Ben

Ben

3 reviews
A

Ben studenten korting

Iedere student zit volgens mij wel met hetzelfde probleem.
Je moet je school je boeken en alle andere kosten betalen, maar met de studiefinanciering en dat bijbaantje die je hebt kun je hier amper van rondkomen.
Daarom vond ik het echt super nice dat ik zag dat je bij Ben gewoon studenten korting krijgt.
Je krijgt hier gratis 4G extra snel internet.
Zo kan ik alles wat ik nodig heb voor mijn studie snel opzoeken op mijn telefoon en mails enzo snel beantwoorden.
Ook hoefde ik geen oversluitkosten te betalen, wat zeker fijn is.
En ik heb voor een SIM only abonnement gekozen, deze zijn gewoon maandelijks opzegbaar wat voor mij belangrijk is.
Ik heb er een hekel aan om ergens voor een langere periode aan vast te zitten, want je weet nooit hoe iets loopt zeg ik altijd.
Daarom heb ik lekker hier een abonnement afgesloten en zo lang dit nog goed bevalt blijf ik hier mooi bij en ben ik niet tevreden dan kan ik zo overstappen wanneer ik wil.
Een paar maten van mij hadden dit abonnement afgesloten en die kwamen hier mee, zodoende wist ik er van maar dat snelle, gratis internet is echt wel super nice.

Alexander 14 jan 2021
R

Heb nog nooit gehoord van studentenkorting, erg slim van Ben! Hoeveel euro of percentage is dat Alexander?

Richard 16 jan 2021
C

Ben goedkope telecomprovider

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aansluiting bij Ben.nl telecomprovider. In tegenstelling tot de review hieronder vind ik dat de klantenservice je erg goed helpt en dat er niks te klagen valt over het product. Alles werkt simpelweg naar behoren, internet is snel, bellen en facetimen gaat heel soepel en ben overal bereikbaar. De overstap was heel makkelijk omdat Ben mijn oude telefoonnummer had overgezet op de nieuwe Ben.nl simkaart.

Reden van overstap is dat de Sim Only relatief een zeer goede prijs heeft en dat vrienden van ons het al jaren hebben zonder klachten. Ik heb een 24 maanden abonnement genomen met 200 belminuten en smsjes. 2500 MB internet op het 4G T-Mobile netwerk. Hoefde geen aansluitkosten te betalen en betaal nu per maand € 8,00.
Je snapt wel dat het een Sim Only abonnement is dus je krijgt er geen telefoon bij. Dit kan wel maar dan is de prijs per maand een stuk duurder. Als je een goedwerkende telefoon hebt raadt ik aan om een Sim Only abonnement te nemen.

Chrissie 1 jan 2021
Reageer
I

Start geen abbo bij Ben

START GEEN ABONNEMENT BIJ BEN!!
Van Vodafone naar Ben overgestapt met nummerbehoud. Na het annuleren van een abonnement en een nieuwe aangevraagd te hebben heeft een collega het oude contract niet goed geannuleerd en dit heb ik ook zwart op wit staan. Nieuwe simkaart gekregen bij mijn nieuwe abonnement en al meerdere keren contact opgenomen met Ben. Binnen de 14 dagen bedenktijd en elke keer te horen krijgen van dat het klopt en ik me geen zorgen hoeft te maken. We zijn nu anderhalve maand verder en na vele klachten indienen hoor ik elke keer maar weer dat ik akkoord moet gaan met mijn huidige abonnement met een nieuwe simkaart. Op de Samsung S20 zit ook een cashback van 100,00 euro maar niemand weet ervan Samsung niet en Ben niet maar heb het wel zwart op wit dat jullie dit aanbieden. Wanneer ik bel hoor ik elke keer weer iets anders van de collega’s. Ik wil binnen 2 dagen alsnog een oplossing anders ga ik andere stappen ondernemen!!

Ismael 26 dec 2020
Reageer
Over Ben

Ben biedt goedkope Sim Only abonnementen en abonnementen met toestel aan. Gebruikmakend van het T-Mobile netwerk heb je vrijwel overal in het land goed bereik. Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en je hebt geen onverwachte kosten door de MB pauze optie. Ben.nl is een zeer solide en goedkope optie voor dagelijks telefoongebruik.

Beste telecomproviders

Beste keuze

Budget Mobiel

2.

50+ mobiel

3.

Vodafone

4.

Hollandsnieuwe