Telecom

Budget Mobiel

37 reviews
68% positief
Positief
14% neutraal
Neutraal
18% negatief
Negatief

Budget Mobiel is het aanstormende talent in de telecomindustrie. Na overname van Robin Mobile is het in begin 2020 gestart met 2 sim-only pakketten op het goedwerkende KPN-netwerk. Je kan kiezen tussen een 7GB internetdata pakket of een Onbeperkt internetdata pakket. Bij beide pakketten kan je daarnaast onbeperkt bellen en sms-en! De kosten hiervan bedragen 15 euro en 20 euro voor het onbeperkt pakket per maand. Bij overstappen naar Budget Mobiel is er een gratis nummerbehoud optie beschikbaar en je kan het abonnement maandelijks opzeggen.

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (37)

 • Sven

  Budget mobiel 7GB internet en onbeperkt vergelijk

  Hallo allen,

  Ik en mijn vriendin zijn 3 maanden geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Reden hiervoor is besparen op onze vaste lasten. Mijn vriendin koos voor het 7GB internetdata pakket, wat er dus op neer komt dat je maandelijks 7GB aan internet hebt als bundel, dit kost € 15,00 per maand. Voor de normale gebruiker kom je hier niet doorheen waardoor dit hoogstwaarschijnlijk het meest gekozen pakket zal zijn.

  Ikzelf heb gekozen voor het onbeperkte internetdata pakket voor € 20,00 per maand. Dit als reden dat ik de hele dag van huis ben en deze telefoon ook gebruik voor werk etc. Ik werk in de video entertainment dus dan verbruik je heel veel data.
  Dat Budget Mobiel precies deze pakketten heeft kwam voor ons wel ideaal uit. Vanaf 1 januari gaan we tevens kijken of we van energieleverancier kunnen overstappen naar Budget Energie, dan krijg je namelijk combikorting. Zeker de moeite waard om eens te bekijken voor mensen die dit niet weten.

  Het is overigens niet alleen maar hosanna. Je merkt wel dat Budget Mobiel nog niet zo lang bestaat. Zo is de klantenservice nalatig en zijn ze moeilijk te bereiken. Je snapt dat mensen wat te zeuren moeten hebben dus bij deze. Het is wel zo dat als je weet hoe je een simkaart in je telefoon moet doen, dan komt het allemaal wel goed. 👍

  Sven 16 dec 2020

 • Tim van Veen

  Budget Mobiel goed voor dagelijks gebruik

  Ik vind het best grappig om te lezen dat er mensen zijn dit positief zijn over Budget Mobiel en dat er ook een aantal zijn waarbij Budget Mobiel niets goed kan doen. Mijn mening is dat beide meningen eigenlijk wel volstaan. Het is Budget, dus je hoeft er geen top internetsnelheden van te verwachten, dit geeft Budget Mobiel ook aan op de homepage dat er een maximum internetsnelheid bepaald is. Dit om zo de kosten flink te drukken en ze 7GB aan internet kunnen aanbieden voor € 15,00 per maand. Voor mensen die niet veel gebruik maken van internet op een mobiele telefoon via de provider (dus niet via Wi-Fi), is Budget Mobiel een uitstekende keuze. Daarentegen staat ook vast dat als je veel filmpjes kijkt in de trein bijvoorbeeld, veel Facebook gebruikt of online spelletjes speelt, dat je beter een duurdere telecomaanbieder kunt kiezen.
  Ik heb jaren gebruik gemaakt van T-Mobile, daarna nog een tijdje Vodafone en sinds 3 maanden heb ik Budget Mobiel aangesloten. Zoals gezegd, internetsnelheid minder maar kosten een stuk voordeliger!

  Tim van Veen 11 dec 2020

 • J. Plaisier

  Slechter kan haast niet

  Heb een contract afgesloten naar aanleiding van een telefonische benadering.
  Deden voorkomen alsof ik KPN aan de lijn had.
  Wanneer dat echt zo was dan deed ik geen contractbreuk met KPN.
  Bij binnenkomst van papieren bleek het geen KPN te zijn waardoor ik boete bij KPN moet betalen.
  Gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd.
  4 x een mail gestuurd 1 x schriftelijk en alle keren om een bevestiging gevraagd. Telkens geen reactie.
  Klacht ingediend en daar wordt ook niet op gereageerd.
  Telefonisch niet zijn ze niet bereikbaar terwijl ze dat wél verkopen. Wel op hun manier...
  Belachelijker kan niet...

  J. Plaisier 8 dec 2020

 • Jantien

  Telefoon van budget mobiel

  Ik ben iemand van de oude stempel, ik gebruik mijn mobiel amper.
  Dus Budget mobiel en wat je hier bij krijgt is meer dan genoeg voor mij, ik heb overal het laagste en goedkoopste van en dan nog maak ik dit lang niet op.
  Wat ik vooral heel mooi vind van budget mobiel is dat zij alles voor mij geregeld hebben en mijn toestel gebruiksklaar hebben gemaakt, dit had ik zelf niet gekund.

  Jantien 29 nov 2020

 • Sandra

  Budget mobiel nu nog goedkoper

  Mijn man zit al een aaanzienlijke tijd bij budget mobiel en dit gaat erg goed zoals u begrijpt want ik ben hier nu ook bij gegaan.
  Wilde dit al een tijdje doen, maar mijn man gaf de tip nog even te wachten tot de black week en ja hoor, alles is hier nu inderdaad nog weer extra goedkoop als voorheen.
  Je hebt hier al niets te klagen over de prijzen, maar nu krijg je haast geld in je schoot geworpen.

  Sandra 27 nov 2020

 • Christopher

  Bellen met Budget mobiel

  Ik heb veel familie in het buitenland wonen en bij veel providers zit je dan met het probleem dat je bundel zo op is en dat de kosten dan gigantisch oplopen binnen een hele korte tijd.
  Ik ben dan ook ontzettend blij dat dit bij Budget mobiel niet zo is, want dan hoef ik daar in ieder geval niet op te letten en kan ik gewoon zo lang en wanneer dan ook ik maar wil met mijn familie bellen.
  En dan heb ik zelfs maar voor de Budget mobiel basis gekozen, dit is de goedkope variant en kost maar 15 euro per maand.
  Je kunt dan gewoon onbeperkt sms'en en bellen en hebt iets van 7GB data geloof ik in Nederland en de EU.
  Dan kun je ook nog een wat duurdere variant kiezen voor 20 euro per maand, maar ik heb ruim voldoende aan de eerste optie dus dit was voor mij niet nodig.

  Christopher 26 nov 2020

 • Britt

  Budget mobiel beste keus

  Dat ik nu bij Budget mobiel zit is een van de beste keuzes die ik gemaakt heb de laatste periode.
  Ik was al langere tijd op zoek naar een nieiwe aanbieder omdat ik bij mijn vorige aanbieder niet meer tevreden was en zo ben ik op budget mobiel gestuit.
  Hier had ik meteen een goed gevoel bij en dat goede gevoel is er nu nog steeds dus ik heb er nog geen moment spijt van gehad gelukkig.

  Britt 11 nov 2020

 • Lisa

  7GB internet voor 15 euro

  Twee weken geleden heb ik een telefoonabonnement geregeld op de website van Budgetthuis.nl Budget Mobiel. Een vriendin van me zei dat ze ook was overgestapt naar hetzelfde telefoonabonnement en dat ze veel minder kwijt is dan wat ze eerder altijd was. Je kan bij Budget Mobiel niet over je tegoed heen want daar moet je zelf extra tegoeden voor inkopen, zoals eerder met prepaid zeg maar. Vorige week mijn nieuwe simkaart ontvangen en in mijn nieuwe iPhone 11 gedaan die ik ook nieuw heb besteld! Ik kreeg trouwens ook Happy Plugs in een pakketje erbij!
  Alles werkte meteen heel goed en het signaal in huis was 4 van de 5 streepjes. Ik zal aan het eind van de maand de factuur nog wel even checken want had begrepen dat er de eerste keer aansluitkosten gerekend kunnen worden dus ben benieuwd, tot dusver zeer tevreden!

  Lisa 4 nov 2020

 • Anneloes

  Klantenservice Budget mobiel

  Mijn ervaring met Budget mobiel en met name de klantenservice is niet bepaald goed. Ik ben in principe blij met het pakket dat ik heb aangeschaft dat ik voor 15 euro tot 7GB kan internetten en onbeperkt kan bellen en smsjes sturen. Nu komt het probleem: er was iets fout gegaan met de simkaart die ik had ontvangen, het nummer wat ik had bij mijn vorige provider was namelijk niet goed overgezet waardoor het simkaartje geen signaal kon ontvangen. Heb meerdere malen gemaild maar je krijgt pas enkele uren na je mail een reactie. Daarbij helpen ze je amper, verwijzen ze je veelal door en proberen ze het een beetje op jou af te schuiven, alsof het mijn fout is geweest... Na een week te hebben gemaild kwamen ze uiteindelijk tot de conclusie dat het hun fout is geweest en hebben ze me eindelijk een nieuwe simkaart opgestuurd die wel goed werkte. Ik las het al vaker op andere reviewsites: Budget mobiel verkoopt een prima product maar je moet hopen dat je niet met de klantenservice in aanraking komt.

  Anneloes 26 okt 2020

 • Max

  Budget mobiel slechte info

  Budget mobiel is een lekker goedkoop abonnement dag klopt maa rust is ook wel duidelijk merkbaar dat ze dat doen door flink te bezuinigen op bepaalde punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen bij de klantenservice met kennis van zaken of überhaupt het verstrekken van duidelijke informatie naar de klanten. Dit is echt een verbeterpunt voor budget mobiel als je naar mijn mening zou vragen. Dus de prijs is goed, het werkt ook prima, maar zodra je met een vraag oid komt te zitten dan wordt het lastiger.

  Max 23 okt 2020

 • Sofie

  Budget mobiel klacht

  Ik ben een tijdje geleden overgestapt naar Budget Mobiel en in het begin was alles leuk en aardig en werkte alles naar behoren. Maar na een tijde kreeg ik te maken met wat mankementen waar ik absoluut niet blij mee was en waar ik in mijn frustratie vrij snel een gepikeerde klacht over heb ingediend.

  De volgende dag zag ik dat Budget Mobiel op mijn klacht had gereageerd en dat ze probeerden contact met mij te zoeken om een oplossing te vinden. Hier heb ik gehoor aan gegeven en uiteindelijk zijn we er prima uitgekomen en hebben ze me goed geholpen.

  Dus niet fijn dat ik te maken had met die mankementen maar wel weer fijn dat dit zo goed wordt opgelost.

  Sofie 18 okt 2020

 • Ferdinand

  Budget Mobiel max 5.0 Mbps downloadsnelheid

  Het komt er eigenlijk op neer dat wanneer je een Budget Mobiel Sim Only abonnement aanvraagt, dat je bij ieder pakket een download snelheidsbeperking krijgt toegelegd. Dit om de kosten te drukken en zo redelijk goedkope pakketten aan te kunnen bieden. Ik heb gekozen voor het Budget Mobiel Basis pakket, waarbij je 7GB aan internetdata krijgt per maand. Als je alleen een beetje Whatsappt, klein beetje Facebook en Instagram bekijkt is dat meer dan voldoende, zeker omdat een normaal huishouden thuis Wifi heeft en je dan dus geen internetdata van je mobiele telecomprovider gebruikt.

  De vraag is, heb je genoeg aan 5.0 Mbps downloadsnelheid en 1.0 Mbps uploadsnelheid? Kort antwoord: ja.
  Waarom? Veel telecomproviders vertragen je internetdata enorm wanneer je over de bundel heen gaat, bij Vodafone gaat het bijvoorbeeld naar 64 Kbps uploadsnelheid en 32 Kbps uploadsnelheid. Hiermee kan je wel gewoon appen en surfen, video's kijken en online gamen zal lastig worden. Met 5 Mbps, wat 78x sneller is dan bovengestelde, kan je vrijwel alles doen zonder dat je er ook maar iets van merkt.

  Hopelijk hebben jullie wat aan deze informatie. Ik snap dat wanneer je op de homepagina ziet staan dat je internet downloadsnelheid wordt beperkt, dat je toch gaat twijfelen. Nergens voor nodig dus! Naar mijn mening is Budget Mobiel een prima telecomprovider met een goede prijs.

  Ferdinand 15 okt 2020

 • Roelof

  Budget Mobiel prijs kwaliteit

  Hoi mensen,

  Ik maak nu ongeveer 2 maanden gebruik van Budget Mobiel, reden van de overstap van Vofafone naar Budget mobiel is dat ik graag wil gaan besparen op mijn vaste lasten. Helaas mijn baan verloren dus dan moet je toch op een creatieve manier je lasten proberen te verlegen. Bij Vodafone betaalde ik 30 euro voor 7GB aan internetdata per maand en onbeperkt bellen en sms'en. Bij Budget Mobiel betaal ik daar 15 euro voor en moet eerlijk zeggen dat ik geen verschil merk tussen een groot merk als Vodafone en Budget Mobiel. Ondanks dat Budget Mobiel werkt op het KPN netwerk (geen vodafone masten), is het heel goed en heb eigenlijk altijd 4 of 5 streepjes bereik. Het enige wat Budget mobiel nog kan verbeteren is het feit dat de klantenservice best wel faalt in het helpen van mensen. Ik kon eerst namelijk geen bereik krijgen met het netwerk, gaf aan dat er geen signaal was. Kwam uiteindelijk doordat ze me nog niet hadden geactiveerd o.i.d. De klantenservice moest me 3 keer doorverbinden, moeilijk moeilijk. Uiteindelijk wel gelukt uiteraard. Kreeg er gratis oordopjes bij dus dat maakt het wel weer goed denk ik dan maar.

  Roelof 14 okt 2020

 • Daniel

  Budget Mobiel provider

  Een beetje en vreemde / nieuwe eend in de bijt, maar wat voor eentje! Ik vind echt alles goed hier, het werkt zo goed en ik vind het super dat het allemaal zo goedkoop is.

  Bij ons thuis zijn we inmiddels allemaal overgestapt naar Budget Mobiel, omdat het zo goed en goedkoop is hier.

  Daniel 9 okt 2020

 • Maureen

  Beoordeling over Budget Mobiel

  Ik zocht een goedkopere provider voor mijn telefoon en kwam al snel op Budget Mobiel uit (zie ook de naam hiervan, logisch). Bijna meteen de keus gemaakt om over te stappen en toen ik die keus eenmaal gemaakt had, was de werkelijke daad ook vrij eenvoudig. Binnen nog time was alles voor elkaar en hoefde ik me hier verder niet meer druk om te maken. Het heeft me nu al veel geld bespaard en ik ben er verder ook erg tevreden over.

  Maureen 8 okt 2020

 • Jan

  Budget Mobiel sim-only abonnement

  Hallo ik ben Jan uit Gasselte en heb sinds drie weken een Sim-only abonnement afgesloten bij Budget Mobiel. Mijn vrouw had eerder altijd Robin Mobile en zei dat het haar altijd goed was bevallen en aangezien Budget Mobiel dat bedrijf heeft overgenomen dacht ik dat het wel een goede keuze zal zijn, zeker omdat de prijzen eigenlijk wel heel eerlijk zijn. Bij Vodafone Red had ik een abonnement van 30+ euro en bij Budget Mobiel is het 15 euro voor 7GB internet. Dat had ik bij Vodafone ook maar betaalde dus het dubbele. Je kan heel snel overstappen door naar Budget Mobiel website te gaan en het pakket te kiezen dat je wilt, daarna even je gegevens invullen en binnen een week ben je aangesloten en heb je de nieuwe sim-kaart op de mat liggen. Wat mij het meeste aansprak was het feit dat het een maandelijks opzegbaar abonnement is, dus wanneer het niet bevalt kan je het zo afsluiten en op zoek naar een andere telefoonprovider.

  Groetjes Jan, als je nog vragen hebt mag je best hierop reageren.

  Jan 5 okt 2020

 • Richard

  Naar Budget Mobiel overgestapt

  Sinds kort een abonnement genomen bij Budget Mobiel, wat voorheen Robin Mobile was. Ik had eerder Robin Mobile en dat functioneerde prima, toen overgestapt naar Vodafone omdat we Ziggo thuis hebben aangesloten en we hierdoor korting kregen. Zojuist weer overgestapt naar Budget internet en televisie voor thuis en zo kom ik dan uit bij Budget Mobiel. De prijzen zijn al prima, 15 euro per maand voor 7GB aan internetdata en onbeperkt bellen en SMS-en + ik krijg 5 euro korting omdat ik ook tv en internet in huis heb van Budget! Omdat ik een nieuwe klant ben kreeg ik ook nog oordopjes maar hier doe ik niks mee, dus als iemand nog interesse heeft? ;)
  Ik heb overal 4G internetbereik en overal werkt het internet en bellen zeer goed. En ik kon gelukkig mijn nummer houden want dat was wel een vereiste omdat iedereen uit mijn kenniskring mijn nummer kent.

  Richard 30 sep 2020