Coolblue Energie

Coolblue Energie

2 reviews
J

Review over Coolblue Energie

Een kwestie alle begin is moeilijk valt ook weer hier te benoemen. Coolblue is een grote naam als het gaat om het verkopen van elektronica maar hier slaan ze toch wel enkele planken mis. Je kan bijvoorbeeld het termijnbedrag niet aanpassen, ze pakken simpelweg het verbruik van het afgelopen jaar (die kunnen ze opvragen). Wij hebben sinds kort zonnepanelen en een houtkachel aangeschaft dus dit gaat voor ons niet op natuurlijk. Ons verbruik en daarmee automatisch onze lasten gaan hiermee omlaag. Ik heb nu al meerdere keren het voorschot via de bank teruggehaald maar dit zal toch niet zo moeten gaan. Heb de klantenservice al een paar keer gecontacteerd maar veel hulp komt er niet van hun kant. Ze denken niet mee met de klant en ja dat moet toch juist wel. Het is een nieuwe energieleverancier, dan zal je verwachten dat je wel wat meer hulp zou krijgen. Ik heb mijn nek ook voor hen uitgestoken toen ik ervoor heb gekozen om een contract af te sluiten bij een onervaren energieleverancier. Dat houdt ook in dat ik verder niet een super negatieve review wil plaatsen want al het begin is lastig. Zie je ook bij veel andere nieuwe energieleveranciers die momenteel als paddenstoelen uit de grond komen. Prijzen zijn wel super aanlokkelijk en dat is ook de reden geweest dat wij voor de overstap hebben gekozen. Het feit dat ze kwartaal abonnementen aanbieden vind ik ook prettig.

De prijzen waarvoor wij momenteel zijn vastgezet zijn € 0,56 voor normaaltarief energie, € 0,52 voor daltarief energie en €1,99 voor gas.

Ik zal voor nu een 4/5 waardering geven. Prijzen zijn uitmuntend. De kortingen op energiebesparende spulletjes is ook leuk meegenomen want daar zijn we toch wel mee bezig. De service mag nog wel een heel stuk beter.

Jan 23 jan 2023
Reageer
H

Coolblue Energie matige service

Ik zag op de website een rijmpje staan van dat Coolblue alles doet met een glimlach. Denk echter dat ze na deze review niet meer zo glimlachen, dat doen ze trouwens ook niet aan de telefoon als ik ze weer eens opbel als er WEER iets mis is gegaan. Automatische incasso's die niet worden afgeboekt, herinnering mails die te laat worden verstuurd en ga zo maar door. Voor een relatief goedkope energieprijs krijg je er wel rommel bij zeg.

Harmen 24 dec 2022
Reageer
Over Coolblue Energie

Coolblue levert nu ook elektriciteit en gas aan consumenten in Nederland. Ze staan bekend om het verkopen van elektronica maar proberen dus nu ook de energiemarkt te veroveren. Alle elektra wat deze energieleverancier levert, wordt volledig opgewekt in Nederland. Consumenten die kiezen om een energiecontract af te sluiten bij Coolblue Energie, krijgen kortingen en goed advies op energiebesparende producten die ze bij de webshop kunnen aanschaffen.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie