Engie

Engie

4 reviews
J

Engie vernieuwend

Wat ik bij Engie mooi vind om te zien is dat ze erg vernieuwend werken. Bij Engie zie je bijvoorbeeld dat er veel wordt gewerkt met zonnepanelen, met groen gas en met getijdestroom. Vooral dat laatste is iets wat je nog niet veel hoort en waarvan er ook nog niet veel mensen zijn die dit aan durven om als één van de eersten in hun huis op te nemen. Maar wanneer je je er goed in hebt verdiept, dan zie je dat al deze dingen in principe alleen maar voordelen hebben en het heel goed uit kan om hier voor te gaan. Nadat wij zelf bij Engie zaten en hier erg tevreden over waren, heb ik meerdere familieleden kunnen overhalen om deze stap ook te nemen en zij zullen mijn positieve feedback allemaal kunnen beamen.

Jelmer 28 nov 2020
Reageer
M

Engie slecht

Ik ben zo te zien één van de weinigen hier, maar ik ben echt geen fan van Engie. Ik heb nu al meerdere keren gehad dat ik ineens meer moest betalen dan de afspraak was en als ik er dan probeer achter te komen waar dit aan ligt dan is de oorzaak haast onvindbaar. Ik kan het me ook haast niet voorstellen want ik heb eigenlijk nooit de verwarming etc aan. En als je dan contact opneemt met Engie dan word je ook niet veel wijzer kan ik je wel vertellen dus dat is ook niet aan te raden. Ik zie mijn toekomst bij Engie somber en kort in, ik denk dat ik binnenkort maar weer op zoek ga naar iets anders, iets wat meer bij mij past.

Maurice 8 nov 2020
Reageer
W

Energie bij Engie

Energie van Engie is oprecht zo chil!
Het is een lekker goedkope energie maatschappij, wat natuurlijk altijd fijn is.
Ik ben echt zo iemand die erop kickt om ergens flink op te besparen.
Sommige mensen pochen over de hoge bedragen die ze moeten betalen, ik snap dat niet zo goed, ik kan er juist blij van worden dat ik iets goedkoops heb gevonden.
Maar dat is voor Engie alleen maar goed, want zij komen hier dus als goedkope leverancier uit mijn test, een tip voor iedereen!

Wouter 1 nov 2020
Reageer
S

Engie goedkoper afsluiten

Wij zaten al bij Engie en toch heb ik een nieuw contract afgesloten bij deze zelfde leverancier. Door een nieuw contract af te sluiten voor komend jaar hoef ik 25 euro minder per maand te betalen voor dezelfde hoeveelheid energie. Dit bespaart mij 300 euro in een kaar tijd. Dus ook als je niet de intentie hebt om over te stappen naar een andere energie leverancier, dan is het alsnog zeker de moeite waard om te kijken wat er dan binnen jouw eigen leverancier de verschillende opties zijn. Want deze kunnen dus veel voordeliger uitpakken dan je zou denken. Wel jammer dat ze dit zelf niet echt aanprijzen, maar het kost hun dan natuurlijk geld dus dat is vanuit hun optiek wel weer logisch.

Stefan 23 okt 2020
Reageer
Over Engie

Engie ziet dat de wereld van energie verandert. Je ziet steeds meer zonnepanelen op daken, windmolens op land of zee en nieuwe vormen van energie zoals groen gas en getijdestroom. Engie gelooft in Energie die goed is voor de wereld, het milieu en voor u. Om dit te onderstrepen heet Electrabel sinds 2016 ENGIE.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie