Energiedirect.nl

Energiedirect.nl

7 reviews
N

Firma List en Bedrog

Jaren geleden erg tevreden. Sinds de Oekraïne één grote schimmige chaos van te hoge inschattingen, storing in de app, geen contact kunnen opnemen, uren tevergeefs in de wachtrij aan de telefoon.

Extra zuur: dat je energiecontract een week voor de Oekraïne afloopt, je een 'nieuw aanbod zal krijgen binnen drie dagen' en vervolgens niets meer hoort tot het moment waarop de directie driedubbel winst maakt omdat je geen contract meer hebt.

Uitbetaling van geld door de overheid gebeurt evenmin, noch worden er bedragen verrekend.

Zeer schimmige onbetrouwbare onderneming...

Naomi van Nijnatten 21 nov 2022
Reageer
M

Verhuisd EnergieDirect helpt niet

Wat een gedoe bij EnergieDirect.nl!? Wij zijn dus verhuisd en was blijkbaar vergeten om het door te geven aan mijn energieleverancier EnergieDirect.nl! Spijt me heel erg maar kom op, je hebt het al druk genoeg met verhuizen, laat staan dat je aan je energierekening denkt, was zelfs mijn wachtwoord vergeten omdat ik nooit in de interface keek. Via de chat contact gezocht met iemand die me wilde helpen, die zei dat alles mijn schuld was, dat ik het maar had moeten aangeven dat ik ging verhuizen. Dus ik zeg: sorry mevrouw, maar ik had er echt niet aan gedacht. Het is nu 2 dagen over tijd, kunt u niets voor me doen? NEE! Jij bent te laat! Zei de mevrouw. Fijne klantenservice. Krijg lekker de ballen. Meteen een andere energieleverancier gezocht, klaplopers.

Monk 27 nov 2021
Reageer
F

Energiedirect.nl heeft ons goed geholpen

Wij hebben heel erg geluk gehad. Wil dit toch graag wel even delen met de medemens. Zijn al jaren klant bij Energiedirect.nl en we hoorden in Oktober dat de prijzen van stroom en gas flink omhoog zou gaan. Meteen contact opgenomen met de klantenservice van Energiedirect.nl om te verlegen, dat kon namelijk iets eerder dan de uiteindelijke einddatum. Ze hebben het meteen goed opgepakt en mijn tarief voor 1 jaar vast gezet. Had misschien nog langer moeten zien als ik zie hoe hoog de prijzen nu zijn. De klantenservice had ons dus heel goed geholpen en we zijn de helft goedkoper uit dan wanneer je nu een abonnement zou nemen. Top geregeld Energiedirect.nl.

Fam. Aaling 26 nov 2021
T

Zouden meer energieleveranciers moeten doen. Klanten behouden zit er vrijwel niet in. Toen ons contract afliep bij een andere energieleverancier werd het automatisch omgezet naar een variabel contract. Alsof je dat wilt. Kleine moeite toch om de klant even te vragen of je wilt verlengen zal je zeggen. Zal eens kijken of Energiedirect ook iets voor ons is, klinkt goed.

Tom 26 nov 2021
M

Energiedirect.nl PSV Eindhoven

Wij wonen al jaren in Eindhoven en zijn toch wel een familie die jaarlijks de vaste lasten bekijkt om ergens goedkoper te kunnen. Zeker met energie kan je daar best wel wat op besparen. Nu zitten we echter al een aantal jaar bij Energiedirect en stappen we niet meer over omdat je daar intern leuke deals kan krijgen. Mijn man heeft al gespaard voor een PSV shirt, die is inmiddels binnen en zo zijn er nog wat leuke opties. Begin dit jaar nog wel even gekeken op een vergelijkingssite of het niet veel goedkoper kon en dat was niet zo dus blij klant bij Energiedirect, hopen dat ze nog een paar jaar sponsor van PSV blijven.

Marianne 20 jun 2021
Reageer
E

beoordeling over energiedirect

Wij zijn pas geleden verhuisd en dat was voor ons ook direct het perfecte moment om te gaan kijken naar alle verschillende abonnementen die we hebben lopen die we hebben, zoals internet/tv, telefoon en zo ook onze energie. We kwamen er achter dat de energie leverancier waar we bij zaten veel duurder was dan veel andere leveranciers en daarom zijn we ook overgestapt. Onze keus is toen gevallen op energiedirect, omdat dit het beste paste bij wat wij zochten en ook kwam dit uit de test die we gedaan hebben. Het oversluiten vond ik een beetje tegenvallen, uiteindelijk is het wel gelukt maar het ging niet allemaal van harte.

Erwin 23 nov 2020
Reageer
J

Energiedirect cashback

Energiedirect werkt niet zoals veel anderen met een grote korting op je startbedrag. Maar zij werken met een cashback systeem, zelf vind ik dit heel prettig. Op deze manier betaal je gewoon wat je gewend was, dus daar word je dan niet anders van. En aan het eind krijg je een bedrag teruggestort op je rekening. Het komt natuurlijk allemaal op hetzelfde neer, maar dit voelt dan toch echt als een cadeautje. Zelf gaat mijn voorkeur hier sterk naar uit. Daarbij werkt energiedirect natuurlijk altijd met bijzonder aantrekkelijke en lage prijzen, wat het voor mij al een winnaar op de markt maakt. Wij zijn hier erg tevreden als klant, dat is zeker.

Joris 17 nov 2020
Reageer
H

Energiedirect.nl nieuw 1-jarig abonnement

Hoi met Harm,

Zal even bij het begin beginnen. 3 jaar geleden heb ik een huis gekocht nadat ik jaren had gehuurd. Tijdens die huurperiode altijd Essent als energieleverancier gehad, hier ging iets mis met de verhuizing waardoor ik plots geen energieleverancier meer had. Zelfs Enexis had me een brief gestuurd dat ze me gingen afsluiten als ik geen energieleverancier meer nam. Uiteraard meteen opgebeld dat het een misverstand was en een contract afgesloten bij Energiedirect.nl. Ging allemaal prima, nu zijn we 3 jaar verder en heb er nooit meer naar omgekeken totdat ik een Facebook post voorbij zag komen van Vergelijkwijzer dat het loont om over te stappen. Dus via de vergelijker mijn prijzen vergeleken met wat ik zou betalen als ik zou overstappen, perplex stond Energiedirect.nl bovenaan. Hoefde dus niet over te stappen maar doordat ik een nieuw 1-jarig abonnement aan ga (met veel betere prijzen) bespaar ik ongeveer 400 euro dit jaar! Bedankt Vergelijkwijzer voor de reminder. Zoals ik al zei had ik er al 3 jaar niet naar omgekeken en je gaat er eigenlijk vanuit dat je altijd wel de laagste prijs hebt.

Harm 23 okt 2020
Reageer
Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is de grootste online energieleverancier van nederland. Ze zijn trots op het feit dat ze anders zijn dan de concurrentie. Het is een veilige en betrouwbare energieleverancier waarbij overstappen naar hen geen enkel probleem oplevert, dit gaat zeer soepel en snel. Energiedirect.nl regelt het opzeggen van je huidige energieleverancier en regelt de overstap verder helemaal zelf.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie