Delta Energie

Delta Energie

3 reviews
D

Beoordeling over Delta Energie

Ik zat bij een energiemaatschappij, deze is helaas failliet gegaan (waardoor wij ook onze bonussen en voorschoten en dergelijke kwijt waren, maar daar kunnen zij ook vrij weinig aan doen helaas). We werden automatisch doorgestuurd naar een andere maatschappij, maar dit voelde totaal niet goed. We hadden een contract waar we totaal geen vrijheid hadden om zelf bepaalde keuzes te maken en je werd er, wanneer je had getekend, aan vastgepind. Daarbij was dit contract ook nog eens veel te duur.

Nu zitten we bij Delta Energie en dit bevalt super! We hebben een goede deal kunnen sluiten voor een termijn van 3 jaar lang, met een goede korting hierbij. De service van Delta Energie was heel erg goed, net als het tarief dat ze hier vragen. Het zal niet de goedkoopste van allemaal zijn, maar dat hoeft ook niet. We zaten bij een hele goedkope en die is failliet gegaan, dus dit heeft ook niet goed uitgepakt voor ons toen. Ik had nu als voorwaarde dat ik een goede en bekende leverancier wilde hebben, waarbij de kans op faillisement een stuk kleiner is.

En sindsdien krijgen we van Delta energie iedere maand een mooi overzicht van ons energieverbruik en hoe we scoren ten opzichte van andere jaren en/of maanden. Dit vind ik erg nuttig want het maakt je op deze manier heel bewust van je gebruik en zo probeer je iedere keer toch weer extra kosten te sparen. En daarbij wordt je je soms van dingen bewust die je voorheen helemaal niet opvielen. Bij ons was dit de verwarming, die laten we altijd aan, nu zetten we hem standaard uit in de nacht en dat scheelt nu al handen vol geld per keer.

Dean 3 dec 2020
Reageer
G

Delta energie groene energie

Wij maken gebruik van de voor de volle honderd procent groene energie van delta energie. Dat is misschien niet de meest goedkope optie, maar als je het ons vraagt is dit het zeer zeker waard. We moeten als mensheid met zijn allen voor de aarde zorgen, dus als ik dan de keuze heb tussen groene energie en grijze energie dan hoef ik hier niet lang over na te denken. Ik ben blij dat er steeds meer energie maatschappijen helemaal of gedeeltelijk overstappen naar groene energie, maar voor ons blijft delta energie toch de beste keuze.

Giel 22 okt 2020
Reageer
D

Delta energie twijfels

Wij hebben ons laten overhalen om over te stappen naar Delta energie omdat ze zo’n goede en pakkende reclame hadden.
Eenmaal overgestapt hebben we nu eerlijk gezegd onze twijfels over het hele overstappen en of dit wel de goede keus voor ons is geweest.
We hebben nog niet al die voordelen ervaren die ons beloofd waren.
Wie weet komt dat nog maar zoals ik al zei hebben wij onze twijfels hier over.

Daniel 14 okt 2020
Reageer
Over Delta Energie

Delta zit gevestigd in Zeeland en levert al jaren energie aan consumenten en ondernemers. Zolang de energie 100% groen is, levert Delta Energie het met flexibiliteit en keuzevrijheid. Met een goede en persoonlijke service, een duurzaam product tegen een eerlijk prijs, probeert Delta zich te onderschijden. Klanten kiezen zelf hoe de stroom is opgewekt.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie