis nummerbehoud optie beschikbaar en je kan het abonnement maandelijks opzeggen.

Beste telecomproviders

Beste keuze

Budget Mobiel

2.

50+ mobiel

3.

Vodafone

4.

Hollandsnieuwe