Energie

Essent

2 reviews
50% positief
Positief
50% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven in Nederland en Belgie. Een groot deel van de energie die Essent levert, produceren ze zelf. Hierdoor is Essent een duurzame en zeer grote energieleverancier met een bekende naam.

Pure energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Bezoek Pure energie


Reviews (2)

 • Karim

  geen reden om over te stappen

  In tegenstelling tot andere mensen hier, ben ik wel tevreden over Essent.

  Vind de verbruiksmanager erg handig op de website van Essent..Je kan hierdoor goed zien wat je verbruikt hebt, en of je je termijnbedrag misschien aan moet passen om verassingen te voorkomen op de jaarrekening
  Deze jaarrekening laat wel lang op zich wachten dit jaar.. zal deze eerst op 17 januari krijgen.. die is inmiddels 28 januari.. nog even wachten dus.

  Verder moet mij echt van het hart dat de nieuwe website van essent erg traag werkt.. moet soms wel 2 minuten wachten alvorens een pagina geladen is.. en de app is wat karig.. weinig opties.

  Zolang dit het enige is wat ik aan klachten heb over essent zal ik niet overstappen.

  Karim 19 jan 2021

 • Tanja

  Plots geen contract meer door verhuizing

  Ik heb altijd Essent gehad tot het moment dat ik ging verhuizen. Ik dacht dus dat je energiecontract doorloopt als je verhuisd, blijkbaar vervalt je contract dan. Ik wist dit niet en kreeg plots brieven in huis van de gascentrale o.i.d. dat ze me gingen afsluiten als ik niet snel een energieleverancier weer zou nemen. Dus contact gehad met Essent en vroeg hoe dit mogelijk was. Ze wisten het zelf ook niet ik had zogenaamd helemaal geen contract bij hun en zo ging het maar door. Toen dus maar een andere energieleverancier gekozen. Was altijd prima tevreden met Essent maar als ze me niet willen houden ga ik zo naar een ander toe, geen probleem. Heel apart verhaal. Hopelijk leert de klantenservice van deze fout of wellicht ben ik onwetend geweest dat je energiecontract afloopt als je verhuisd... Wilde het toch graag even delen.

  Tanja 1 jan 2021