Budget Energie

Budget Energie

7 reviews
S

Oplichting van Budget Energie

Een beste tijd terug kwam ik bij de mediamarkt en werd aangesproken door een verkoopmedewerker die me doorverwees naar iemand die werkte voor budget energie, meestal ben ik niet zo van zulke deals maar hij schetste een mooi beeld voor dus heb het even aangehoord.

Kreeg een aanbod van gas en Electra berekend op ons verbruik van 53 euro Electra en gas was ook een stuk goedkoper als wat ik betaalde .
dat samen met een welkomst bonus van 175 euro .
contact hadden we rond gemaakt en ik had een nieuwe leverancier, Budget energie dus.
3 dagen na akkoord van contract kregen we een nieuwe woning aangeboden dit omdat we antikraak huurde en nu naar een vaste woning gingen .
ik bellen om het contract over te zetten naar het nieuwe adres . dit was nog al een ramp , die bonus moest dus al terug betaald worden omdat ze het contract niet konden wijzigen en hebben hem geannuleerd . nieuw contract aangemaakt en nu kregen we weer die bonus maar nu werd dat dus verrekend met de eind afrekening , dus we hadden al 175 euro voor niks betaald .toen konden ze dus niet leveren vanaf het moment dat we er in gingen dus moest er WEER en nieuw contract .en dan nog niet gesproken over de valse beloftes . Eindelijk gingen ze leveren . nu super veel tijd later nu we met die corona zitten ben ik zonder werk gekomen en komen de betalingen iets later bij ze binnen , en daar begint de ellende pas . je krijgt al 2 dagen na te late betaling een herinnering 1.5 week erna krijg je een verhoging van bijna 40 euro die je binnen een week moet betalen , als dat je niet lukt schakelen ze het zonder pardon af. Heb je dus geen energie en gas meer.

Budget Energie is duurder als het gaat om elektriciteit normaal tarief en daltarief. Alleen met gas zijn ze iets goedkoper. De mannen die ik sprak hebben een hele andere voorstelling van zaken gegeven. Ze vergeleken de tarieven van Essent met hun eigen tarieven, dat mocht ik zelfs nog even inzien omdat ik het niet direct geloofde. En ja ik was inderdaad veel voordeliger uit. Zelfs met een eenpersoonshuishouden zou ik het merken in mijn portemonnee zo werd mij verteld. Dat was dus allemaal niet waar. En dan ook nog beter voor het milieu, daar wilde ik toch zeker wel aan meewerken?

Nu blijkt alles een broodje aap. Want ze zijn niet goedkoper en natuurlijk kan ik het niet meer terugdraaien. Ik heb contact gehad met de klantenservice via de chatfunctie, want telefonisch kwam ik er niet door. Daar werd me direct verteld dat zij niet kon nagaan wat hun collega mij precies had verteld. En natuurlijk had ik toch nog 2 weken de tijd gehad om af te zien van het contract. Dus ja nu zat ik eraan vast en kreeg ik 100 euro boete als ik wilde veranderen van energieleverancier. Jammer voor mij. Dat ik op vakantie was geweest en mijn mail in de tussentijd niet had gecheckt was jammer voor mij, maar daar kon zij natuurlijk niets aan doen.

Steffan 23 dec 2020
C

Ik krijg juist altijd mannetjes naar me toegestuurd van Essent als ik de Mediamarkt in stap, zeer irritant. Dat is een reden dat ik daar niet meer kom en alles online koop. Als ik van energieleverancier wil veranderen doe ik dit wel zelf.

Chantal 23 dec 2020
L

Budget energie groen

Ik vind het jammer dat Budget Energie maar zo relatief weinig doet met het opwekken en leveren van groene stroom. Je ziet dat de laatste tijd bijna bij alle energie leveranciers wel opkomen. Budget heeft de naam de goedkoopste energie leverancier te zijn en dat klopt ook wel en helemaal nu, met die kortingen en extraatjes die je erbij krijgt. Maar het zou helemaal top zijn als ze zich ook nog eens op het milieu zouden gaan focussen en hier in gaan investeren. Op den duur zullen ze ook wel meoten verwacht ik, want dan komen we er allemaal niet meer onder uit.

Luuk 16 dec 2020
Reageer
E

Review over Budget energie

Hier een goede review over Budget Energie, want veel beter dan dit zal je het volgens mij nergens kunnen vinden. En zo wel, dan hoor ik het heel graag. Het moment dat wij zijn overgestapt naar Budget Energie, is er een wereld voor ons open gegaan en is er tegelijk een last van onze schouders gevallen. Wij zijn er op zo ontzettend veel gebieden enorm op vooruit gegaan dat ze haast niet op te noemen zijn. De belangrijsten zijn natuurlijk de prijs, deze is zo veel lager dan dat we gewend waren, dat het haast onwerkelijk is. En daarbij ook de kwaliteit van de energie die we nu gebruiken, dit is ook zo veel beter. De overzichten die we nu iedere keer krijgen, vind ik ook erg prettig, zo zien we precies waar we veel van gebruiken en waar niet etc. En noem zo maar op. Het ene voordeel na het andere, niet gek dus dat wij hier zeer lovend over zijn.

Erik 23 nov 2020
Reageer
B

Budget energie klacht

Ik was niet tevreden over hoe het allemaal ging bij Budget Energie.
Waar dit qua communicatie mis is gegaan daar ben ik nog steeds niet achter, maar het komt er op neer dat iets niet volgens afspraak ging en daar houd ik niet van.
Toen heb ik gelijk aan de bel getrokken bij het bedrijf via de klantenservice hiervan en ik vind dat ze me van daaruit keurig verder hebben geholpen.
Ergens is er iets fout gegaan, waardoor ik echt niet blij met ze was.
Nu is het inmiddels allemaal keurig opgelost, wat wel weer lof verdient, hier hebben ze naar mijn mening goed naar gehandeld.

Bernadette 2 nov 2020
Reageer
B

Budget energie voordelen

Budget energie heeft naar mijn mening flink wat voordelen, ik zal er hier onder even kort een aantal opnoemen:

- allereerst natuurlijk de prijs, deze is erg laag.
- ten tweede heb je de mogelijkheid voor alles in 1 van budget en dat scheelt nog weer extra geld maar is ook overzichtelijker
- ten derde de manier waarop de energie wordt opgewekt, ik heb begrepen dat dit bij budget energie echt een punt van aandacht is en dat ze hier veel mee bezig zijn.

Veel goede en positieve punten dus en voor mij allemaal redenen geweest om hier voor te kiezen. En dit bevalt erg goed.

Bart 24 okt 2020
Reageer
B

Budget energie goedkoopste

Zo fijn dat Budget energie zo goedkoop was, toen ik de prijzenlijst hiervan zag ben ik gelijk overgestapt. Waar dat aan ligt weet ik ook niet en ik snap het ook niet. Volgens mij kan het nooit dat er zo veel verschil tussen verschillende leveranciers van energie zitten maar dat zal wel, heb ik geen verstand van en het interesseert me ook vrij weinig. Het enige wat mij interesseert is dat dit veel goedkoper is en dat ik daar dus erg blij mee ben. Heb het gelijk aan mijn omgeving vertelt en aangeraden om ook over te stappen. Dus ze hebben aan mij ook nog eens een goede verkoopster hihihi

Bea 18 okt 2020
Reageer
Y

Budget energie beoordeling

Nog niet zo heel erg lang geleden ben ik overgestapt van mijn oude energie leverancier naar Budget mobiel. Ik kreeg namelijk een erg aantrekkelijk aanbod om over te stappen naar budget, gezien de tarieven zou ik gek zijn geweest als ik dit niet had gedaan. Door deze overstapkorting heb ik heel erg veel geld bespaard dit jaar en daar ben ik erg blij mee.

Het lijkt misschien veel werk, maar eigenlijk zouden meer mensen zich eens in de zoveel tijd zich moeten verdiepen in dit soort zaken. Want als je voor de energierekening en je internet en televisie en dergelijke een mooie deal kunt sluiten en zo voordeliger uit bent, dan scheelt dit je zo honderden euro's per jaar. Daar heb ik dat uurtje research dan wel voor over. Ik heb nu ook met mijn vrouw afgesproken dat we eens per jaar of eens per twee jaar dit allemaal even gaan uitzoeken en vergelijken om zo te zien of het nog steeds de beste optie voor ons is. Maar zoals het er nu uit ziet zijn wij dus ontzettend blij met Budget Energie.

Yvo 7 okt 2020
Reageer
Over Budget Energie

Budget Energie is opgericht in 2011 en levert inmiddels aan enkele honderdduizenden huishoudens stroom en gas in Nederland. Budget Energie is geheel onafhankelijk en houdt het graag simpel door een duurzaam product samen te stellen met blijvende besparing op stroom en gas, met een goed persoonlijk advies.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie