Youfone Thuis

Youfone Thuis

4 reviews
G

Youfone bedrijven

Ik heb een eigen bedrijf en nu we allemaal in lockdown zitten en nog meer thuis moeten blijven dan voorheen, leek mij dit een geschikt moment om over te stappen naar een nieuw internet netwerk.
En wat een verschil merk ik nu al, Youfone maakt dus schijnbaar gebruik van het netwerk van KPN, dit heb ik nooit geweten, en dat is een ontiegelijk snel internet netwerk.
Dus waar ik eerst nog wel eens last had van traag internet, tot mijn erfenis, is dit nu volkomen verleden tijd.
En als je kijkt wat zoiets kost in de maand, dan mag je wel zeggen dat we niets te klagen hebben, want dat is zeker niet duur.
Een aanbieder als ziggo etc daar betaal je tientallen euro’s meer per maand.
Dit heeft een hele goede prijs en werkt precies zo zoals het zou moeten.

Gert 16 dec 2020
Reageer
M

Youfone snel internet

Ik ben niet iemand die veel tv kijkt. Wantij dan weer wel doe is veel muziek luisteren / streamen en ook veel games spelen op het internet.
Voor mij is het daarom erg belangrijk dat ik altijd goed internet heb dat ook nog eens snel is, zodat mijn internet niet vastloopt als ik een game aan het spelen ben en hierdoor verlies.
Ik heb me hier in verdiept en daarnaast youfone als beste uit, deze is snel en goedkoop.
De tv van internet scoorde wat minder, maar dat maakt voor mij niet uit want dat kijk ik toch niet of amper.

Max 8 dec 2020
Reageer
H

Youfone langzaam internet

Voor een abonnement bij youfone moet je best een hoog bedrag betalen voor je internet en televisie.
En de televisie werkt prima, hier heb ik helemaal niets op aan te merken.
Maar ons internet is ontzettend traag sinds we bij Youfone zitten en dat vind ik echt niet kunnen en al helemaal niet voor het geld wat wij hier maandelijks voor betalen.

Harm jan 29 nov 2020
Reageer
A

Youfone onderweg en thuis

Wij hebben voor Youfone TV alles-in-1 gekozen om het feit dat je hier mee zowel onderweg als thuis met meerder personen tegelijk tv kunt kijken en voor een gezin met (jonge) kinderen, zoals wij is dit ideaal en precies wat je wilt en ook wat je nodig hebt.
Sinds we dit doen, hebben we nooit meer zeurende / ruzieende / huilende kinderen achter in de auto, maar zitten ze gewoon allemaal lekker rustig even wat te kijken op een beeldscherm.
Thuis kijken we bijna nooit tv, dus het is niet zo dat ze de hele dag met hun neus voor een beeldscherm zitten.
Maar als ik op de weg moet letten, vind ik het wel heel erg prettig als ik me niet met ruzieende kinderen hoef bezig te houden.
Dit maakt de hele autorit ook nog eens een stuk veiliger, dus alleen daarom al zou ik dit aanschaffen als ik andere mensen was met ditzelfde probleem.

Annelies 23 nov 2020
Reageer
Over Youfone Thuis

Sinds 2017 is Youfone de uitdager op de alles-in-1 markt. Consumenten kunnen zowel thuis als onderweg tv kijken en dat op meerdere apparaten tegelijk. Door het betrouwbare KPN-netwerk, waar Youfone gebruik van maakt, kan dit bedrijf jou een supersnel internet aanbieden. De optie voor glasvezel is tevens aanwezig indien gewenst.

Beste internet en tv providers

Beste keuze

Online.nl

2.

Budget Alles-in-1

3.

Odido Internet + TV

4.

Ziggo