NextEnergy

NextEnergy

5 reviews
L

NextEnergy goed flexibel contract

Hele fijne energieleverancier kan ik wel stellen. Wij zijn hiernaar overgestapt omdat ze simpelweg de goedkoopste flexibele contracten aanbieden van dit moment. We weten dat dit snel kan omslaan omdat het flexibel is en het toch gaat om het bedrag waarvoor zij het kunnen inkopen. Het is dus niet zo dat iedere flexibele energieleverancier dezelfde bedragen toekent. Gelukkig is er ook een prijsplafond waar we waarschijnlijk niet overheen komen plus dat we hebben geinvesteerd in zonnepanelen dus qua energie komt het sowieso wel goed. Alleen even een beetje oppassen met gas maar dat doen we wel. We zetten de thermostaat niet meer de hele dag aan, alleen wanneer het wat kouder aanvoelt even een uurtje en dan weer snel uit. Deden we ook al bij de energieleverancier die we hiervoor hadden. Kan je op een simpele manier veel geld schelen. Wanneer het ooit weer zo ver komt dat de oorlog over is en de prijzen ietwat normaal zijn, hoop ik wel dat ik het bij NextEnergy kan vastzetten. Als dat niet het geval is moet ik dan dus weer overstappen want een vast contract is toch wel het prettigste als de prijzen gewoon normaal zijn. Weet je waar je aan toe bent. Als je bijvoorbeeld voor de oorlog je bedragen voor 3 jaar had vastgezet, zat je nu nog lekker onder de pannen met relatief goedkope prijzen. Het is immers qua stroom meer dan 10 keer vervoudigd van de prijs wat het voorheen was. Gas is ook enorm gestegen, weet niet precies hoeveel dus. Maar ik praat een beetje door heb ik het idee... Sorry mensen. NextEnergy heeft me ontzettend goed geholpen met de overstap. heb gelijk de app gedownload en alles werkt naar behoren.

Groetjes!

Lars 2 jan 2023
Reageer
B

Nog steeds is variabele energie het goedkoopste

Ik heb het nu ongeveer een half jaar aangesloten van NextEnergy en ik ben een happy man. Ik zag op het nieuws en heb daarna een beetje onderzoek gedaan dat Essent, Eneco en al die grote energiebedrijven alweer jaarcontracten aanbieden die ongeveer matchen met het prijsplafond. Waarom zal je dat op dit moment doen? Variabele contracten zijn 99% van de tijd een stuk goedkoper en al wordt het duurder, dan betaal je alsnog het maximale van het prijsplafond dus evenveel als dat je bij de grote bedrijven zou betalen. Alleen, en echt alleen voor de mensen die flink over het prijsplafond vliegen en het risico niet willen nemen, kan een jaarcontract goed uitpakken... Wees slim mensen.

BB 18 mei 2023
Reageer
D

Helemaal mee eens, helaas heb ik een vrijstaande woning en dan haal je het bij lange na niet om in dat prijsplafond te blijven. Daarom hebben wij er wel voor gekozen om het vast te zetten.

Deejay 18 mei 2023
L

Next Energie voor ons het goedkoopste

Ik ben overgestapt naar Next Energie, reden hiervoor is simpel: ze waren in de vergelijkers voor ons het goedkoopste. Ik snap dat je hier variabele prijzen krijgt maar alles beter nu dan de torenhoge prijzen betalen van Essent enz. Zag dat zulke energieleveranciers nu ook weer jaarbundels aanbieden, ik wacht het liever nog even af. Voor nu zit ik goed bij Next Energie.

Lover 11 apr 2023
Reageer
R

Overgestapt

Ik kan wel een heel lang verhaal gaan typen maar wij zijn ook overgestapt naar Next Energie. Reden is heel simpel: de prijs van variabele leveranciers zijn op het moment een stuk goedkoper. Essent, Eneco enzovoort zitten nog vast aan de prijzen waar zij het een tijd geleden voor hebben ingekocht terwijl het juist nu flink is gedaald. Op dit moment loont het zeker om over te stappen naar de 'nieuwere energieleveranciers'.

Rene 21 jan 2023
Reageer
G

Via vergelijker uitgekomen bij Next energie

Overgestapt op basis van een vergelijker, niet die van Vergelijkwijzer maar van Independer dacht ik. Kwam Next energie verreweg als goedkoopste uit de bus. Overstap duurde 14 dagen en daarna kreeg ik een mailtje dat het was aangesloten. Ze hadden ook zelf mijn oude energiecontract, die inmiddels al flexibel was, opgezegd. De app gedownload in de app store en alles werkt zoals het moet werken. Prijzen zijn inderdaad een stuk minder!!!

Gerard 3 jan 2023
Reageer
Over NextEnergy

NextEnergy koopt energie in tegen concurrerende inkoopprijzen. Consumenten kunnen genieten van een dynamisch contract die dagelijks opzegbaar is en waarbij je betaald voor de inkoopprijs plus een maandelijkse vergoeding aan NextEnergy. Dit abonnementsmodel is de eerlijkste manier voor een energieleverancier om stroom en gas te leveren aan de consument.

3.6 reviewscore

NextEnergy heeft een reviewscore van 3.6 op Reviews.nl.

Lees 40 meer reviews

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie