Oxxio

Oxxio

3 reviews
L

Oxxio kon veel goedkoper na prijsvergelijker

Het maakt tegenwoordig nog amper uit bij welke energiemaatschappij je bent aangesloten. Energie is energie, je kan overal kiezen voor duurzaam etc. 10 jaar + jaar geleden zijn we overgestapt naar Oxxio omdat we een gratis iPad kregen. Sindsdien nooit meer naar omgekeken. Zag via de Vergelijkwijzer Facebook dat het kan lonen om over te stappen. Dus even onze gegevens ingevuld in de gratis vergelijker. Wat blijkt nou, Oxxio komt voor kan als goedkoopste uit de test. Echter wel een stuk goedkoper dan wat we eerder hadden! Scheelt wel 400 euro voor dezelfde waarden! Dit dus meteen aangesloten toen we dit zagen.

Vergelijkwijzer 🙏

Ik moet een sterrenaantal opgeven. Ik geef Oxxio 4 sterren. Altijd elektriciteit en gas gehad in al die jaren. Jammer is dat ik niet eerder zag dat ik een stuk goedkoper kon hij Oxxio zelf, dit hadden ze wat mij betreft best mogen aangeven.

Lianne 30 mrt 2022
Reageer
D

Oxxio energie goedkoop

Vorige week overgestapt naar Oxxio energie via een vergelijkingssite waarop stond dat ik 2000 euro per jaar betaalde met mijn huidige tarieven (die ik had ingesteld). Ik betaal nu 2350 euro per jaar bij mijn huidige energieleverancier! Dus snel overgestapt, mijn nieuwe abonnement gaat over een week in, ze zullen vast afwachten totdat de bedenkperiode over is. Het kan dus wel degelijk uit om over te stappen en het is dan ook zeker geen taboe. Helaas kom ik daar enkele jaren te laat achter want ik ben 3 jaar niet overgestapt zag ik, wel erg zonde want het scheelt je toch een paar honderdjes per jaar blijkt wel weer. Je hebt er verder ook geen werk van, alleen even vergelijken, je gegevens invullen en de rest regelt Oxxio zelf. Je krijgt een mail dat ze er mee bezig zijn en als je bent aangesloten zal je nog wel een mail krijgen, zeer tevreden (vooral met de prijs uiteraard)!

Dennis Weening 26 okt 2020
Reageer
R

Oxxio energie ervaring

Voor ons komt Oxxio energie als goedkoopste uit de prijs vergelijker en tot nu toe hebben we hier geen spijt van gehad. De oversluiting vanaf onze vorige energieleverancier ging helemaal vlekkeloos en we hebben dus geen enkele dag in de kou gezeten. Ik had vooraf niet verwacht dat je zo gemakkelijk kon overstappen van energieleverancier en ga het dus nu ook jaarlijks doen zoals hier is gezegd om zo flink te besparen op onze vaste lasten.

Rianne van Veen 1 okt 2020
Reageer
Over Oxxio

Oxxio is opgericht in 2000 en is de slimme energieleverancier van groene stroom en gas. Oxxio is 3 keer op rij winnaar geworden van de Gouden Energie Award voor de beste prijs en kwaliteit. Sinds 2008 is Oxxio gestart met de bouw van een eigen elektriciteitscentrale in Rotterdam, zo zijn ze vanaf 2010 naast energieleverancier ook energieproducent.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie