Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1

5 reviews
M

Budget internet en tv is prima voor nu

Als je interactieve tv wilt kijken en overal in het huis redelijk tot goed internet signaal wilt ontvangen via de WiFi, dan kan je wel rekenen op Budget alles in 1. Een huistelefoon is tegenwoordig uit de tijd dus dat zal ik niet in de beoordeling meenemen, dit zal vast ook wel goed werken, zelf niet genomen dus geen woord hierover. Interactieve tv werkt heel goed, je kan alles prima terug kijken en pauzeren. Nu komt er een tijd aan dat je via de tv alle apps kunt bedienen en via die apps terug kan kijken, dit zie je steeds meer. Dan heb je straks geen interactieve tv-kast meer nodig. Kan je toch weer wat geld in de maand schelen als je alleen kabel tv neemt + internet. Nu weet ik eigenlijk niet of budget ook kabel verkoopt of alleen via een interactief kastje, wordt vervolgd... Internet is gewoon prima wat je zou verwachten. WiFi versterkers zijn bij ons niet nodig dus dat zegt genoeg over de kracht van het signaal.

Marvin 12 mei 2021
Reageer
H

Zeer blij met Budget Alles in 1

Sinds kort heb ik internet, tv en bellen aangeschaft van Budget Alles in 1. Ze werken met het KPN netwerk wat ik hiervoor ook had met Telfort. Werkt heel goed, heb de installatie helemaal zelf gedaan, eigenlijk is het plug and play. Eerder moest je nog wat instellingen doen in je router en modem maar nu werkt alles eigenlijk meteen. Prijzen zijn zeer goed want ik betaal 55 euro in totaal, hiervoor krijg ik 50 Mb/s internet, interactieve TV van KPN en vast bellen. Ik heb gekozen om 9 maanden korting te krijgen waardoor ik de eerste 9 maanden zelfs 46 euro betaal. Zeer blij met alles en tv terugkijken etc werkt ook heel fijn, volgens mij is het tv kastje wat nieuwer dan die ik hiervoor had!

Harry 8 nov 2020
Reageer
N

Internet en tv bij budget alles in 1

Ik vind het jammer dat ik er niet van op de hoogte was dat je bij budget ook losse dingen kon nemen als abonnement. Wij hoefden niet perse van alles een nieuwe aanbieder, maar door de mooie actie van Budget alles in 1 hebben we er wel voor gekozen om over te stappen en dat is niet erg want uiteindelijk zijn we ook erg blij met deze keus. Maar op dat moment zelf denk ik niet dat ik hier opnieuw voor zou kiezen wanneer dit niet noodzakelijk zou zijn. Het is fijn dat deze opties er zijn natuurlijk en vaak is dit een stuk goedkoper dan wanneer je alles los afsluit, het is in ieder geval een stuk handiger met betalen en gezien het overzicht van alle kosten en dergelijke. Maar wij waren erg tevreden met onze andere aanbieders dus voor ons was er op zich geen reden om over te stappen. Maar dat is allemaal verleden tijd. Inmiddels zitten we hier bij Budget alles in 1 en ook dat bevalt ons erg goed dus wij hebben geen klachten.

Niek 18 okt 2020
Reageer
R

Budget Energie beste keus ooit

De dag dat wij ervoor kozen om naar Budget Energie te gaan dat was voor mij de beste keus die ik ooit heb gemaakt.
Dat we er zo lang over na hebben moeten denken was achteraf gezien zonde van onze tijd en ons geld.
Het is echt waar de beste energie leverancier die je je maar kunt wensen en ook de goedkoopste.
Geen enkele klachten van onze kant voor Budget energie, alleen maar lovende woorden.

Richard 13 okt 2020
J

Zoveel klachten kan je ook niet hebben tegenover een energieleverancier. Zolang ze maar leveren toch? Ja of ze moeten al fouten maken in de facturen, kosten e.d. Maar naar mijn mening kan een energieleverancier weinig verkeerd doen.

Jasmine 14 okt 2020
F

Budget Alles in 1 Google Nest actie

Wij zijn overgestapt naar Budget Alles in 1 van Budget thuis. Dit houdt in dat je internet, televisie en bellen (huistelefoon) besteld. Sinds September krijg je bij een overstap gratis een Google Nest Wifi zodat je een beter bereik in huis hebt. Dit hebben wij zeker nodig omdat onze zoon vaak op zolder op de Playstation speelt en daar het bereik minder is en het te lastig is om daar een netwerkkabel heen te loodsen. Zo'n Wifi versterker kost normaal 250+ euro dus we zijn erg blij dat we deze erbij krijgen want we wilden sowieso al graag overstappen naar een goedkopere internet en tv provider. Mede door corona moeten we toch wat besparen en als je van 60+ euro naar 30 euro kan gaan vind ik dat je dat moet doen. Een monteur kwam langs om alles te plaatsen want had meteen bij de bestelling een opmerking geplaatst dat ik er vrij weinig van af weet qua installatie en dergelijke. Alles werkt nu prima en de service was goed, vooral de monteur ging alles even uitleggen en nam zijn tijd.

Fam Timmer 1 okt 2020
W

Wij zitten nu ook ongeveer een half jaar bij Budget alles in 1, iets langer dus dan dat jullie zitten. Maar ook onze bevindingen hierbij zijn erg goed, ook wij hebben twee zoons die niet bij hun spelcomputers weg te slaan zijn. En dan is het toch fijn om bij een maatschappij aangesloten te zitten waarbij hier rekening mee wordt gehouden en je flink kunt besparen per maand. In een half jaar tijd hebben wij al een behoorlijk verschil opgemerkt, dus dat is altijd goed.

Wesley 1 nov 2020
Over Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 is een onderdeel van Budget Thuis, waarbij je al je energie- en telecomdiensten onder 1 dak kan verkrijgen. Sinds 2019 is Budget Thuis gestart met een alles-in-1 (internet, tv en bellen) pakket. Budget vind dat alles, zonder gedoe, goed moet werken en biedt daarom een goede prijs aan in combinatie met een prima service.

Indien je tevens gebruik maakt van Budget Energie of Budget Mobiel, ontvang je € 5,- euro per maand combikorting.

Beste internet en tv providers

Beste keuze

Online.nl

2.

Budget Alles-in-1

3.

Odido Internet + TV

4.

Ziggo