Pure energie

Pure energie

10 reviews
T

Wij blijven gewoon bij pure energie

In tegenstelling tot wat veel andere mensen nu zeggen dat je moet overstappen naar die zogenaamde nieuwe energieleveranciers doe ik niet aan mee. Al jaren lang klant van pure energie en hebben hier nog nooit klachten over gehad. We blijven dus nu ook maar zitten, ook al is het inderdaad zo dat andere bedrijven op het moment goedkoper zijn. We spreken elkaar wel weer over een tijdje, dan zie je dat de grotere energieleveranciers gewoon weer de beste keuze zijn. De mensen die dus nu blijven zitten krijgen nog wel waar voor hun geld, is mijn mening althans.

Tinus 21 jan 2023
Reageer
0

Barre tijden blijf toch bij Pure Energie

Ondanks de barre tijden toch gekozen om bij Pure Energie te blijven maar dan met een flexibel contract dus wanneer de prijzen omlaag gaan kan ik het weer vast zetten. Laten we alsjeblieft hopen dat de prijzen snel weer dalen want dit gaat nergens over, 400 euro betalen voor een maandje is echt te gek voor woorden. Kan Pure Energie ook niets aan doen dat weet ik ook wel, sterker nog, ze hebben me goed geholpen door te zeggen: doe even flexibel en ga straks als de prijzen weer lager zijn een vast contract nemen. Er is op dit moment simpelweg geen goede keuze dus dan maar de beste keuze kiezen en dat is flexibel nu. Dus 5 sterren voor de goede hulp, heb al jaren lang Pure Energie en omdat de prijzen zo hoog waren toch even elders gekeken maar uiteindelijk toch bij mijn topper gebleven.

020 Bas 14 feb 2022
Reageer
A

Contract verlengd en goed geholpen

Ondanks alle commotie over energiebedrijven dat het nu zo slecht gaat en de prijzen omhoog schieten, heb ik mijn contract gewoon weer bij Pure Energie verlengd. Ben er al jaren lid en heb nog nooit klachten gehad. Facturen komen gewoon op tijd binnen, ik betaal ze keurig, ik krijg stroom en gas. Wat wil een mens nog meer. Eenvoud is de kunst zegt men toch? Ze hebben me tevens goed geholpen vorige maand tijdens de contractverlenging. Simone van de klantenservice zei tegen me dat de prijzen omhoog zouden gaan dus dat ik het beste de prijzen voor enkele jaren vast kon zetten. Dit heb ik dan ook maar gedaan, voor 3 jaar maar liefst! Ik snap dat een energiebedrijf graag mensen aan zich wil binden maar deze mevrouw deed het blijkbaar echt voor mijn eigen portemonnee! BEDANKT!

A. Ridder 27 nov 2021
W

Dan heb je erg geluk, wij moeten ook verlengen begin December! Helaas zijn de prijzen nu al zo hoog dat het ons flink wat geld gaat kosten. Kan Pure Energie verder niks aan doen, is gewoon botte pech dat het precies nu afloopt. Wel heel goed dat ze je zo hebben geholpen. Hoop dat ze ook nog iets voor ons kunnen betekenen zal ze spoedig eens mailen.

Je hebt het wel getroffen met je naam trouwens: A. Ridder. :-)

Wim Leen 28 nov 2021
R

Tevreden over Pure Energie energieleverancier

Sinds een paar weken zijn wij overgestapt naar Pure Energie en we hebben eigenlijk alleen ons adres en overige gegevens in hoeven te vullen. We gingen namelijk via een vergelijker kijken waar we het goedkoopst terecht konden omdat we hoorden dat de energieprijzen flink de pan uit zouden rijzen. Nu is het ook zo ver dus heel blij dat we net ervoor een contract voor 3 jaar vast tarief hebben gekozen van Pure Energie. Deze kwam voor ons het goedkoopste uit de vergelijker, ook mede omdat we graag 3 jaar wilden. Je weet in deze gekke tijden niet wat de prijzen gaan doen dus dan maar zekerheid voor je geld als je het mij vraagt. Vrienden van ons zaten nog vast aan hun contract en mogen volgende maand verlengen, die zitten dus met de gebakken peren. Ik bedoel maar, soms loont het om het voor meerdere jaren vast te zetten.

Rianne V. 13 okt 2021
Reageer
R

Pure Energie snel overgestapt met goede service

Voor ons kwam Pure Energie als goedkoopste uit de test op een vergelijkingssite nadat we onze gegevens hadden ingevuld ingaande ons verbruik en dergelijke. We hebben 3 kinderen die allemaal een warm kamertje willen hebben, des te meer reden om de goedkoopste energieleverancier te kiezen. Na het vergelijken meteen onze gegevens ingevuld qua naam, adres, je kent het wel. Meteen hierna kreeg ik een mail van Pure Energie dat ze ermee aan de slag gingen en dat ze het gingen regelen met onze oude energieleverancier om dit op te zeggen. Enkele dagen later was alles gepiept zonder dat ik ook maar iets heb hoeven doen. Bedankt Pure Energie!

Renate 14 apr 2021
Reageer
E

Pure energie duurzaam

Duurzame en groene energie, iets wat erg belangrijk is en ook steeds belangrijker en bekender wordt. Dan is het vervolgens de uitdaging om hier de beste leverancier bij te vinden, voor ons was dit best een lastige en pittige taak.

Pure energie was uiteindelijk de winnaar en hier zijn we erg blij mee. Het was een weloverwogen besluit, geen overhaaste keus, waardoor we ook niet anders hadden verwacht. Toch altijd fijn om te zien dat het ook echt goed uitpakt.

Erik 20 dec 2020
K

Vaak kan je op vergelijkingssites over energie wel aanvinken dat je groene energie wenst te krijgen. De meeste energieleveranciers bieden dit aan voor een iets hogere prijs. Voor mij kwam Pure Energie tevens als goedkoopste uit de test, ik heb echter normale stroom gekozen.

Kooiman 21 dec 2020
E

Duurzaam belangrijk? Doe mij maar simpelweg de goedkoopste oplossing. Maakt mij weinig uit waar het weg komt, denk ik aan mezelf? Ja, zeker! Zoals 99% van de bevolking. Vind het prima hoor dat groen dit groen dat, als het maar niet de prijs opdrijft.

Eerlijke Hans 27 nov 2021
E

Pure energie en het milieu

Als je ervoor wilt zorgen dat je een steentje bij draagt aan een beter milieu, dan moet je eens gaan kijken op de site van Pure energie. Hier betaal je wel iets extra's volgens mij, ten minste voor zover ik de prijzen heb kunnen vergelijken op het internet. Maar dan krijg je er ook wel wat voor terug. Ze doen ook aan zonnepanelen, waar ik een heel groot voorstander van ben. Het is misschien niet heel mooi op je dak van je huis, maar als je de juiste kiest en ze ook op de goede manier laat plaatsen, dan valt dit best mee vind ik en je weet natuurlijk ook waar je het voor doet. Het is allemaal voor een beter klimaat en minder gebruik van grijze stroom. Groen gas ben ik me nu ook in aan het verdiepen, ik vind dat soort nieuwe ontwikkelingen altijd erg interessant allemaal.

Eddie 11 dec 2020
Reageer
B

Pure energie Nederland

Op het gebied van groene stroom en het opwekken van duurzame energie, vind ik Nederland ten opzichte van andere landen al best ver en dat zie ik als iets erg positiefs.
Het is goed om te zien dat wij Nederlanders hier, naast alle negativiteit en protesten voor van alles en nog wat de laatste tijd, wel heel erg goed mee bezig zijn.
Zelf werk ik in de energie branche dus ik ken wel een beetje de klappen ban de zweep en waar je op moet letten en wat zich bij Pure energie voordoet wordt ik erg blij van.

Ben 29 nov 2020
G

Wij zijn jaren geleden overgestapt naar Pure Energie en hebben toen ter tijd een 3 jarig abonnement genomen. In die tijd zijn alle prijzen flink verhoogd dus we zitten nog heel goed! Nooit klachten gehad over deze energieleverancier.

Geraldine 10 aug 2021
L

Pure energie in combinatie met WNF

Wat ik heel erg mooi vind aan Pure energie is dat ze een samenwerking hebben met het WNF, zo hebben ze altijd de meest gunstige vorm van gas voorziening en dergelijke.
Groene energie wordt hier ook nog eens opgewekt met windmolens, deze staan gewoon in de weilanden van ons eigen mooie landje en je kunt natuurlijk altijd gebruik maken van zonnepanelen op je dak en dat je zo zonne energie opwekt.
Wij doen dit al jaren, maar ik ben blij om te zien dat er steeds meer mensen zijn die het nut hiervan in zien en niet perse maar voor de goedkope aanbieders.
Wij zijn lid van Pure energie omdat wij hier volkomen achter staan en we zijn tevreden klanten van deze maatschappij.

Liset 26 nov 2020
Reageer
D

Pure energie uit eigen land

Pure energie werkt met behulp van windmolens die verspreid in Nederland te vinden zijn en de energie die hiermee wordt opgewekt wordt dus aan ons als consumenten verkocht. Hierdoor is Pure energie de meest groene energie leverancier die in Nederland te vinden is en halen wij alles ook nog eens uit eigen bodem, wat ik ook het promoten waard vindt. Voor zover ik weet, is Pure energie de enige energie leverancier tot nu toe die dit doet / kan en dit is voor ons ook de reden geweest om hier voor te kiezen. De prijs is misschien iets aan de hoge kant, maar als je kijkt waar je voor betaalt dan vind ik dat het wel waard.

Daniel 14 nov 2020
Reageer
Over Pure energie

Pure Energie is een Nederlands energiebedrijf die windmolens en zonnepanelen bouwt in Nederland. De stroom die hiervan opgewekt wordt, zal rechtstreeks worden verkocht aan de consument. Hierdoor is Pure Energie de groenste energieleverancier van het land. Overstappen naar deze energieleverancier gaat zeer snel en je kan snel via de website een berekening maken van je maandlasten.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie