J

Xs4all internet slecht

Ik dacht ik ga eens kijken of ik internet kan bestellen bij XS4ALL, een grote naam dus je zal denken dat het wel goed zit. Eenmaal mijn postcode en huisnummer ingevuld te hebben staat er dat ik tot wel 500 Mbit/s aan downloadsnelheid en 500 Mbit/s uploadsnelheid kan krijgen door glasvezel! Nou toppie! Zag toen helaas dat je daarvoor 69,50 euro per maand moest betalen, nee dankjewel. Voor het Smart 100 pakket gegaan waarbij je 100 Mbit/s krijgt voor 52 euro per maand. Ik heb al een tv provider dus dat hoef ik allemaal niet, alleen internet aangevinkt. Zag al staan dat het ongeveer 2 weken duurde voordat het abonnement in kon gaan en dat het gratis aangesloten zou worden door een monteur....... Leuk allemaal maar die monteur kwam dus eerst al niet opdagen op de datum dat die zou komen!! Daarna kwam er een monteur maar die leverde half werk, internet viel constant weg!? Dus snel binnen de 14 dagen bedenktijd het opgezegd. Triest gedoe allemaal. Zeker geen aanrader. Je kan dan wel een glasvezel internetverbinding van 100 Mbit aanbieden voor 50 euro per maand en allerlei kortingen geven maar als het niet werkt, dan werkt het niet....

Jan 24 jan 2021
Reageer
G

XS4ALL lang en veel korting

Veel aanbieders hebben de eerste paar maanden korting, of ze geven er een cadeau bij, of ze hebben weer iets anders als extraatje erbij.
XS4ALL heeft dit allemaal, je hebt hier de eerste 4 maanden lang korting en niet zo maar een korting maar echt een flinke korting van wel 50%. Daarnaast heb je de beste modem van dit moment. Ze zijn uitgekozen tot beste provider en noem maar op, al deze dingen hebben bij ons voor de doorslag gezorgd om hier voor te kiezen en we hebben er geen moment spijt van gehad. We merken inderdaad dat vooral de modem hiervan heel goed werkt en dat hadden we voorheen nooit, een hele welkome verbetering dus!

Geert 26 nov 2020
Reageer
Over Xs4all

Bij Xs4all kan je alles in 1, internet, bellen en TV aanvragen. Als bedrijf staat het zeer goed genoteerd op gerenomeerde reviewsites en de consumentenbond, zeer knap voor een bedrijf die in 1993 is opgericht. Met een uitstekende service en goede kwaliteit van internet, tv en bellen is Xs4all een zeer goede optie.

Beste internet en tv providers

Beste keuze

Online.nl

2.

Budget Alles-in-1

3.

Odido Internet + TV

4.

Ziggo