Internet Tv

Ziggo

23 reviews
65% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
22% negatief
Negatief

Ziggo is een van de betere Internet en Tv aanbieders van Nederland. Bij Ziggo krijg je Ziggo sport gratis bij je abonnement. Klanten krijgen via een glasvezelverbinding alle data in huis waardoor je zeer snelle internetsnelheden kan behalen. Ziggo is zeker niet de goedkoopste provider maar zeer zeker wel een provider waar je met een gerust hart tv kan kijken en kan internetten zonder haperingen.

T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Bezoek T-Mobile Thuis


Reviews (23)

 • Fam haalboom

  Ziggo hartelijk bedanken

  Ziggo,
  Al eerder aangegeven dat in ons nieuwe appartement zeer slechte Wifi is. Ondanks dat er een monteur van jullie langs is geweest. Nu wonen wij hier sinds eind juli van dit jaar en waren in onze oude woning zeer tevreden over Ziggo. Nu is het minder, ivm de Wifi.
  Na telefonische contact te hebben gehad met de afdeling opzeggingen vindt Ziggo het prima dat wij per 1 december het gehele pakket opzeggen. Dit omdat, KPN in ons nieuwe complex van 80 appartementen, met een leuke aanbieding komt. Glasvezel..!!! Internet en tv. De eerste 6 mnd 35 euro. Plus, en dit is voor ons zeer belangrijk, Superwifi punten cadeau. Geweldige actie vinden wij en met ons meerdere bewoners is dit een goede actie!
  Wel vinden wij het bijzonder jammer, dat Ziggo ons als jaren trouwe klant, ons zomaar over laat stappen naar KPN. Zie de bijlage die wij allen van KPN hebben mogen ontvangen. Natuurlijk willen wij Ziggo hartelijk bedanken voor de altijd goed service die we wel altijd hebben mogen krijgen. Ook willen wij u bedanken voor het pracht en zuiver beeld van de tv die wij altijd hebben gehad.
  Met vriendelijke groet,
  Fam.Haalboom. 3704HX, Zeist

  Fam haalboom 25 okt 2020

 • Niels

  Ziggo televisie zenders

  Wat ik vooral het mooie aan Ziggo als televisie en internetaanbieder vindt, is de extra zenders die je tot je beschikking hebt. Voor een man die van autoracen en sport houdt, wat bijna iedere man is natuurlijk, is Ziggo bijna een must. Niet alle vrouwen zullen hier blij mee zijn, want zij moeten dan meekijken, maar met Ziggo hoef je bijna geen enkele wedstrijd of race te missen. Sinds ik eenmaal Ziggo heb, zou ik ook voor geen goud meer anders willen.

  Niels 8 okt 2020

 • Andre

  Mediabox Next internet probleem

  Iedere keer wanneer wij iets willen terugkijken op onze vernieuwde mediabox Next is er ongeveer 50% kans dat we de film of programma niet uit kunnen kijken omdat er staat dat er geen verbinding is met het internet. Wat zeer gek is want als ik dan snel op mijn telefoon kijk heb ik wel gewoon Wifi verbinding dus het ligt echt aan de mediabox. Ga ik naar instellingen staat er soms dat het signaal zwak is of dat er geen verbinding is met het netwerk. Wanneer ik de mediabox van het stroom haal en opnieuw opstart werkt alles wel weer goed. Ik vind het heel apart en ik vraag me af of andere mensen hier ook last van hebben? Je betaald er flink voor dus dan mag je ook verwachten dat alles soepel en goed verloopt lijkt me. Krijg de indruk dat het wel aan de mediabox ligt en niet aan mijn router want internet is helemaal geen probleem in huis.

  Andre 2 okt 2020