Telecom

Simyo

5 reviews
80% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
20% negatief
Negatief

Simyo beweegt met jou mee! Pas maandelijks bundels aan, beheer met de Simyo app meerdere Simyo nummers tegelijkertijd en je kan kiezen voor eSIm, de digitale simkaart die je installeert op je mobiel. En dat allemaal voor de voordeligste prijzen. Je kan al een Sim Only abonnement krijgen voor maar 9 euro per maand!

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (5)

 • I.

  Simyo maakt zich schuldig aan valse beloftes

  Van Vodafone ben ik nu (nog) bij Simyo echter bellers niet kunnen inspreken. Men krijgt de tekst: dit nummer is niet in gebruik. Simkaart resetten helpt niet. Mijn casus gaat naar de specialist. Echter na een week werkt het nog steeds niet. Nul reactie, feedback of contact. Vandaag iemand (naamloos): ik zorg ervoor dat het nu in orde komt .... blijkt een valse belofte.

  I. 17 sep 2021

 • Tienus

  Simyo Sim only goedkoop abonnement

  Ik ben 9 euro per maand kwijt voor mijn Simyo Sim only abonnement! Veel goedkoper dan dat krijg je het nergens en het is zeer gemakkelijk om je bundel omhoog en omlaag te doen. Persoonlijk gebruik ik mijn telefoon niet heel veel, zit vaak op een WiFi verbinding dus heb niet veel nodig. Wil natuurlijk wel altijd bereikbaar zijn op Whatsapp en per telefoon dus vandaar dat ik heb gekozen voor een relatief goedkope mobiele provider. De overstap was binnen een week al klaar en mijn abonnement ging gelijk in zodra ik mijn simkaart had ontvangen.

  In het kort: goede service, handig bundel bij te stellen en goede prijs.

  Tienus 29 mrt 2021

 • Yvonne

  Simyo 9 euro voor 2GB internet en 400 belminuten

  Simyo is absoluut 1 van de betere telecomproviders van dit moment. Waarom? De prijs is zeer goed, je hebt altijd goede verbinding door het KPN netwerk en je krijgt allerlei kortingen en extra internet wanneer je KPN of Telfort als televisieprovider hebt aangesloten thuis.

  Om het even op een rijtje te zetten.
  Ik koos voor een Sim Only abonnement voor 1 jaar. Ik koos 2GB internet en 400 belminuten/smsjes. Dit koste me per maand € 9,-!
  Naar mijn weten is er geen goedkopere telecomprovider, je moet alleen het geluk hebben dat je KPN of Telfort thuis hebt aangesloten. Hiervoor overstappen is het misschien wel waard maar is wel weer een heel gedoe. En je moet al een goedwerkende telefoon hebben of hiervoor het geld hebben om een te kopen. Simyo verkoopt namelijk alleen prepaid simkaarten en Sim Only abonnementen.

  Hopelijk hebben jullie iets aan mijn review gehad. Fijne kerstdagen gewenst!

  Yvonne

  Yvonne 18 dec 2020

 • Rianne

  Simyo simkaart probleem

  Er was iets mis gegaan met mijn bestelling bij Simyo. Ik had een abonnement voor 1 jaar besteld, voor een zeer goede prijs, en er zou een simkaart naar mij opgestuurd worden inclusief nummerbehoud. Helaas was dit pakketje nooit aangekomen... Contact opgenomen met Simyo via de klantenservice en die stelden dat het een postbus pakketje was, dus voor de zekerheid in de postbus gekeken maar was ook niets te vinden. Weer contact opgenomen en was dus blijkbaar iets fout gegaan bij de verzending. Simyo heeft hierdoor een nieuw simkaartje opgestuurd en het nummer daarop overgezet. Alles werkt nu goed en na wat stribbelingen is het toch allemaal goed gekomen. Een foutje kan gebeuren zolang het maar goed is opgelost en dat is nu zeker het geval! Bedankt! Heb nu goed signaal en kan weer Whatsappen en bellen.

  Rianne 8 nov 2020

 • Lisanne

  Sim only besteld bij Simyo

  Overstap is me goed bevallen naar Simyo.nl. Ik heb gekozen voor een 1 jarig abonnement met 3GB aan internet (7 euro), 200 belminuten en smsjes (5 euro). Hier heb ik meer dan genoeg aan want meestal heb ik Wifi en anders is 3GB wel erg veel want het enige wat ik met mijn telefoon doe is Whatsappen en heel soms even op Facebook kijken. Bij mijn vorige telecomprovider had ik zelfs maar 1GB internet en zelfs daar kwam ik sporadisch doorheen. Heel blij want met 12 euro per maand ben ik een stuk goedkoper uit. Zal mijn vorige provider niet noemen maar het begint met V en het is rood. Werkte ook prima trouwens maar toch een stuk duurder.

  * Bij een overstap naar Simyo.nl betaal je wel eenmalig aansluitkosten van 15 euro. Ik kreeg mijn simkaartje thuisgestuurd per post.

  Lisanne 1 okt 2020