Online.nl

Online.nl

4 reviews
B

Online.nl beoordeling

Wij hebben internet en tv van online.nl en sinds kort hebben wij ook de glasvezel voor het internet bij ons pakket in nu we zo veel vanuit huis moeten werken.
Met meerdere mensen tegelijk het internet gebruiken, daarbij merkten wij toch dat dit nadelig effect had op de snelheid hiervan en dat kunnen wij op dit moment toch echt niet gebruiken met alle video calls etcetera.
Het is wel jammer dat dit 5 euro per maand extra kost, want dat vind ik nogal een hoog bedrag voor zo'n kleine update.
Maar ik ga het bij mijn werk aangeven en mijn vrouw ook en wie weet kunnen we het dan wel bij één van de twee declareren, dat scheelt dan weer.
Moet ik er wel bij vermelden dat de snelheid van het internet nu echt onwijs goed is, je kunt er amper tegen knipperen zo snel is het.
Dus als je met hetzelfde probleem zit als wat wij hadden, dan is dit misschien nog een goede oplossing.
Prijs is dus wel een klein nadeel, maar zoals ik zei wie weet kunnen we het declareren en dan is er niet zo veel meer aan de hand.

Berry 14 jan 2021
Reageer
T

Online.nl internet en tv super service

Al sinds jaar en dag zitten wij bij Online.nl voor onze internetaansluiting. Denk zelfs dat in de tijd van de inbelmodem we al bij Online.nl zaten, dat je allerlei configuratie moest instellen toen je een modem kreeg toegestuurd. Er moest toen zelfs een IT-mannetje langs komen omdat het voor ons te lastig was. Toen hadden we nog een televisie aansluiting van Ziggo, wat ieder jaar duurder werd dus we zijn eens verder gaan kijken en ik denk zo'n 3 jaar geleden overgestapt naar Internet en TV van Online.nl.
Er kwam een monteur alles aansluiten, die nam een televisie box mee waar je op terug kan kijken en programma's opnemen. Die van Ziggo was namelijk alweer teruggestuurd omdat we die op bruikleen hadden. We kregen ook een nieuwe internetmodem omdat die van ons verouderd bleek te zijn en we sowieso sneller internet wilden. Toen de monteur weg ging werkte alles heel goed, hij zei zelfs dat Online.nl gebruik maakt van een KPN netwerk die heel solide is. Ze hebben ook een leuke deal dat je Fox sports 1,2 en 3 kan kijken gewoon gratis. Ik schrijf deze lange recensie omdat ik vind dat Online.nl best een pluim verdiend voor de goede services al jaren lang. Dat Online.nl nu ook televisie aanbiedt, dus eigenlijk een alles in 1 pakket, komt de klant zeker ten goede!

Thijs en Amelie 15 dec 2020
Reageer
J

Online.nl meerdere e mail adressen

Dat je bij online.nl meerder e-mailadressen krijgt is voor een gezin als dat van ons heel erg handig. Wij gebruiken voor verschillende dingen een zakelijke mail (alle abonnementen en dergelijke) maar voor onszelf gebruiken we ook een 'gewone' mail en dat is heel handig dat je dit gescheiden kunt houden wat mogelijk is door die drie e-mailadressen.

Zo weten we zeker dat alles altijd op de goede mail binnen komt en we geen belangrijke informatie kunnen missen. Daarbij kun je de andere mail dan gewoon voor de leuk gebruiken en tot nu toe werkt dit voor ons heel goed. Verder vind ik dit een provider als ieder ander, dus niet bijzonder. Ook geen klachten dus, maar de e-mailadressen vind ik hier een groot pluspunt aan.

Jeroen 14 nov 2020
C

Bij vrijwel alle internetbedrijven kan je onbeperkte mailadressen aanmaken op gebruik van het bedrijf. Denk dan aan @ziggo.nl, @kpn.nl, @telfort.nl enzovoort. Ik raadt dit persoonlijk af omdat je hier niet aan vast wilt zitten. Als je na een tijdje toch een betere deal kan krijgen bij een andere aanbieder en je stapt over, dan is dit e-mailadres niet meer te gebruiken. Gebruik hierom @gmail.com, @hotmail.com, deze zijn geheel gratis te gebruiken zonder dat je ergens aan vast zit.

Carlos 15 dec 2020
H

Online.nl ervaring goede prijs

Zeer blij met mijn overstap naar Online.nl voor internet en televisie. Voorheen bij KPN was ik 57,70 euro kwijt, nu betaal ik 47,50 euro per maand (10 euro goedkoper), heb ik meer tv zenders en is de internetsnelheid precies hetzelfde. De Wifi modem is erg sterk want ik heb vrijwel overal in huis zeer goed internet. Dat is er gratis Fox Sports Eredivisie bij krijgt vind ik ook erg fijn. Hier betaalde ik namelijk nog extra voor bij mijn vorige provider.

Het mooie is ook nog dat ik de eerste 6 maanden maar 30 euro betaal. Heb persoonlijk niet gekozen voor een glasvezel internetverbinding omdat ik vind dat de DSL verbinding volstaat. Mijn familie zit vaak met 5+ verbindingen tegelijk Netflix, TV, Facebook en ga zo maar door te bekijken en we hebben nooit haperingen.

Voor nu geef ik zeker 5 sterren. Kan simpelweg niet beter. De aansluiting was trouwens zeer gemakkelijk want Online.nl werkt met dezelfde aansluiting als dat KPN doet, was dus alleen even de modem enz omwisselen.

Henri 15 okt 2020
Reageer
Over Online.nl

Door middel van het vertrouwde KPN netwerk, gratis overstapservice en 100% installatiegarantie kan je bij Online.nl terecht voor een stabiele internetverbinding en goede TV kwaliteit. Bij Online.nl is het mogelijk om een internetverbinding te krijgen tot 100 Mb/s DSL, altijd de maximaal haalbare snelheid. Je krijgt een gratis Wifi modem en 3 e-mailadressen naar wens inclusief spamfilter. Met ruim 80 TV-zenders inclusief Fox Sports Eredivisie (1, 2 en 3) hoef je niets meer te missen. Je kan tevens opnemen, pauzeren en TV Gemist bekijken.

Beste internet en tv providers

Beste keuze

Online.nl

2.

Budget Alles-in-1

3.

Odido Internet + TV

4.

Ziggo