Lebara

Lebara

4 reviews
N

Lebara snelle levering

Toen ik overstapte naar Lebara, wat overigens super makkelijk ging en zo klaar was, had ik de volgende dag nog bericht dat alles goed ontvangen en geregeld was en had ik de benodigde spullen voor mij zelf in de brievenbus liggen.
Zo snel als dit had ik niet verwacht dat het geregeld zou zijn, maar des te blijer was ik hiermee omdat het als een verrassing kwam.
Die optie voor maandelijks opzegbaar is wat mij betreft niet nodig.
ik was zo wie zo al onder de indruk hiervan, maar na de 14 dagen bedenktijd was dit gevoel alleen maar versterkt en inmiddels ben ik compleet overtuigd van de goede kwaliteit die Lebara levert.

Nathalie 5 jan 2021
Reageer
F

Lebara Sim Only 7.50 euro

Ik vond altijd dat Lebara een slechte naam had maar toen ik de website zag en wat ze aanboden ben ik toch overstag gegaan om een Sim Only abonnement te bestellen. Mede door de goede prijzen en het feit dat Lebara gebruik maakt van het 4G KPN netwerk. Blijkbaar doet Lebara alleen aan Sim Only abonnementen en Prepaid. Dus geen abonnementen met toestel, komt mij goed uit want ik heb nog een goedwerkende telefoon. Overigens gaan telefoons steeds langer mee dus dat doet Lebara slim.

Even wat geprobeerd en het blijkt dus dat je voor € 7,50 euro al een Sim Only abonnement kunt nemen. Dan heb je 2GB aan internetdata + 150 belminuten/sms'en. Eis is wel dat je dan een 24 maanden abonnement moet nemen, dit heb ik dan ook maar gedaan samen met mijn vrouw.
Begin januari worden we aangesloten dus ben erg benieuwd, zal me vast niet tegenvallen omdat het KPN netwerk gewoon goed is en ik enkele reviews heb gelezen op Reviews.nl en Trustpilot die vrijwel allemaal prima zijn.

Frits 26 dec 2020
P

Ik heb precies hetzelfde Sim Only Abonnement als jij afgenomen, alleen heb ik gekozen voor het 5GB internet databundel pakket. Dan betaal je € 10,00 per maand. Alsnog een koopje! Ik heb die extra GB's wel nodig, wil niet aan het eind van de maand te kort komen.

Pol 26 dec 2020
H

Is wel echt een goede koop als je wilt besparen op je telefoonrekening. Ik ben ook overgestapt, iets meer GB genomen maar alsnog onder de 10 euro gebleven per maand.

Harry 28 dec 2020
F

Lebara slecht bereik

Ik heb Lebara op mijn telefoon met een prepaid kaartje. Bijna overal waar ik kom is het bereik 1 of 2 streepjes, zeker in huis en in andere gebouwen. Wanneer ik bel kraakt het ook af en toe. Heel irritant. Ben daarom ook blij dat ik een Prepaid kaartje heb en geen abonnement heb aangesloten bij deze mobiele provider. Enerzijds jammer want nu moet ik een nieuwe provider zoeken, iemand enig idee wat een goede optie kan zijn? Ik maak niet heel veel gebruik van mijn telefoon en wil dit ook graag zo houden. Hierom graag een prepaid optie als die er nog zijn. Hoor tegenwoordig alleen maar sim only en telefoon abonnementen.

Froukje 18 dec 2020
J

Dat is wel gek Froukje want in principe maakt Lebara gebruik van het KPN netwerk. Deze zou in vrijwel alle stukken van het land wel een goed signaal moeten afgeven.
Gebruik je een oude telefoon? Het kan maar zo zijn dat er iets met je telefoon signaal ontvanger is namelijk.

Ik heb het idee dat prepaid kaartjes er een beetje uit gaan inderdaad, wellicht Simyo even proberen, is een goedkope optie die prepaid kaartjes verkoopt. Deze maakt tevens gebruik van het KPN netwerk dus er is een kans dat je hier ook geen goed signaal voor krijgt. Ik raadt je aan om even langs een telefoon zaak te gaan, deze kunnen vast binnen enkele seconden zien wat er mis is.

Jim 18 dec 2020
l

mb vervallen verder tevreden

Ik heb al ruim 2 jaar een abbo voor mijn dochter, was zeer tevreden.
Maar nu ben ik echt zeer verbaasd.
Mijn dochter was bijna door haar bundel heen en had nog enkele dagen te gaan. Omdat ze op Terschelling zit en daar slecht internet heeft, heb ik extra MB's bijgekocht, zodat ik contact met haar kan houden. Ik heb 1 GB bijgekocht en krijg een melding dat dat maar 2 dagen geldig is omdat ze dan weer een nieuwe bundel krijgt. Maareh... Dit is extra, hoezo dan ook vervallen?
Ik heb zelf een andere provider en alles wat ik extra koop, blijft onbeperkt geldig en vervalt niet zoals mijn bundel iedere maand, wanneer ik een andere bundel krijg.
Als ik dit geweten had, dan had ik niet zoveel extra erbij gekocht. Belachelijk dat als je iets extra's koopt het dan maar 2 dagen geldig is.
Uiteindelijk met de klantenservice geregeld dat we niets bij hoeven te betalen dus uiteindelijk wel goed geregeld. Hopelijk gaat Lebara dit aanpassen, dat als je extra MB's besteld dat daar geen tijd aan vast plakt. De meeste mensen kopen immers extra MB's bij aan het eind van de maand omdat het dan opraakt.
Verder heel tevreden hoor, een erg goede prijs en mijn dochter is altijd goed bereikbaar.

lianne 27 nov 2020
Reageer
Over Lebara

Lebara is een telecomprovider die voordelige en flexibele Sim Only abonnementen op de markt brengt. Je kan gratis maandelijks je opties aanpassen en op het betrouwbare 4G netwerk van KPN heb je vrijwel overal in Nederland een goed bereik. Via MyLebara kan je alles zelf regelen en inzien, zo hou je alles in eigen beheer. Het is tevens mogelijk om je huidige nummer te behouden als je overstapt naar Lebara.

Beste telecomproviders

Beste keuze

Budget Mobiel

2.

50+ mobiel

3.

Vodafone

4.

Hollandsnieuwe